ledig!

Ligger i sängen med min frappe och assassin creed 2. Gött det! blir dusch sen och ska försöka få ihop min nya tv-bänk haha okej det kommer inte bli bra...men ska ge det ett försök. annars kanske Anna J kommer förbi när hon slutat..så ska jag kanske möta henne på stan..ska köpa skoooor;)

yes så är det

vi hörs

PUSS


uppe på berget i stugan:)

raawr!

Jäävlar vad svettig jag när jag kom hem.det rann om mig. hade svarta jeanstights,mörkblått linne,min snygga nya filt/poncho och min nya snygga väska..PLUS svarta boots klackar. JEESUS. trodde inte att det skulle bli så bra väder.

Har iallafall kommit hem nu och tagit mig en duschis. sköönt! nu ska man göra sig någorlunda snygg( ööh hallå det behöver jag ju inte!) och sen kommer nog Anna J hit. Kuul! saknar henne. blir nog en mysig hemmakväll med gosig mat och assassin creed. hon diggar det som fan nu. VEM GÖR INTE! Its lovely<3 man blir totalt hooked.

jaja så säger vi så länge.

PUUSS


ÅÅÅH MIN BABY! miss you like hell!

Jag drömde att hon dog i natt :( fyfan jag vaknade med en massa
tårar. jag vart helt förstörd. MARDRÖM.

Första skoldagen!

looove mitt nya schema! slutar vid 12 både på tisdag (haha råkade först skriva "risdag" ) och på fredag. åååh njutning! speciellt skönt på fredag:) men annars va dan jätte bra. Tog en sväng med gänget på stan efter vi slutade. hittade lite grejer som jag ska köpa eventuellt imorn:) en mocka jacka och en skiit snygg värsta fashion data väskan. kan inte ha john bauers tråkiga väska längre. vill ha nått snyyyyggt yeah!

Nu ligger jag och myser och kollar på Fringe:) myyys Y. Måste typ snart hoppa i säng. fyfan va trött jag va imorse. var tvungen att gå upp halv nio och jag gick faktiskt och la mig vid elva men somnade inte förens vid typ halv 1. har fått svårt att somna. jag tänker på allt hela tiden. skit jobbigt.

iallafall..

juste. det där jag skrev sist om två måltider grejen. det lät inge bra när jag skrev så för det är inte riktigt så jag menar. det va mer som ett skämt anna sa till mig. Det är klart att jag äter mat. det lät som om jag inte äter nått vilket jag självklart gör! haha jag orkar inte ta bort det nu så det får stå kvar. men hoppas ni fattar..typ..


svårt att se min nya hårfärg men den är lite mörkare med lite rött i.

Love It!

Annis söndag:)

Sitter hos syster annis nu och kollar på family guy. jag är super mätt vill typ spy på datorn haha. först när jag kom till henne så hade hon beställt hamburgare på Max och nu så åt vi precis tacos. min mage är inte van att äta två mål mat om dan haha! men hon jobbar imorn så jag ska väl dra hemåt snart. min sista sommarlovsdag imorn då. ska bli gött att se alla igren och göra nått riktigt på dagarna. men jag lär väl ångra dessa ord om några veckor:P

jaja ha en mysig kväll

PUSS


Nu har jag varit duktig..

Nu har jag skänkt först 50 kr till denna kris grejen i Afrika OCH sen så skänker jag 30 kr i månaden till Läkare utan gränser. Det känns så otroligt bra. Herregud jag har det så jävla bra och dom har det inte. SÅ det är verkligen värt att ge lite.

Det tycker jag att ni också ska göra!:)



Frappe in my <3

Nu är min frappe huvudvärk borta. sköönt! Fick gå ner till ica snabbt för att köpa mjölk. va totalt desperat efter en frappe.

Skulle ha hjälpt min älskade syster Anna idag hon har så jävla mycket på jobbet så jag tänkte va söt och hjälpa henne med att diska,dammsuga och städa. men mamma har hennes nyckel så det går inte idag. får bli imorn.

Jag är så jävla glad att jag har så underbara systrar. Dom är så fina!<3


de finaste systrarna man kan få:)

Frida<3

Anna<3

Vad hände med mitt liv?

Klockan är halv sju på kvällen och jag sitter fortfarande i min pyjamas. HAHA. Ska bli skönt när skolan börjar då har man iallafall en anledning att gå upp på möran.


Idag blev vi miljonärer. SJUUKT. vi har sålt vårt hus idag. Mamma och pappa har bestämt att vi alla tre barn ska få 50 000 kr VAR. Daaaamn! jag kommer bli riik. Mina systrar (som redan har flyttat hemifrån) kommer få sina pengar nu men jag kommer få mina när jag flyttar hemifrån vilket jag tycker är jävligt smart. då kan jag investera dom i typ min lägenhet eller en bil? Har bättre nytta av dom då än nu.

Jag har inte gjort ett jävla skit idag. bara spelat AC: brotherhood och inget annat. Vilar min rygg ordentligt så att den är fit for fight till skolan. den är inte helt hundra. har liksom haft fucking jävla paaaain i 4 veckor nu. men faktiskt så känns den myycket bättre idag. kan nog ha gjort ännu mer ont nu när jag har haft mens också.

har ingen aning om vad jag ska göra nu. hm...




Ont Ont ont..

Jaha ont i ryggen...har haft det i typ tre veckor,i början va det liksom "aha men det går nog över,det va säkert efter flytten" men nu är det verkligen ont ont som i att ligga vaken på nätterna och har svinigt ont. jag kan liksom inte röra mig. FUUCK

Iallafall har jag vart rätt så tråkig i bloggen den senaste veckan och så men det händer liksom typ INGET. Nej men jag gör inte mycket, anna j kommer hem och bor lite då och då sen har jag emma lite också. sover på stugan ibland, och ibland i lägenheten. ligger och verkligen stirrar på buffy hela dagarna. hm.. viiiiiilket liv! but i love it!

aja hm... här kommer bild på min älskling. fyyfan va sööt:P


HAHA vart ute i regnet aaw gooshi!

TisdaG

Har precis lämnat min bulle:( men kanske att jag skulle ha henne i helgen igen,yaay! saknar henne redan.

Nej nu sitter jag med min ben and jerry i högsta hugg och har myst ner mig i sängen med datorn,kuddar,täcke och tända ljus. Buffy time!

hear from you later dudes


Sommarfest ute i stugis idag.

Ska bli skit kul:) har precis vart ute med emmis och gick med anna till bussen och nu tagit en liten dusch känns göött. har lagt fram allt jag ska ha på mig. sååå snyyggtttt! ååh. Mihao. var ju tänkt att jag skulle ha bjudit Bawer först men så blev det ju inte....men min backup var anna fast hon kunde nu inte heller så jag får gå dateless:(

nej det blir inte mer än så här:P vääärt. det är så störande att jag börjar skriva inlägget så har jag en massa jag ska skriva men nu försvann allt:(

ska iallafall diska nu och göra mig fin:)

vi hörs en sväng när jag kommer hem kanske

PUSS


Äntligen internet

Nu är internet fixat här i lägenheten,så sköönt:) så nu är jag här och jag har min älskling emmis här,yaay! Snart kommer också Anna J hit,hon ska färga mitt hår blir nått lite brunare med rött i tror jag:) hoppas det blir snyggt.

kommer va dret läcker med nytt hår,ny klänning och allt imorn på vår sommarfest. ska bli jätte kul. en massa släkt och vänner kommer ut till stugan så hoppas det blir bra väder!

nej nu blir det mys med emmis och titta på buffy, är totalt hooked. loving that show! jag och kenza ;)


åååh aaaaaannngeeeel.

Kort kort kort kort kort.

Väääldigt kort. herre! men jag behövde en stor förändring så jag ångrar det inte.


FÖRE


EFTER

what do ya think?

Ålis

När jag och anna var tvunga att åka förbi huset för att hämta en tvätt att ta med ut till stugan för några dar sen så grät vi. fyfan va sjukt det är! Hela den dan var förstörd för det. För vi vet att vi aldrig kommer bo där mer, jag har liksom levt där nästan hela mitt liv, jag minns inget från där vi bodde innan så för mig har jag bott på ålis i hela mitt liv. det gör så jävla ont att skriva detta. om några dar så blir det sista gången vi åker dit och jag kommer fan inte klara av det. jag blir så jävla ledsen. det sista farvälet och sista gången vi åker på vägen mot huset och på gatan...ååh jag mår dåligt bara av detta,sjukt att man blir så fäst vid ett hus och svårt för förändringar. MEN ta mig inte fel,jag är så jävla nöjd med att äntligen bo i stan,ha en lägenhet och att bara kunna gå ner på stan när jag vill och sen behöver jag inte åka denna jävliga skit bussen varje möra. nu kan jag gå och cykla. Gudars va skönt det är!

nått som folk ofta kommenterar är att vi aldrig säger "hem" "att nu ska vi åka hem" vi säger alltid ålvägen"ålis" och anna säger aldrig "hem" till sitt hem. så vi säger liksom ålis,brois,stugis,trekantsgatan, ah ni fattar. jag har aldrig sagt nått sånt om "hem". undrar varför det är så egentligen?

Behövde få ut det här ur mig. det har hänt så mycket på så kort tid att jag inte fått säga nått om det.


älskade ålvägen 93! kommer sakna dig!

mitt rum som inte alls ser ut såhär längre,

Detta jävla internet och jäääävla glocalnet.

Dom kan fan ta sig,jag blir galen på dom, dom tar fel lägenhet och typ bla bla blaaaa. så jag har inget jävla idiot internet hemma, jag kreverar snart. så jag måste sova ute i stugan för att kunna få mitt behov av internet. S-J-U-K-T

Ont i huvet har jag också. uuuuh. kall också. vill krypa ner under ett varmt täcke känner jag nu. det ska jag göra sen när det är montalbano på tv:)

Hoppas på att få åka till farmors torp en sväng imorn,det va sååå länge sen jag va där sist,jätte fint verkligen! då ska jag skjuta luftgevär och sånt,fan va kul det är:) måste faktiskt säga att jag har lite skills på det;)

PUUUSS


utsikten från berget:)

ÖÖl<3

yeeah sitter nere vid sjön och dricker öl,gött de! Pumpade upp badmadrassen vi köpte i Kreta,så drog jag ut mitt i farleden på sjön haha faan va ont jag har i armarna nu,kommer lätt ha träningsvärk i möra fick ju paddla som fan.

blir mys här ute hela dan sen hem och ta det lugnt,imörn kommer nog Anna J till mig igen och bor några dar, lääängtar!<3

föresten så har min pappa namnsdag idag,men vi har bestämt att fira oss båda imorn då jag har namnsdag istället:) Då ska jag hissa upp flaggan:)

Vi ska tydligen ha fått internet nu på pannkaksgatan(!) så jag hoppas verkligen att det är så för då kan jag blogga varje dag som vanligt och inte lite då och då:)

PUSS


men hallååå SNYYYGGGG, en riktigt man det!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu