Testing testing

Funkar den nya designen? :)

Att vara vegetarian

Att vara vegetarian är det bästa valet jag gjort i mitt liv och ändå har jag många val kvar att göra men att bli vego var det bästa beslutet jag gjort. Jag mår så otroligt mycket bättre. Men som med allt annat här i världen finns det den negativa sidan, trots att det finns så mycket mer mat för oss (substitut för kött) idag så är det väldigt lätt att man inte får i sig det man behöver varje dag, som järn,vitaminer och protein. Jag måste istället äta tabletter vilket gör lite ont i mitt hjärta. För att få i mig protein och andra ämnen som kroppen behöver tar jag en tablett som är gjord för oss vegosar men tyvärr har jag fått näringsbrist mestadels för att jag inte sköter maten som jag ska men också för att jag sluta ta dessa tabletter.
För några veckor sen blev jag otroligt trött och seg över att inte göra nått alls, fick sprickor i mungiporna som blev till munsår som bara växt och blivit värre och jag fick en såkallad våg på en nagel, det blev som en kulle, då visste jag att nån slags brist har jag, och naturligtvis så är det järnbrist, känns ju riktigt trist att behöva gå till apoteket och köpa järntabletter. Men allt har en baksida men i slutändan är det värt att va vegetarian. Det får både mig,naturen och djuren att må bättre. 
 
 

bad day

Har man en dålig dag är det skönt att komma hem med lite shopping! Träffade Felicia från jobbet och gick en runda, köpte lite nagellack,trosor och ett par underbara stövlar. Fick en riktigt bra lön denna månad :)
 
Ikväll ska jag ta det lugnt, chefen ringde nyss och undra om jag kan ta ett pass imorn,så gött!
 
PUSS
 
 
 
 

måndag!

Hej! Min pöjk å jag sitter å spelar lite tvspel. Har jobbat idag men det blev inte så länge så det va ändå skönt. Tagit mig en dusch och ska snart börja göra mig iordning. Ikväll ska vi käka middag hos mamma å pappa i stugan. 
I helgen har vi inte gjort så mycket. I lördags jobbade jag så gjorde danne lite annat så länge. Igår hade vi vår 6 månadersdag, då va vi i stugan under dagen för det va strålande väder. Sedan på kvällen gjorde vi middag och gick sedan ut å sattes oss vid älven och drack bubbel, sedan kolla en film och läggdags. 
 
Nu får jag några dagar ledigt att umgås med min pöjk tills på helgen för då ska det jobbas. Han åker nog hem på måndag morgon skulle jag tro. 
 
PUSS
 
 
 

My new diary!

Min underbara nya dagbok! I löve it!
 
 
 

Äntligen frisk

Hej! Det va ett tag sen jag skrev. Men har mest bara vilat bort min förkylning och nu känns det mycket bättre. Tog en powerwalk till jobbet för att fylla i ett nytt anställningsbevis inför hösten. Så det blir jobb imorn och på lördag sedan blir det även måndag. Skönt att få komma igång och jobba lite. 
 
Härom dagen tittade jag igenom lite grejer och hitta framkallade kort från min bal och student, vill gärna ha ett album till och då hitta jag ett album jag hade där jag hade gjort scrapbooking i så gjorde iordning med dom bilderna och det vart riktigt fint. Kul med lite pyssel!
 
Nu ska jag chilla lite sen ska jag ner på systemet och köpa nått bubbel för imorn kommer min pöjk en hel vecka :)
 
PUSS
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu