the Y city

JAG ÄLSKAR YSTAD!! vi är här nu och det är underbart! vi har hyrt samama lägenhet som förut och visst den duger! men denna stad är underbar, som kanske många vet så älskar jag skånska och själva skåne! det är alltid bra väder här och idag har vi haft det väldigt bra. vi kom hit vid tre tiden vi åkte och handlade lite mat och sen har vi bara vilat, vi fixade oss och drog ner till en restaurang som har en jätte mysig innegård. lite medeltidsstil övert. när vi hade betalt upptäcker pappa att det var ett live bluesband där så de stannade kvar men jag kände att jag vill gå hem, är lite sliten!  imorn stod det att det skulle bli dåligt väder hoppas hoppas INTE på det för vi ska dra te stranden!
vi hörs imorn
pöss
har klippt mig igen. typ som på bilden till axlera och så färgade jag det mörkt brunt igen. LOVING IT

Måndag

Min dag började INTE bra! hade huvudvärk när jag vaknade och sen var jag tvungen att skynda med att göra i ordning mig för mamma och pappa skulle åka förbi här innan vi skulle en sväng på stan. och kände mig sådär taggad för att gå på stan. hade en skit najs outfit och kände mig rätt fin. när vi gick vid smart eyes så kände jag ett stort plupp på huvudet tänkte att det kanske var en stor regndoppe för det regnade men när jag kände med handen var det brunt. kul med äckligt fågelbajs i hövet! Åååååååh jag blev så arg så jag nästa höll på att börja grina. så jag fick gå in på lagerhaus och fråga om jag kunde låna deras toa för "jag har fått fågelbajs i huvet" FATTA va pinsamt. sen gick jag hem, så det blev ingen stan. FUCK MY LIFE! jag ska utrota alla fåglar!

nu håller jag på med tvätten och kollar på lite tv samtidigt. kanske drar till annis en kort sväng senare ikväll. behöver ha lite gott sällskap! <3

PUSS


världens bästa goshund! <3 söööver jämt!

midsommar.

Det har varit en rätt okej midsommar. i torsdags så hade jag grillmys hos Frida,johan och love. så vi grillade och sedan blev det mys framför en film, jag passade på att sova där för att vi dagen efter skulle äta lunch på stugis. familjen minus anna va där och så kom farmor och karl åke. drack typ 5 öl så jag va vääääldigt mätt på kvällen haha! det är så mäktigt. har noll lust att sitta hem och ruttna i lägenheten när det är bra väder. vill va i stugis då :) igår så satt mamma,pappa och jag ute med filtar,massa tända ljus och dunkade hög musik ända till halv 1 på natten knaas! men det va gör mysigt.

är hemma en sväng i lägenheten, är ute på promme med emmis så jag passade på att dra hit och blogga ;) men imorn kommer syster anna hem från grekland så då kommer jag hem igen...tyvärr..kan säga att det är litte kaos här hemma. Johan lägger om golven i lägenheten så det ligger grejer ÖVERALLT. hm...

nej nu är emma trött på mig hon vill gå. haha söt.

PUSS


MOJITO. lööv it. rätt grym är jag att ;)

SÖÖMERLÖV

Hey honeypies im alive! det va ett tag sen jag bloggade va? jag mår bra. (haha speciellt nu efter tre glas vin höhö) nej men vafan sjukligt gött med somarlov! min fina syster anna ska åka en vecka till grekland typ hennes bästa vän ska gifta sig så..jag lånar hennes lägenhet ett tag. söv först en sväng på stugan från skolavslutningen i tisdags till torsdag sen drog jag hem till anna och sov där. hon hade en massa gött i kylen, typ fyra öl och tre cider och lite vin osv osv. så det är fan lite gött nu. går igenom alla hennes the hills säsonger och myser! imorn ska jag upp tidigt för vi ska till stugis. Love fyller två år på måndag så vi ska ha barnkalas imorn med en massa sköna människor. kuuul! behövde iallafall dra hem till MIN lägenhet för att hämta lite grejer. hahaha gud va här imorse och skulle hämta bröd och mjölk och sen när jag kom hem till anna och så såg jag att brödet var mögligt som bara den! KUL? nää! men sen kom mami och lämnade grejer. älskar mina föräldrar, finns inga finare människor än dom!

nej nu ska jag packa de sista grejorna, platttång och grejer, måste ju va fin imorn ;) hihi. nej men ha det bra nu allihopa.

LÖÖV YA!


hihi gammal bild men det gör inga.

andra drinken

min bästa Mojito!!! den blev så jääävla bra! stoooolt! så fräsch och somrig men det är ju bara en drink för sånna som tycker om mynta och mint.
muuuuuums muums mums. älskert!

första drinken.

Cuba Libre! Riktigt god!!! skulle dock behövt mer rom men den va mums!vi gjorde lite olika drinkar på vit rom. myys

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu