Bildbomb

Nu kunde jag äntligen få över lite bilder från min mobil. GÖTT. så här kommer dom
 




















HUGE BIG INSPO

BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG ÄLSKAR REBECCA SIMONSSON???? träklänningen är det snyggaste jag sett!!!
 







Hej godingar!

Jag vet att jag har vait jätte dålig på att blogga och jag innerligt SKÄMS. vad har det blivit av med mig???? nån som vet?? jag vet verkligen inte vad jag ska skriva....sommarlovet har varit bra och resan va riktigt kul,SKABBIGT STÄLLE. jag åker INTE tillbaka dit men det va kul ändå:) vi gick aldrig ut och festa, vi låg vid poolen och gotta oss på dagen,gick ut och luncha nånstans, sola ännu mer,gick och köpte bubbel och lite snacks, gjorde i ordning oss och lyssna på musik, sen ut och äta på kvällen och dela på en kanna sangria sen gick vi hem och spela kort. haha rutin på semestern. och nu har man börjat 3:an på gymnasiet, helt okej faktiskt! inget mer att säga om det. ont i huvet har jag haft nu i två dagar, all info kommer på en gång.
 
Mamma och pappa flyttar hem på tosdag denna vecka så då blir det mer dagliga bilder, outfitsbilder osv. för jag kan inte ladda upp bilder utan hans mobil så jag ska verkligen skärpa mig nu. det här kan ju fan inte klassas som en blogg längre!! just det även bilder från resan kommer upp.JAG LOVAR PÅ HEDERS! annars får ni slå mig!
 
nu ska jag fixa håret och välja ut en riktigt snygg outfit till imorn! imorn blir det ett projekt med ettorna och tvåorna. ska bli smällkul!
 
PUSS
 

HAHAH från förra resan till GC. SKINNY BITCH!

viva spanien

MAAAAAAALLLLLLIIIIISSSSS! anna och jag drar till mallis på tisdag.helvete vad gött. brun som fasen ska jag va till skolstarten! i helgen ska jag fixa i ordning allt och gå en runda på stan,MÅSTE ha snygga outfits med mig,jag vet hur det brukar bli.
see ya bitches!

Gos emmis <3

Okej okej ursäkta att jag inte bloggat på 25 år-SORR-EY. jag har verkligen ingen lust,det är så tråkigt! ingen bryr sig ändå!

iaf. så har jag sovit i stugan nu i snart två veckor, har haft vovven så det är perfekt att va här så kan hon springa fritt och göra vad hon vill.  jag har också jobbat lite här ute, pappa är färdig med ute köket uppe på berget så jag rensar lite ogräs och sånt där uppe, sen har jag målat alla fönster (runt ramarna och på blecken) måste ha nått att göra här ute, blir så rastlös. så nu ligger alla och sover. ska nog spela lite tv-spel. får se vad som händer imorn, hoppas det inte regnar.

jag förvarnar. det kan ta 25 år till tills nästa inlägg

CIAO.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu