Bukett.

Bilder på den fina buketten jag fick av Nettan




bilder.







papi och lovi<3

lillskiten<3



Spirit-hästen från vilmarken.

Ladda precis ner Spirit. när jag sist såg den typ när jag var 10 eller nått sånt så satt jag och grät genom hela jävla filmen alltså jag satt med en handduk och grina,tillslut gick det inte mer,fick gå och göra nått annat:P så jävla hemskt...så nu tänkte jag se om jag klarar av att se hela filmen :P hahaha. Knas!

Nu ligger jag i söffa och kollar på criminal minds<3 gööött. ska verkligen försöka få nå jobb gjort idag lyckades tyvärr inte igår :P höhö...


no blogging.

Förlåt att jag inte uppdaterat något under hela påsken men jag har inte haft lust. Mamma och pappa har sovit i stugan hela helgen och kom hem igår. så jag har haft huset för mig själv. Har varit i stugan på dagarna och sen hemma på kvällarna..såå perfekt! jag har tagit en del billder men dom kommer upp senare eftermiddag!

nu kollar jag på criminal minds och ska snart spela lite brotherhood. gött med lov iallafall! vet ej vad det blir i veckan,ska försöka få lite skolgrejer gjorda.


lovi<3

Tack Nettans blommor!

Fick en jätte fin bukett som tack för allt och den var verkligen super fin! kan tycärr inte lägga upp några bilder....men vänta lite kan ta bild genom camen! Smmmmaaaaarta Karin;)

Fick sluta myycket tidigare idag! sköönt. nu ligger jag och dunkar musik. har hela huset för mig själv. mami och papi sover i stugis till söndag så göött för mig;) det är liksom årspremiär!
första natten är värst det är liksom dödstyst i hela huset inte ett enda ljud hörs och sen plötsligt en knak eller flera på samma ställe. riktigt störande men det går:)

Senare ikväll drar jag och annis ut till stugis för lite kvällsmat:) vi hörs kanske senare då

PUSS



Balklänning

Denna balklänning hade båda mina systrar på sig på deras balar och jag ska också ha den. jag tycker inte att den är fin men har ju inget annat val haha:P

Frida tog fram den i söndas och ville att jag skulle prova den. men den ska sys in på alla möjliga ställen för jag har gått ner jätte mycket i vikt så den är lite för stor. och sen gillar jag inte hur bred den är nere i kjolen så det ska också sys in


den är typ lite olivgrön med skiftningar i brun

sy in på sidorna så det blir lite mer fodral-aktigt

lite såhär fast inte sååå tajt:P


Vad tror ni?

TisdaG

Hej bloggreaders! Min dag har varit bra. Har gjort lite planteringar och en vårbukett,men bilder på dom kommer upp imorn för min mobil dog under dagen. men annars blir det att ta det lugnt nu ikväll är super trött!

Nu är det bara två dar kvar på min praktik! ska bli så galet skönt med lov! MEN såklart måste jag få lite skolgrejer gjorda så då passar det bra på lovet:) hoppas på nån myskväll med bästa tjejerna också<3

Ha en bra kväääll:)

PUSS


denna och två till som liknar gjorde jag igår:)




haha skrattanfall:P

Tandsmycke

Funderar på att skaffa mig ett tandsmycke?  Har alltid tyckt att det är fint men inte vågat för jag har gryym tandläkarskräck:P

var ju med elin idag och hon har ett och det passar henne skit bra. och hon har sagt att det inte gjorde ont såå varför inte?  tror det skulle passa mig bra^^



vill också ha anchor piercingar. så jävla snyyggt! skulle helst vilja ha i nacken






Elin!

Har precis kommit hem från Elin<3 blev coop och köpa glass sen hem till henne och så gick vi omkring på nolgård! super mysigt och jävligt skönt väder! väldigt bra söndag.

nu är hela familjen här! så det blir våfflor och mys i solen:)

haha blir värsta bra inlägget men det får ni stå ut med:P

är gaalet hungrig just nu.



Hörs senare ikväll<33


love you baby<3

Niiiiice outfit!

När jag kom hem provade jag en riktigt sköön outfit. lite old fashion;) hade dock ett par höga heels till men de syns inte så lägger in en bild på dom ensamma



cool va?;)



favoriterna<3

Heeeeelg!

Skönt med helg efter en låång arbetsvecka men jag har haft det mycket bra,trevliga människor också:)
nu dricker jag lite vin och tar det lugnt. blir en lugn helg,känner verkligen att jag behöver det:)

har en massa bilder som jag ska lägga in så jag avslutar inlägget såhär. hoppas ni får en bra kväll! själv ska jag tillbringa denna kväll med pizza och kanske nån bra serie!

PUSS


gårdagens outfit som jag lovade att lägga ut:)

och jag hade faktiskt uppsatt;)

en av alla saker jg gjorde igår:)

detta har jag gjort idag!






del av min egen exponering(skyltning av påsk)



hela exponeringen:)

dagens outfit



En ännu tröttare karin...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH! jag är helt slut. har räknat att jag har 19 sår på mina händer:P haha svin ont.. men så är det liksom. Annars går det bra, har verkligen kul:) men det är väldigt jobbigt samtidigt. kommer hem vid halv sju typ:P men jaja nu ska jag sova. hade tänkt lägga upp bilder nu men orkar och har inte tid att föra över dom så jag lägger in dom imorn?:)

iallafall gonatt<3

En trött Karin..

Ont som fasiken i ryggen. Iche kul! orkade inte skriva något igår var helt jävla slut. men allt var annars jätte bra:) igår snitta vi om hela kylen och så gjorde jag en massa planteringar:)

lägger in en massa bilder:)













Sööööndag.

Är nervös för imorn då min praktik börjar,men jag vet att det kommer bli jätte bra:)

Gårdagen var jätte bra! Den spenderades hos Johan och Frida, Annis va också med. vi kollade på hockey,grillade och myste med jordgubbar och choklad<3 super kul! Blev även lite bubbel..Johan drack inget men var ändå fullaste av oss alla hahahaha! han satt och va snuskig hela tiden:P så jävla stöörd! på andra plats kom väl jag antar jag hah..

idag har jag inte gjort speciellt mycket,badade och kollade på film. Seven. skiit bra var den! med Brad Pitt och Morgan Freeman. i like serial killers<3 haha:P

sen kommer annis och freddis och det blir lite mys:)

PUSS


snygg outfit jag hade i fredas:)

lite nya bilder på mig:)







Matmässan!

PUUUUH! nu har man äntligen kommit hem! så jävla trött i kroppen och i huvet:P har stått typ hela dan:P  och Karl-jan TOG på mig.shiit och så träffade vi karl-petter från bonde söker fru. han stod och grilla gris:P sen fanns det en as cool indian som satt vid ett sånt där trekantigt tält och spelade sköön musik. haha! kul var det iallafall^^

nu ska jag plugga till svenska prov som vi har imorn. faan va kuul -.-

nu kommer bilder. puss


50 talet


mitt och eves bord. 20 talet

70 talet

framtiden

mitt och eves bord igeen

våran moodboard.


TorsdaG

God morgon. nu blir det snart att ge sig av till Åsfjärden för att ställa ut bröllops projektet på matmässan! ska bli sköj.,men kommer inte hem förens vid halv 8. okej nu måste jag dra.

hörs när jag kommer hem!

PUSS


Dagen:)

Hej! nu har jag precis komme hem,efter en låång dag av buketter och dekorationer. har även varit på visning och en kort kort runda på stan:)

Idag har jag och eve gjort klart allt till bröllops projektet. Sköönt! skisser,kalkylering,moodboard, bordsdekoration,bukett,corsage,hårkrans och dekorering till bordet - CHECK
blev superduper nöjd!

visningen va också bra,mycket bättre lägenhet än den innan. den va på strandvägen precis vid nöjes,då blir det fest varje helg då;) haha!


bordsdekorationen.

uppdukat:)




buketten!<3 såå galet snygg

hahaha ursäkta för den bilden men haha det va soligt så det blev så:P



nytt linne,gina

nya hängen från indiska. dom är skit tunga dock.

Family guy!

Stewie: She ain't got no alibi.

She ugly, she ugly.

U! G! L! Y!

She ain't got no alibi.

She ugly.

Brian: Screw off!

Stewie: M, she's major ugly.

O, she's fat and pugly.

Oh! My god, no the cow says mooooo.

 

HAHAHAH

 


....

Nu ska jag söve:) eeh. visningen va helt okey vet inte om jag gillade lägenhet men? den var väl okej? haha jag vet fan inte,kändes inte rätt när jag stod där ville bara hem till gamla huset där jag bott i 13 år:P kommer verkligen sakna huset:(<3 iallafall här kommer några bilder puss


eve håller på med en hårkrans av myrten och brudslöja

eve fick nya armar:)

hahaha:P

bild från i lördas. jag med vinglaset i högsta hugg;) haha

Bloggfri helg.

Hej igen. kände att jag behövde en bloggfri helg..hoppas att ni inte saknat mig föör mycket;)

i lördas kom johan,frida och love och vi hade lite mys:) sen på söndan så åkte vi en sväng till IKEA och sen träffade jag Bawer. Hade jätte kul! :)


Nu har jag precis käkat lunch. fick dock inte i mig något knappt nån tugga för jag mår så jävla illa när jag äter mat. Mamma säger att min magsäck har krympt och det är därför jag mår illa. hon säger också att jag har konstiga matvanor..vet inte om det stämmer?... jo det gör det fan. 
Iallafall så ska jag plugga lite inför svenska prov. göra lite mer på bröllopsprojektet. Sen ska jag ha utvecklingssamtal och sen till visning på en lägenhet i viken:) ser fram emot det!

Skriver kanske när jag kommer hem eller lite senare ikväll.

PUSSILUSS


ingen bra dag alls...

Just nu skulle jag kunna ta livet av mig! fyfan vilken hemsk dag det har varit! FAN jag måste få klaga i bloggen så brukar det kännas lite bättre. är världens jävla surmule! UUUUSCH!

Har svenska nu,slutar halv 4. hörs kanske när jag kommer hem så får vi se om jag är på nå bättre humör då.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu