orkar inte med denna värme!

Smarta Karin tänker i mörse att "ja men det är mulet så jag tar något lite varmare" men skojja inte faaan va det har varit varmt idag! så jag hade på mig, svarta tights/strumpbyxer, svart klänning, klackade boots också svarta och en liten jacka till. SÅÅÅ SMAART. jag höll på att smälta. men nu hemma sitter jag i en jätte fin sommarklänning med leopardmönster och spets. känns lite bättre :p

var i allafall i stan idag efter att jag gjorde ett prov i skolan,sen ner på stan och mötte upp Malin. vi strosa runt sen satte vi oss på kebab house och käka lunchis. myys med Malin, kan ej bli bättre.

Hon ska komma hit imorgon också. om det blir bra väder drar vi ut på picknick på mysiga Hammarsudde. Jag <3 hammarsudde. det är såå himla fint där på våren när alla vitsippor kommer. det är helt täckt av små vita blommor det är mycket privat och lugnt där så det är perfekt.

snart vid 7 tiden ska jag hämta emmis. Yaaay min lilla snorbuse. hihihi. saknar henne såå. är ledig i en vecka så det passar mycket bra nu. åååh längtar tills jag får ha henne i min famn. fatta hur underbar hon är på morgonen. hon ligger bredvid mig på ett eget täcke i sängen. sen när jag har vaknat så lägger hon sig under mitt täcke och lägger huve mot min axel och bara sover vidare haha. hon kan liksom sova till 12 på dan. galet vilken jävla sömntuta hon är :p skönt för mig iallafall;)


Hantverksorientering....

Kan ta sig i röven!!! FYYYYYYYFAN jag blir galen på denna lärare vi har plus att ämnet är tråkigare än matte och då är det fan illa. jag vill bara slänga datorn i väggen och skjuta läraren i huvve. faan va sur jag blir på detta! ååååååååååh okej jag ska inte mörda henne,kanske inte vore så smart. men jag vill bara kunna ta det lugnt men det får jag inte för hon ska krångla som nån jävla ko... haha eve

Jag behöver avreagera mig på nån tror jag. nästa gång jag träffar johan ska jag slå på honom lite extra mycket. han förtjänar det fan så som han beteer sig dumma toan hihi

nu har jag iallafall kommit hem efter denna korta dag i skolan. ska göra klart CP HVO och sen ska lite matte göras seeeen ska jag spela tomb raider..hoppas jag...

jaja så är det.

tänker lägga upp lite mysiga bilder på min älskade familj<33


haha min goa syster Frida<3

knas pappa med lilla love<3

Fridas pöjkvän Johan haha okej då jag tvingar att lägga till ett hjärta<3 ;)

haha,min andra fina syster Anna och love<3

min fashion mamma. alltid inne i stil och klär alltid upp sig liite extra. love you<3

har ingen annan bild på annas pojkvän Fredrik än denna. hoppas ni ser vem av
dom det är hahahah! han är lite kameraskygg:P

och sist lilla Love som fyller 1 år den 18 juni! hihi!






pizza och mys med annis.

Nu kommer snart annis hem med pizza,godis och dricka. fan vi äter pizza hela tiden. vi kommer bli feta men det gör väl inget?

Sitter och spelar gamla tomb raider:underworld. har inte spelat det på länge så nu vart det riktigt kul! annars idag har hela familjen vart ute i stugan. jag gjorde en jätte fin och stor luftig bukett av nejlikor och lite andra sommarblommor som jag plockade ute vid vägen. den blev så jääävla fin! Blev allt lite stolt över mig själv ;) och Johan har såklart mobbat mig heeela tiden. först keso och nu chewbacca. tycker inte det är nått snällt alls:O men jag muckar som fan så jag får storstryk varje gång haha så jävla kul!

nej nej åter till spelet.

PUSS



Sjuk fortfarande.

Jag vet att det är tråkigt att läsa om mitt gnäll. men bara så ni vet så är jag fortfarande sjuk. hade 39 feber igår! aj aj. så ingen skola för mig idag heller,saknar mina brudar<3

idag är det en visning här hemma så vi får ju då inte va här så det blir nog att jag hänger med ut till stugis ett tag,sen hem och kolla på en massa bra film som tröst.

när jag va i stugan förra helgen så hade jag grymt tråkigt så jag gick runt och letade efter blommor,fast det enda jag hitta som blommade nu var maskrosor och en jätte konstig blomma. vet inte vad den heter men den växer med vad som ser ut att vara rabarberblad fast det är inte det egentligen men väldigt likt. dom har typ en tjock stam och lila blommor...iallafall så gjorde jag en liten bukett.



Det är synd om mig:(

Jag mår S-K-I-T usssch jag vill inte! jag har inte tid! AAH. min hals och nacke ömmar som en jävla ko.

åååh -.-

här två riktigt fräscha bilder;)



Halsen vill inte va på min sida idag:(

Har skit ont... VILL INTE BLI SJUK..om det nu är det då.men fuck off! haha ja här är man glad. men det är jag faktiskt. är hemma hos min lilla Evii för första gången. hon bor ju ute i bratförs så det blir alltid svårt att komma hem till henne när hon bor så lång bort men nu är jag här och det är jätte fint! hon står i köket nu och bakar för vi två ska ha med oss fika till klassen imorn. och jag sitter och är lite dj här nu med spotify och bloggar samtidigt. gött att slippa göra nått;) hehe! lite lat som man är;)

snart ska vi sätta oss med fika och göra hemprovet till hantverksorienteringen.lite smått illa men ärligt just nu hatar jag JB för de är sååå dåliga på att planera. nu är det sista veckan för våra betyg. de ska sättas på fredag och nu ska vi ha prov och en massa annat som inte kommer kunna bli betygsatta. känns lite onödigt men aja så är det.

nej nu blir det lite plugg.

PUSS




Huset.

Här kommer bilder på vårt hus som ska säljas. den finns ute på hemnet. bara att söka på värmlandslän,hammarö kommun och villa. så kommer deen upp först. såklart finns det fler bilder men valde bara några:)


hela huset

baksidan.

altanen.

hallen.

köket.

allrummet där nere.

mammas och pappas sovrum där nere.

vardagsrummet där uppe.

mammas rum som jag haft som sovrum en gång i tiden.

gästrummet som jag också haft en gång i tiden.

MITT RUM hihih

tar inte med bilder på på båda badrummen och jag tar inte med tvättstugan.

igår ikväll så la dom ut det på hemsidan. och efter en timme hade 165 personer kollat haha nu är det 300:)

Bilder från i helgen:)

Bilder på mig och emmis måste jag lägga upp. sååå underbar så det finns inte!








Ridning idag.

Lite småttnervös inför ridningen sen på idrotten. vi ska rida på hästar. har suttit på en häst när jag var liten på ett kalas i 4h gården så vi fick hästen Tur hihi. men vi belv ledda av en som jobbar där kommer bli samma nu men man är lite sådär vet inte riktigt vad som kommer hända. men det blir nog bra. vad är det värsta som kan hända?

fy satan va skönt det ska bli att börjar 10.30 imorn. jiiihaaa skönt som attan.

nej nu slutar vi. hörs när jag kommer hem.så ska jag lägga upp bilder som har tagits under helgen och jag kommer lägga ut bilder på huset så får ni se hur jag bor:)

PUSS.

Lycklig dag

Skolan har varit bra. och jag klarade mitt omprov i ekvationer och formler, har alltid haft svårt för det, det är liksom inte logiskt för mig alls. men känns skönt att det är klart. sen när jag kom hem så låg det ett brev i brevlådan från kommunen om mitt sommarjobb och jag fick serviceförvaltningen. alltså parker och sånt. så ni kanske kommer se mig halvt liggandes i rabbatten;) höhöh nej men det va verkligen det jag ville!

haha det kom värsta blixten alldeles nyss precis utanför oss jag blev verkligen bländad typ. pappa fick rå panik och flög upp ur soffan och stängde av tv så att den inte går sönder. haha ni skulle ha sett hans min haha:P

nej nu ska jag fortsätta kolla på the mentalist och mysa.

PUSS


föresten hålla tummarna för mig imorn. då har jag NP i matte.<3


ligger ute och myser..

Jag och min lilla bulle ligger ute i solen och lyssnar på musik. fotografen var här idag och tog bilder på huset.snart ska det säljas. helt galet!

skönt att va ledig idag iallafall! var ju på grums matmässa för ett tag sen och det blev ju övertid för oss så vi har fått ledigt idag:) me like!

nej nu ska jag fortsätta njuta av solen och min lilla padda:)

PUSS


lillgrisen<3

bilder från Tezza.

JAG SKA HA EMMIS IDAG! lyckliiig jag är! det va så länge sen vi hade henne att jag va smått galen. men nu ska jag ha henne och jag är ledig på måndag så kan jag ha henne en extra dag^^ yaay!

hade fotografering med Tezza i trean. haha måste säga att jag är ful :P fyyy! aja lägger upp några bilder.


nu har vi engelska fast vi är klara med kursen så vi får göra lite vad vi vill. men snart ska vi på lunch:) sen har vi svenska och ska göra min praktik presentation. får gå som det vill känner jag.


uuugly:P





Bilder tagna av Tezza


Data och idrott.

Hellu:) nu har vi datalektion och håller på med nått prezi grejjs. sådär kul! sen har vi idrott och då ska vi vara nere i källaren och gör hjärt och lungräddning. är allt lite nervös höhö:P

senare blir det nog en sväng ner på stan med evelyn:) sen hem och se om mitt rum är färdigmålat så jag kan städa och sätta in allt. hoppas på det! hatar att det ser ut som ett bombnedslag hemma just nu..

men vi kanske hörs sen.

puusss.


Har ni tänkt på att jag skriver "vi hörs kanske sen" men sen hör jag aldrig av mig. knaas.



gammal bild på mig får det bli:)

Tävling,floristen.

Hej:) idag har vi haft lite tävling i floristiken med gammal teknik som tex. limning,linning,surrning ah you name it. det gick bra! får se vem som vinner då;) tror att jag vinner överlägset höhö..

nu har vi köpt en lägenhet,heeelt galet! mami och papi skrev kontrakt igår och jag har inte ens sett den än!:O Iche bra:P ska få se den nån dag när det passar.

okey nu slutar vi om tio minuter. skööönt vill hem och bara lägga mig ute sola och mysa och eventuellt plugga.

nu slutar vi sktriver sen puss.

Bukett med rede.

Denna gjorde jag förra onsdagen. förlåt att det kommer så sent men höhö ni vet hur jag är;)







BEROENDE

Helt fucked up på den här låten. sååååå braa!


skolan,stan,plugg

Sammanfattar dan. skolan sen en sväng på stan med eve och sen tillbaka och plugga matte! duktig chey Y. har shoppat en massa fint till sommar och vår:) skit nöjd. har hittat ett par jeansshorts tajta och korta med ett snyggt flätat bälte till,sen ett jätte snyggt armband(kommer upp bild på den) ett par vita gladiator sandaler med gulddetaljer. sen köpte jag en fin blommig tunnika och sist ett par skira slappa byxor sviin snygga! Blev jäkligt nöjd. behöver jämt köpa nya shorts varje sommar för jag går ner i vikt så det passar inte mer osv osv. lite töligt men ändå skönt att jag har gått ner en hel del sen förra sommaren,tycker jag är lite bra:)

nej nu tillbaka till arbete men jag orkar inte vill heeem. men snart ska vi åka hem:)

höhö men jaaaa.

PUSS.


faaan måste ta ner mitt collage nu när vi ska ha fotograf i vårt hus
som ska ta bilder:( buhu kommer inte heller få sätta upp det efter
för då ska det säljas och vi ska flytta...


har jag sagt att vi ska ska skriva kontrakt imorn? nej tror inte det
i Haga blir det. har faktiskt inte sett lägenheten än men den blir nog bra
jag litar på mami och papi<3


NP engelska muntligt.

Det gick faktiskt bra. gjorde det med evelyn och det kändes bra,var sktinervös men det gick bra^^ eve gjorde också bra ifrån sig<3

nu har vi lite chill. har äntligen gjort klart inlämningarna jag låg efter med! känns väldigt skönt. nu ska jag läsa lite i svenska boken så den blir klar snart:) har bara några kapitel kvar

ska försöka få hem emmis idag! ska ringa lars och se om han har kommit hem,ville ha en under lovet men då var han bortrest så det gick inte så nu var det jätte länge sen. så jag döör av att inte få ha henne,min älsklingsbullibull<3

så nu är det slutskrivet.

PUSS



data,skutberget

Hej bloggen! nu har jag datalektion med knas wiggo. haha! sen ska vi till skutberget oh spela freesbegolf faktiskt jäkligt roligt om det är bra väder vilket det inte är just nu,mulet och törrt men det får gå! sen ska jag hem och göra klart lite inlämningar som jag inte gjort...oopsi;)

nu pratas det mat och efterrätter. Wiggo gillar inte kladdkaka och fruktsallad galen gubbe!

skriver senare ikväll och lägger in lite bilder.


NYA SKOR

OMG jag är sååå glaad jag skuttade till mammas jobb efter stan,blev såå nöjd! och sprutan gick bra med + provet gick också bra:)


200 kr. det roliga var att jag har pekat ut dessa då de finns på nelly.com men mamma ville inte köpa dom åt mig men nu gick jag in på outleten och där finns dom!

200 kr

lite lady gaga över dom:P

båda har klackhöjden 13 cm.

Skor och spruta.

Hellu. idag ska jag ner och köpa skor på stan när jag slutat, sen ska mamma jag och pappa ner till pappa på hans jobb och ta TBE sprutan som jag måste ta på livstid vilket kanske inte är så kul men den hjälper ju lite iallafall:)  annars blire hem och plugga senare. få lite inlämningar gjorda och läsa i boken så man blir klar med den. sen blir väl att ta det lugnt.

har prov idag också.

puss.


första dan efter lovet...

och jag är redan skoltrött. nej men dagen har faktiskt varit bra! har haft florsiten från 9 till 12,då har vi städat i kylen och de stora fråden med en massa grejjer i. sen började vi på ett projekt med floristtvåorna,vi ska göra en bukett med ett rede runt. tror nog det blir bra:)

nu sitter jag i skolan och pluggar,var nere en sväng på stan förut med eve fikade och myste:) love you babe<3 var även i arkaden för Malin hade tipsat om riktigt snygga och billiga skor på sån här outlet och de är från nelly.com vilket är awsome, och när jag kom dit blev jag överlycklig,hur mycket som helst för skit billigt. åååh,ska dit imorn med en brinnande femhundralapp i fickan;)
hittade ett par fina mocka i ljusbeige kilklack ankelboots för 250 jävla spänn mjaou!

tror det är de här...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu