mmmmmamamajdchdhaighaiefjOAWFJPg

Kan inte tiden gå fortare!! jag blir galen. jag har ont i huvvet,vill bara åka hem! ååh -.- eve gick rätt tidigt för hennes buss gick kvart över 2 och jag kan inte gå med henne för då får jag vänta jätte länge på stan tills jag kan åka hem. sitter här ensam och jobbar matte. rätt drygt men jag har fått en massa gjort iallafall. tummen upp för det! ska bli gött att få komme hem och sätta på sig myskläderna och mysa ner mig i soffan och typ kolla på film eller spela assassin. can't wait! ska iallafall möta mamis nere på stan senare när hon ringer mig. haha nu blir det ett långt inlägg för jag måste fördriva tiden på nått sätt:P tråkigt för er ja vet;) hatar måndagar när det blir såhär! hade tänkt igår att gå hem till anna så länge och göra nått där men hon glömde att lägga ut nyckeln så där blev det ju inget:(  jävligt mycket sad face!

så nu ska jag sluta skriva för er skull.höhö


LAGOMT GAMMAL BILD. LAGOMT SNYGG eller hur? ;) haha

matte,stan(:

Sitter och jobbar med matte,JAAA jätte kul:) Eve är med iallafall. hihi min lilla goding<3 Sen ska vi ner på stan,fast jag glömde min plånbok:P haha töligt för mig!

nej nu måste vi sten jobba.

PUSS


Söndag

Hellu. sitter och kollar på handboll. ska snart fixa smink och hår, för sen ska vi dra te johan och frida för fika eller nått:) sköjj de!

nej det blir inte mer än så.höhö


Go möra

Har engelska nu... och alla bryr sig.. höhö. sorry. har otroligt tråkigt just nu. vi håller på med ett projekt och jag jobbar med rasmus men han är ej här så det blir svårt för mig att jobba. men ska träna på det som jag ska säga iallafall.


Igår var papi och jag och passa Love för Frida och Johan skulle te banken. och efter 20 minuter börjar han stört gråta. han kiknar ur och verkligen skriker. herregud pappa och jag fick båda panik så han fick ringa efter frida och när dom kom tillbaka så blev han typ glad igen. hahah fan...kände då att jag verkligen inte vill ha några barn :P

Skönt med fredag iallafall. puuh! när jag kommer hem så ska jag se om mitt xbox funkar. för de har lite ryck på mig serru. Johan säger att jag behöver uppdatera och då behövs internet och det har jag inte köpt till mitt xbox. den vill inte va på min sida. så jag har inte spelat på hela två dar :O heeeelt galet asså;)

vi hörs sen

PUSS


hihi:)

Hej-.-

Jag mår verkligen inte bra! Har skit ont i magen. ni vet den tiden på månaden :/ så jävla töligt. ni killar ska fan va glada för att ni inte har det!

iallafall så har vi datakunskap nu. håller på med adobe Illustrator, vi gör en affisch, vi ska lära oss mer om programmet. sen har vi idrott men jag ska inte va med pga av ovanstående. skulle helst vilja stanna här på skolan men jag måste säkert följa med dit-.-

Vi får väl se hur det går. hörs sen.

PUSS


Måndag

Hellu. dagen blir att spenderas på skolan ett tag sen ska jag ner en sväng på stan,ska kolla på en klocka. fick ju presentkort på ur&penn för att köpa mig en klocka så nu blir det så....fast jag har ju inte tagit med mig presentkortet så det blir att kolla för mig. hehe lite typiskt mig^^

men i allafall så vet jag ej vad jag ska hitta på när jag kommer hem. blir nog lite chill för mig.


Igår så tog jag ett bad. fuck va gött det va:O hade lite ego-kväll med ansiktsmask m.m sen när jag va klar låg jag bara i badkaret och spola en massa gött vatten. fatta vad vår elräkning kostar! allt är typ mitt fel för jag duschar så läänge och mycke:P hehe.

vi hörs senare.

PUSS


saknar dig min bejb,kanske blir att låna henne te hälga^^

Datorkunskap, idrott

Dagen min i skolan. har datorkunskap, vår första lektion faktiskt, nytt schema;) sen ska vi ha idrott,ska bort te gymmet. kommer nog bli bra. ska inte ta ut mig för mycket dock för jag mår inte bra. ont i kroppen och halsen så jag ska ta det lite lugnt:)


Krematoriet igår var aaaawsoome. vi fick gå in i kylen med en massa kistor med döingar i och så fick vi se ugnen, var faktiskt rent och fräscht, man tror typ att det är i en mörk källare och att det är jätte smutsigt och luktar eld. men det gör det verkligen inte. väldigt intressant studiebesök:) tummen upp som Eve brukar säga;)

skriver när jag kommer hem.

PUSS


seeeexyyy ;*

Duktigt Karin:)

Hellu. känner mig väldigt duktig idag. har gjort klart med en aaaas jobbig matte uppgift idag! känns gött att få den klart! imorn väntar krematoriet. YEEES fan vad jag längtar. ska bli kuuul:)

nej nu ska jag fixa te,mysa ner mig under en filt och kanske kolla på nått roligt. Bones eller nått.

PUUUSS


Glömde en sak!

Glömde att berätta om det vi gjorde i måndags. Vill håller på med begravning nu. och i måndags så började vi med en jäätte stor krans. den klädde vi med ädelcypress. skit jobbigt. man blev typ helt yr och grejjer. iallafall jag blev det,fick även ont i huvvet. inte så kul:P nej men lägger in bilder ofc.



LördaG

Goddag bloggen! vet ej vad jag ska skriva men det var meningen att jag skulle gå ut och gå en sväng men det började snö ganska mycket. så jag vet inte om jag ska tat imorn istället? okej haha nej jag tänker inte gå ut nu. det börjar snöa as mkt:P haha.

Har inte planerat nått speciellt inför kvälla men jag ska försöka tvinga mamma och pappa att se Prince of Persia. den är gryymt bra^^

ha en bra dag på er. pusssålänge


emmis<3

haha trött

Presenter


Trosor och strumper(: precis vad jag behöver;) av mami

presentkort på ur och penn. till för en klocka(behöver en) av mami

Fin ask av mami

jätte fint halsband med hjärtan(: från Frida,Johan och Love

Body butter med passions frukt. äääälskar passions frukt. av Annis och Freddis

en buddha(som jag redan har men då har jag två) haha! av mami

en jätte fin silvrig kudde från Annis och Freddis

sen fick jag en kofta och en sjal men det blir så svårt att fota såhär. sen så ska jag få en mobil om typ några dar.

17 ÅR!!!

Helt jävla galet att jag fyller 17 idag! har inte kännt nått på hela dan att jag verkligen är 17. 17 är en mellan ålder. man vill bara fylla 18. 19 är samma sak. man väntar tills man blir 20 typ:P


Iallafall så kommer familjen hit ikväll. och vi ska köpa pizza(haha) Gillart Y. så blir det tårta också(:

visar bilder på presenter sen? blir bra de;)

hörs sen

PUUSS


Jag i alla ära. förra sommaren:)

Jag år 2007 :P

i början av fårra året. (en av mina favorit bilder) tvungen att at med den

jag nu typ:)

Kommentar!

fick en kommentar i inlägget "Uppsatt :o"  att jag visade bhn. vadåra? det får jag väl göra om jag vill? Gotta show what god gave me baby;) nej men seriöst orka att den personen inte skrev nått namn. föresten så är den snygg så why not?


Iallafall imorn fyller jag år. Can't Wait! ska bli ubergött. ska fira med min familj imorn på kvällen. sen nu till helgen ska vi ha kalas med lite mer släkt. jag är rätt så säker på att jag kmr få en mobil imorgon. för jag har pekat ut en jag vill ha,ville ha en i rosa men pappa sa att den var slut så jag valde den svarta. haha så fort jag säger det till pappa så säger han "va,vadå mobil? nu vet jag inte vaad du pratar om" men jag tror att jag kmr få en;) behöver en iallafall. 

blir en kväll med att kolla Bones iallafall:) pusshej


Elinpelin saknar dig<3

en glad Karin idag!

även fast det va första dan i skolan efter lovet. fick reda på att vi ska börja med begravnings binderi och då ska vi på studiebesök till krematoriet! Yes har alltid velat åka dit...okej det lät ganska stört men jag vill verkligen se det:P den andra saken som gjorde mig glad var att vi har studiedag på måndag och då får vi lång helg(yeeees) den tredje saken var att när jag kom hem så hitta vi ett cdon-paket i brevlådan. denna gång blev det Bones säsong 5 och ett nytt spel Prince of Persia: the forgotten sands. asså fatta va glad jag blev när jag äääääntligen har fått den nya bones säsongen. har lovat mig själv hela tiden det gått på tv att inte titta utan vänta tills jag köpt den. och nu har jag gjort det så nu ska jag kolla en massa bones^^ MJAOU!!!!

okej nu blev det ett långt inlägg sorry. ska ta en dusch nu känner jag.fryser som en jävla gnu.

PUSS


Fest ikväll!

Goddagens! vad gör ni? själv ska jag snart ut med mamma och pappa och handla(!) blir nämligen lite fest ikväll. det var länge sen hela familjen träffades så nu kommer dom ikväll. + moniqa och jan ska tydigen också komma:) trevligttrevligt! nej nu ska jag dra. skriver senare. puss


Uppsatt:O

Ny bild på mig i uppsatt:O skojjar du med mig? det ser ni  inte varje dag;)


vad tycker ni?

Nytt år.

2010 var ett skit år för mig så nu lämnar jag det året bakom mig och hoppas på ett bättre år. tror faktiskt det(:

Iallafall, jag spenderade mitt nyår ensam men idag ska jag på feeeest. haha okej farmor fyller år idag(grattis till henne) och nu tänker ni haha ööh fest eller,mer kalas. men nej så är det inte serru. vi har liksom alltid haft en riktig fest dagen efter hos farmor. kommer bli konstigt när inte tina och andreas och gänget inte kommer detta år. så jag hoppas att jag får dricka liite iallafall idag(;

Lägger in en kvällens outfit senare. nu ska jag föna håret,platta och sen krusa det(: kände fört idag!

PUSS så länge


HA HA HA fan va snygg:P

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu