Onsdag

Hej! Fortfarande sjuk, känner mig febrig av å till hela tiden, gör konstigt. Men jag tänkte att jag skulle åka med ut till stugan i eftermiddag. Så fint väder så vill inte sitta inne i lägenheten, känns nästan lite höstigt idag faktiskt. Har lite jobb där ute som behövs göras, så då har jag nått att göra ;)
 
PUSS
 
 

Detta ska jag börja med!

Detta är bara så fantastiskt! Älskar idén!
 
 

Tisdag

Hej! Är fortfarande sjukis men var tvungen att gå ner till stan för att lämna tillbaka en dagbok jag köpte på Lagerhaus, den har ett litet lås med två små nycklar och när jag skulle prova att låsa upp så fastnade nyckeln på tvären i låset så jag tänkte att det är lika bra att få det gjort, så jag fick ett nytt lås till. Gick även en lite sväng, köpte mig ett par nya löpartights som jag typ behövt i ett år haha ;)
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Vänner. 
 
PUSS
 
 
Stövlarna jag köpte, lite svårt att se men love them!
Fick en gör trevlig vin lunch med annis i helgen när hon hälsade på från Stockholm :)
Shopping shopping
 
 

Mys helg med min pöjk

Hej! Imorse vid fyra åkte dannis hem. Det har vart en underbar helg. Så glad att han vill komma hit sådär spontant över en helg. Men igår så jobbade jag, jag och en tjej hade 27 rum tillsammans, herregud va vi slet men så skönt när vi var färdiga och vi hann till att vi slutade också ;)
 
Känner mig förkyld så idag ska jag bara mysa i soffan, ska köpa en B&J tror jag, skyller på att jag är sjuk ;)
 
PUSS
 
 

NÖJD

Hej! Var ju på stan igår med Anna som jag berätta och hittade ett par lårhöga stövlar på Din Sko och jag vart blixt kär, ändå sen dess så har jag inte kunnat sluta tänka på dom så idag gick jag ner på stan och köpte dom, I LOVE THEM. Ett par som jag verkligen kommer använda mycket i höst och vinter!
 
Mycket nöjd! Nu har jag både ett par lårhöga med klack och utan klack. Perfekt!
 
 
 
 

Lovely Weekend!

Hej! Har vart rätt upptagen i helgen. I fredags kom tjejorna från jobbet hit först på lite bubbel och försnacks sedan drog vi ner till Agapi där jag bokat bord och vi blir välkomnade med ett varsitt glas bubbel från chefen (ÅÅÅH så gulligt) sedan satt vi där och åt god mat och prata, sen ville tjejorna hänga med tillbaka för att prova stången, så kul och vilka goa tjejer!
I lördags kom Anna Jönsson hit och vi åt tacos och drack vin och även shottade lite hehe ;)
Igår hängde jag med ut till stugan och sov där, bara en skön mysdag.
Och idag har jag gått en sväng på stan med Anna igen, lunch,fika och några grejer fick jag att med hem.
 
Letade efter jeans och hitta två par för 600 på Vila som sitter jätte bra! Fick även med mig en söt top med spets detaljer och spets i ryggen från Vero Moda och även en lite mindre svart väska från Åhlens. Mycket nöjd!
 
Outfit i fredags
Outfit i lördags
Kläder jag köpte idag 
Fina flickor, förlåt för screenshoten!
 

Fiesta

Hej! Idag har jag lite förberedelser till ikväll då jag bjudit hit mina kära kollegor som också jobbar över sommaren. Alla är super taggade och jag är så glad att alla är så sugna på att umgås. Så de kommer hit vid halv 6 och vi förar lite med bubbel och lite gött att äta sedan har jag bokat bord på Agapi vid sju så då blir det grekisk mat, så vi får se sen efter vad vi ska hitta på ;)
 
Dags för städning och lite annat pyssel.
 
PUSS
 
 

Visit to Edsvalla

Hej fölket! Idag på eftermiddagen åkte jag och mamma och hälsa på hos morfar. Som vanligt vart det en tur på Ö&B och Skoaffären som ligger bredvid. Köpte mig ett par svarta enka sandaler som jag behövde för bara 75 spänn. Gött! 
 
Vi satt och kollade i två fotoalbum från när mamma va liten och när morfar gifte sig med min mormor (som jag aldrig hann träffa) Hittade två helt underbara bilder som jag verkligen fastnade för. Gjorde om dom och la till lite effekt och de vart riktigt fräscha! 
 
Imorgon ska jag jobba, ska bli skönt faktiskt. Efter dessa två dagar lediga så ska det bli gött att få jöbba lite på fläsket ;)
 
PUSS
 
 Min gammelmorfar och min mormor
Min mormor och morfar gifter sig. Så fin bild!

The sandals. Enkla och passar till allt. Precis vad jag letat efter
 
 

Lazy day

Hej! Idag har det inte vart många knop. Fick en god natts sömn och en sovmorgon, frukost i sängen till lite Pretty Little Liars, sen har jag legat i pyjamas hela dan och spelat Tomb Raider. Vid fyra hade jag tvätt tid och va färdig nu vid 10 haha så mycket tvätt! Efter det vart det en springtur och oj va skönt det va! Kom verkligen igång bra och sprang som tusan! 
 
Imorgon är jag också ledig så ska åka med mamma till morfar på eftermiddan 
 
PUSS
 
 

Ensam igen

Hej! Imorse vid 4 tiden åkte min karl hem igen efter denna underbara vecka. Fick sedan gå upp igen för att dra till jobbet. Idag var det lugnt, hade bara 9 rum så jag kunde ta det lite piano.
 
Nu i veckan fick jag min beställning från CDON. Två spel, Assassins Creed Black Flag och Tomb Raider. Jag vet att jag är efter för de har vart ute ett tag men jag tänker inte lägga 600 spänn på ett spel när jag kan vänta ett tag och få det till nersatt. Ibland får man va lite smart ;)
 
nej nu ska jag mysa ner mig sängen och ta ett glas vin.
 
PUSS
 
 
Rosor och nalle jag fick av min älskling!

I sjunde himlen!

Åh jag är så himla lycklig just nu, inte nog med att jag får spendera nästan en vecka med min karl men igår kom han hit med 20 stora långa otroligt vackra röda rosor och en jätte gullig nallebjörn som lukta hans parfym som jag kan snosa på när han inte är här. Dubbel AAW! 
 
Igår och idag har jag jobbat. Idag hade jag 25 rum (!) även fast jag fick lite hjälp var det riktigt jobbigt men jag är såå nöjd över min prestation och att jag klara den utmaningen!
 
Nu ska vi smälta en otroligt god middag vi fick i stugan och bara slappa.
 
Imorn är det vår dag då har vi vart i lag i 4 månader och första gången vi får spendera den viktiga dagen med varandra. Vi har inte helt bestämt vad vi ska hitta på men det blir mycket mys
 
Får se om jag hinner skriva nått imorn. Bilder får ni se när han åkt för jag orkar inte krångla nu.
 
PUSS
 
Har inte visat stången som Danne har tagit med och monterat upp. Jag äääälskar det och jag har blivit duktig faktiskt ;)
 

Superwomen

Hej! Idag har jag varit ledig och det har vart SKÖNT. Men detta oväder asså. Riktigt otäckt med blixten och åskan och regnet. Idag var jag på stugan en sväng. Får ett sms av Danne och han bara aaah jag ska hem och packa sen,kommer imorgon. Jag vart så lycklig! Efter mamma slutade så åkte vi först och handla,sedan köpte vi blommor på Plantagen. Efter det vart det städning av lägenheten och tvättade lite. Herregud! Nu har jag nyss målat naglarna och dags för ett glas vin. 
 
Imorn jobb och sen kommer min ääääälskling och stannar typ en vecka! ÅÅÅÅÅÅH <3
 
PUSS
 
 
Så sjukt fint när klematisen slingrar sig runt stolen!

Nu äntligen får ni se dessa bilder. Jag har inte kunnat lägga upp dom förut men nu gick det. 
De första bilderna är från när han va här sist och vi hade stugan för oss själva en helg. Bjöd över Frida å Johan. Danne skojar att han är en gatutiggare. "snela en krooona" sista bilden är från Loves kalas. 
 

Helg!

Hej! Sitter i sängen och dricker en bärsa och kollar på Sex and the city. Myspys! :)
 
Har haft två jätte bra dagar! Så kul att få träffa vänner som man inte umgås med så mycket. Igår vart det en sväng på staan och lunch på Ginas med Jennifer. Köpte mig ett par blommiga slappa byxor på rean, bra investering!
 
Idag träffade jag Anna Jönsson på en fika och en sväng på stan. Jätte kul att få umgås med henne. Hänt så mycket på tre år, så man bara babblar på haha :)
 
Imorn blir det jobb, både lördag och söndag. Ska ändå blir gött att jobba lite!
 
PUSS
 
New nails. Köpte ett glitter lack rätt snyggt.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu