Måndag ny vecka

Hej! Har vart rätt tråkiga dagar, har inte gjort nått speciellt. I lördags kväll kom Linnea en sväng, vi drack Sangria,åt nachos,dunka musik och dansa runt stången, blir bara bättre och bättre och känner armstyrkan för varje gång. Skönt!
 
Saknar min karl :( Eftersom jag är ledig enligt schema vecka 29 bestämde vi att han kommer hit då istället för vecka 28. Han skulle egentligen ha semester båda dom veckorna men bestämde att spara en av veckorna,alltså vecka 28 till vintern så att vi kan åka utomlands.
Vi har diskuterat lite med förlovning också. Vi båda vill men jag sa att vi väntar tills det har gått iaf 6 månader av vårt förhållande..visst det är tidigt men vi både vet med hundra procent säkerhet att vi kommer va med varandra hela livet, det är bara nått man vet. Mamma å jag skoja om den 11 augusti då dom har bröllopsdag, det hade vart häftigt om vi förlova oss den dagen, dubbel betydelse! :)
 
Jaja nu kollar jag på Bones och njuter av ett glas vin medans Emmis sover bredvid mig. Gosis!
 
PUSS
 
 
New nails, baby pink :)
 

Tråkig helg!

Imorse åkte min underbara man hem till Stockholm för att jobba en vecka men han kommer tillbaka vecka 28 igen. Längtar redan efter honom! Har haft tre underbara veckor med honom vid min sida, jag är så lycklig! Dom tre veckorna har gjort jätte mycket för vårat förhållande, nu känns det verkligen som att vi kan flytta ihop och det känns att det verkligen funkar jätte bra! Dags för oss att börja prata om vem som ska flytta vart..känns dock lite jobbigt, ingen av oss vill väl inte riktigt flytta från våran hemstad men vi båda kan offra saker för varandra vilket känns skönt.
Man uppskattar verkligen varandra på ett helt annat sätt när man är i ett distansförhållande, när man är ifrån varandra känner man verkligen ända in i benmärgen hur mycket den personen betyder för en. En fantastisk känsla. När man bor i samma stad så tar man varandra lite för givet men när man är borta så känns det verkligen.
 
Nog om det. Ikväll kommer Linnea för Nachos, vin och träning runt dansstången! Saknar henne nått sjukt!
 
Kom på nu att vi var på Brigadmuseet här i Karlstad igår, var lite skeptisk till det, tyckte att 60 spänn för att komma in va lite dyrt men jävlar va HÄFTIGT det var!! Ett tips till ALLA! Man behöver inte va intresserad av vapen och militär för att tycka att det va kul! Riktigt spännande! 
 
Ha en bra helg, själv ska jag jobba imorn.
 
PUSS
 
 

Fever

Hej kära vänner! Idag har vi tagit oss en sovmorgon, jätte skönt men hade en rätt jobbig natt, hade hög feber när jag gick å la mig, Danne sa åt mig att ta en tablett men envis som jag är säger jag nej det blir bättre imorn men nää mitt i natten fick jag ta mig en tablett för det va så illa, resten av natten så svettades jag rätt mycket. Men idag känns det bättre.
Vi åkte ut till stugan för lite lunch sen åkte vi till Värmlandsmuseet och kika där sen satte vi oss utanför Båten och tog en glass. Provade en ny kulglass med Mojitosmak, helt okej.
 
Nu kollar vi på lite fotboll sen dags för mat
 
PUSS
 
Bra att man har en karl som lagar mat när man mår som sämst. Puss på han!
 

Sjuk

Är jag sjuk eller är jag sjuk!!!! Tänk att karln min har smittat mig. Inte så svårt att räkna ut eftersom vi pussas men ändå! Sitter här och är dö dålig, ont i halsen, höve, hela kroppen är totalt lam och gör ont, plus snorig och febrig.
 
Löve life! Dock så gör det bättre när han är hos mig och jag har min lilla vovve.
 
Nu kollar vi på fotboll och snart dags för tacos.
 
PUSS
 
 
Drömmer mig tillbaka till Puerto Rico nu när det är gör tråkigt väder här.
 

Midsommar med älskling

Hej! Har haft en underbar midsommar. Jag och Daniel åkte ut till stugan där det bjöds på finlunch med föräldrarna,Johan,Love och Anna. Sedan vart det fika, jätte god jordgubbstårta! Resten av kvällen spenderades med kubbspelande,krocket, en riktigt god middag på berget och en massa dricka. Sent på kvällen satt vi omringade av filtar och mamma tände en massa ljus och en liten eld i eldkorgen. Så jävla mysigt att sitta där och kramas. Tillslut var det bara jag och Danne som satt där och drack oss gör fulla, hahah!! Sen sov vi där.
 
Idag har det inte vart många knop. Vi har mest bara myst i soffan och kollat på Jersey Shore, älskar att han älskar det nu haha!
 
Här kommer mysiga bilder.
 
PUSS
 
 
 
Danne och Johan fuskar i kubb ;)
 
 

Ingen rubrik

Hej snyggisar! Idag har Danne å jag härdat mer än två timmar hos farmor! Vi borde få fredspris för det.
Det har vart lite halvdant väder idag men vi åkte ut till stugan en sväng, käka en sen lunch, brottades lite och busade med lilla vovven, så skönt för henne att springa fritt i naturen! :)
 
Igår åkte vi till Skoghall för att spela minigolf med Frida å Johan, för mig började jag skit bra men blev bara sämre så jag kom sist och Johan vann,sen Dannis och Frida
 
Imorgon blir det midsommarfirande ute i stugan med en massa trevligt folk, jag har bestämt mig för att va strålande vacker i min ena balklänning. Den som jag köpte först som inte passa (tyckte jag), den jag hade på min bal har blivit för stor och måste sys in. Jävlar va gött att se det resultatet! Men nu har jag fått på mig nått litet sambokilo tack vare älskling som göder mig lite ;)
 
Nu åter till mys, fotboll och min cider
 
Skriver på lördag när vi är hemma från stugan, lovar en massa fina bilder!
 
PUSS
 
 
 

Kalas!

Hej! Vi sitter nu trötta, har vart i stugan på kalas för Love med familjen och lite släkt, full rulle hela tiden men han är ju bara för go den ungen!
Imorgon ska jag ha Emmis i någon vecka för Lars skulle bort. Gud så jag längtar efter henne! Annars kanske vi ska spela minigolf eller gå en sväng på stan, vi får väl se vad som händer, hoppas på fint väder :)
 
PUSS
 
 
 

måndag,sommar,semester,sol,pojkvän

Hej! Life is good! Sitter och myser med pojkvännen, vi kollar på fotboll och dricker en fördrink innan maten. Idag har vi varit en sväng i stugan och sedan åkte vi till Välsviken för att kolla på luftpistoler, danne är så sugen på att köpa nån men det blir nog nån på Teknikmagasinet.
 
Så skönt att han är här nu! Ska passa på att njuta nu dessa veckor! Alla dagar jag får gör så mycket!
 
Imorn blir det kalas på stugan för Love som fyller fyra år den 18 juni, vi va på ett kalas igår hos Johan och Frida där deras vänner och barn hälsa på, det bjöds på en MASSA fika och sedan lek ute på gården, mycket trevligt! :)
 
PUSS
 
Min snos! <3
 

Torsdag

Hej! Lite tråkigt att min pöjk var tvungen att åka hem för jobbet idag, hoppas han kommer tillbaka imorn eller på lördag!
Ska bara chilla idag för jag har fortfarande lite ont i magen efter igår då jag satte in spiral, men i eftermiddag drar jag med ut till stugan med mamma å pappa och sover där så får vi se när han kommer.
 
Gav Danne hans födelsedagspresent härom dagen, åh så fint halsband! Och även jag fick en present (!) ett riktigt fint halsband och armband. Såå gulligt asså! Världens bästa pojkvän har jag!
 
Nu ska jag kolla på netflix ifall det finns nått kul att se
 
PUSS
 
Mysfrukost i sängen!
Köpte denna fina halslänk till honom.
Och det här fick jag!
 
 
 

Smink

Tänkte visa vad jag använder för smink och hur jag brukar göra :)
 
Jag börjar alltid med att använda min brunkräm från LDB eftersom jag kan bli rätt blek på vintern och hösten och man återfuktar huden bra för det är en lotion också. sedan brukar jag använda Magic Wand från Face Stockholm, för att få bort mörka och röda fläckar, som under ögonen,runt näsan och vid mungiporna. Efter det tar jag Foundation, nu på sommaren tar jag bara det på näsan eftersom min näsa blir alltid rödare än ansiktet så jag mattar ner med en foundation från True Match serien. Sen använder jag puder från H&M där jag har smetat på foundation och sen pudrar jag på med bronzepuder över hela ansiktet förutom näsan, den blir ju rödare som sagt, tar även på halsen och lite över bröstet så att det ser jämt och fint ut. sen använder jag en ögonbrynspenna från Calvin Klein på ögonbrynen och på min leverfläck för att få fram den mer under läppen. Efter det brukar jag ta mycket lite shimmer från H&M precis över läppen och under för att framhäva och "förstora"läpparna och tar även lite så att både ögonbrynen och kindbenen framhävs.
 
 
 
Det va mest basen. Efter det så brukar jag använda ögonskugga, jag har rätt många men favoriten är Från Isadora EyeShadow Trio som är PERFEKT för en sexig sotning. har nästan alla färger i den och jag tycker det blir riktigt fint. Efter det använder jag en eyeliner,helst i en brun eller grå ton för man ska inte ha helsvart det blir oftast för "hårt" och sedan slutligen mascara och min favo är Volume Million Lashes, jag har den som heter Golden Black och till fest brukar jag ha deras Top Coat Glitter som bara är glitter man har på efter mascaran. Riktigt snyggt och det blir inte för mycket
 
 
 

Söndag

Hej kära läsare. Har vart i stugan hela helgen och bara chillat så ingen uppdateringen har blivit av.
Är hemma nu i lägenheten, Linnea har nyss färgat mitt år så det blev jätte bra, körde på en liite mörkare brun mest bara för att fräscha upp lite. nu lagas det lunch och jag ska sedan tvätta och städa innan min karl kommer imorn.
 
Blir nog en mysig middag ute nånstans med söta Linnea :)
 
PUSS
 
 
 
 

Återanvändning.

Hittade denna gamla baddräkt som vi har haft länge och bara legat undangömd men den är perfekt nu. Både Adidas, sportmodet och 90-talet är inne nu så denna ska börjas användas igen. Kan användas som bäddräkt eller som en topp till tex. mina nya shorts eller en chic kjol och klackar.
 
 

Äntligen sommar!

Hej! :) Idag är det mulet och tråkigt väder så passar på att ha filmmaraton. Rensar bland alla filmer vi har och passar på att titta på dom.
 
Har inte hänt speciellt mycket faktiskt så har inte haft nått att blogga om. Vart lite i stugan, umgåtts lite med Linnea och även Annis har vart här över helgen så har fått lite tid med henne.
 
På fredag fyller min underbara älskling 25 år! Tyvärr så kan jag inte åka till honom för att fira men när han kommer hit på sin semester så ska han få en överraskning och en riktigt fin present :)
 
PUSS
 
 
New Shorts!! Love them!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu