hello:)

har inte bloggat under helgen för jag sov hos bente fredag till lördag. hon bjöd mig,sebbe,wille och elin till henne för myskväll. det var sjukt roligt:P vi kollade på film och dampade loss. måste verkligen göras om<3

idag har jag,mamma och pappa varit hos frida och johan för han fyller år,fast han gör det imorn egentligen men vi va där idag. åt mat och fikade. ytterst trevligt:) sen efter åkte vi till skopunkten för pappa behövde ett par nya skor och då fick jag ett par^^ hihi

nu lyssnar jag på min gamla cher skivan som jag fick av binte haha(hennes nya smeknamn av mig >.<) älskade henne när jag var lite yngre. hehe. jo ska försöka plugga lite nu.

kram<3


de nya skorna<3

haha mamma som tagit bilderna,så det är därför de är suddiga. hon kan inte med kameran >.<

hejjhopp:)

sitter i skolan nu, i datasalen och skriver om musik.vi håller på med ett arbete där vi skriver om en artist och en låt av dem. helt okej! men jag sitter lite fast just nu. kommer inte på vad jag ska skriva. jag har valt Kings of leon- Manhattan hihi:D

sen har vi svenska och sen slutar vi,sköönt! vil bara hem och sova men det får jag inte för jag måste plugga:( jag vill inte! men så är det! men vi hörs kanske senare!  just de ikväll är det CM love it! längtar.

pussilussi<3


The Mentalist

kollar på the mentalist nu. mkt bra program.

Owain Yeoman som spelar Rigsby är typ en av de snyggast jag sett. :O


har sett alla avsnitt och han är jämt snygg. han påminner lite om Elvis men snyggare. åh! *dreglar*


yummi<3

har fixat bilder:)

hejhej. nu har jag fixat bilder på mitt hår:P är supernöjd:) hihi
idag har jag gått halva dan för jag mådde sjukt illa så jag gick hem runt 1-tiden. är bättre nu,skönt. jaja annars har det inte hänt ngt. ska kolla några bloggar nu sen ska jag kolla om det är gratis att titta på kanal5play. hade tänkt kolla på couger town. det krockar nämligen med ett annat prgram som jag vill se på den tiden.

hat bra<3


jag vet att jag är snyggast;)

färgat håret:D

hajj:) har nyss färgat håret,eller det var för typ någon timme sen men skit samma! jag blev jätte nöjd:D den är lite mahogny röd typ. mkt fint. annars har det väl inte hänt nått. igår var jag med pappa och tittade på curling sm. han tvingade mig att kolla och han tjatade om att han ska spela mot ngt elitlag haha. det var tråkigt men samtidigt rätt kul:) var en massa söta killar där hihi^^

orkar inte ta bilder idag så jag gört imorn. så då får ni se.

i know you love me;)


dagens skor

Annis + Family Guy

hej:) idag har jag varit hos annis. hennes kompis linda fyller år idag så hon och en till tjej var där. vi fikade och kollade på hillan:) mysigt vare. emmis var med också hihi!
när jag kom hem la jag mig och tittade på family guy. gör det nu med. sjukt roligt:P


kommer bli en skön vecka. på onsdag börjar vi fem i elva och slutar halv 2 fast vi ska tillbaka halv fyra för sen klockan fyra är det öppet hus. ska baka med några i klassen. kmr bli kul. sen på torsdag ska vi ha vinterute dag eller nått. man kunde välja mellan några saker typ skidor på bryngfjorden,skridskor,kilene m.m jag och linnea ska lätt åka pulka på kilene:)

jaja. ska gå och göra mig sovklar sen ska jag krypa ner och sova. är lite trött..

sov gott alla. puss<3


så jäkla cool på ngt sätt haha!

hejj hopp:)

sitter och dricker burn nu:) pappa hade köpt tre burn för 50 spänn på willys,happy:)
igår var jag sjuk:/ hade feber och mådde iche bra. men det känns lite bättre idag men är mycket mer snuvigare men jag är lite piggare!
idag var jag med mami,johan och fridis till ikea. de skulle köpa skötbord till bebisen men det fanns inte på lager. jag köpte en stor palm. har alltid velat ha en och äntligen fick jag den. jag är ju såå bortskämd hihi;) så nu har jag fixat och trixat med vart den ska stå och det passar så jäkla bra:)
sen när jag kom hem så badade jag emma. haha hon såg så ynklig och ledsen ut. Använde grön såpa på henne, men bara lite och nu luktar hon gottis:) fönade henne efteråt. sen så började hon skaka och stod och tryckte mot ytterdörren så jag gick ut med henne sen kom hon in och nästan frös ihjäl så jag la henne i min säng och virade en filt runt henne:)
nu ska jag nog spela lite Perfect Dark Zero och bara tat lugnt.

PusskraM








blogga,fy.-

jag är sjuukt trött på att blogga som ni kanske märker för jag har inte skrivit på år och dar. så jäkla töligt.- men var tvungen att skriva nått. sitter här nere vid köksbordet. sitter typ aldrig här men jag väntar på att postisen ska komma och det gjorde han för typ 10 sekunder sen:) hoppas hoppas hoppas att jag har fått mitt cdon paket. har väntat sen lördag på att det ska komma. så hoppas nu:)

ja hade block idag. har varit lugnt. hade NP matte på morgonen.muntligt. det kändes så ovanligt att ha matte muntligt:P satt i grupp med sara och linnea. gick väl sådär. jag är ju inte direkt bäst på matte >.< höhö. men det fixar sig nog. linnea gick hem efter det för hon är sjuk. ssaaad:( jaja. nu ska jag springa ut och kolla i brevlådis.  planer för ikväll: vet ej. tv eller nått? jo jag ska duscha haha,

ha en bra onsdag. pussilussi<3


dagens skor:)

ikea.

hallojj. idag har jag varit med systrarna till ikea.blev käk. såg en jätte fin stor bricka som jag har letat efter. finns en liknande på indiska som annis har köpt men jag ska köpa den på ikea:) sen finns det en palm jag vill ha där. ååh den är superfin hihi.

hade inget att göra förut så jag har pimpat lite skor:) blev skit snyggt. kommer bilder.
nu kollar jag på NCIS: LA. sen är det couger town,lie to me och the mentalist samtidigt! F-A-N jag vill se alla. men jag tror att jag kommer välja lie to me så ska jag kolla om de andra går som repris. ååh-.

aja. hade bra.puss<3





de röda kan man ha rosetten som man vill. bak,fram eller på sidan:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu