sjuukling.

Hejhej. hoppas julhelgen varit bra! min har varit sådär. har vart jätte sjuk hela tiden. men julafton var jätte mysig, vi var hos frida,johan och love med hela familjen plus johans bror och mamma. jag fick en massa bra julklapppar mycket drink grejer och ett "startkit" från IKEA med koppar,formar,bestick,glas osv. gör bra :) jag lägger upp bilder.
 
annars har jag mestadels vilat när jag vart så dålig och det har vart så gött att bara gör inget. men igår åkte jag och mami på en liten roadtrip bort till edsvalla och hälsa på morfar :) mys
 
denna helg är mamma och pappa i stugan så jag får va ensam. har kopplat in xboxet i stora tv så nu jävlar ;) öppnat en öl precis också. fan va gött!
 
PÖSS
 

Jag skäms!

Förlåt för att det tagit så lång tid men det har hänt ganska mycket. har haft praktik i 4 veckor och man har kommit hem klockan 6-7 varje dag så då vill man bara ta det lugnt. men jag kör ett inlägg med en massa sköna bilder, från praktiken på herrhagen och på lavendel på skoghall och även andra bilder. men jag kan ju informera att jag inte vill bli florist längre, och det känns ju lite jobbigt just nu att man inte vet vad man vill göra, men jag ska söka en praktikplats på ett hunddagis för det är VERKLIGEN nått jag vill jobba med, hundar. så jag ska ringa under veckan och höra. perfekt med att va där på ett lov :) ååh hoppas hoppas.
 
Edit: jag fick praktikplatsen på hunddagiset. blev jätte lycklig! längtar som bara den tills mitt lov.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu