1026 spänn

Jadu då har man bränt 1026 spänn idag:P Tycker faktiskt att det va duktigt av mig själv! har tage en massa bilder som jag ska lägga upp. det var iallafall jätte mysigt! satt på mat och muffins och fika med Malin och så gick vi en låång runda. En mycket bra dag<3

nej nu blir det att ta det lugnt ett tag och sen blire tv.  kanske börjar 1 imorn. Göött! hoppas på det^^

nej nej nu kommer bilder.

PUSS









köpte även ett par nya svarta tajta jeans. sååå snygga på;)

Matte prov, stan

Har precis gjort klart ett matte prov. gick väl helt okej! dagen har annars vart bra! studiepass på möran,gjorde klart lite skisser till bröllops projektet. känns som vi ligger bra i fas:) skönt att slippa stressa ihjäl sig. är jävligt skönt att detta matte prov är avklarat. inga mer prov denna vecka. bara några inlämningar:)

jaja nu sitter jag i floristen och väntar på att Malin och Eve så vi kan gå ner en svängis på stanis:) ska köpa den där kavajen och kanske ett par svarta jeans som malin köpte förra veckan som är jätte snygga. sådär tajta och billiga! vi har ju typ samma storlek också:)

Johan fyller år idag också! glömde nästan det!

DEN GAMLE STOFILEN BLIR 33 NU DÅ;)


Johan och Love på Loves dop:)

Ny jag:)

Har klippt av mig håret nu:) blev jätte fint! trivs jätte bra i kortare hår. kanske nått jag ska satsa på lite oftare? eller vad tycker ni?




haha okej..

Trött,ont i huvet..

Har haft ont i huvet kvällen igår och under natten och nu idag! jag hatar det verkligen. är supertrött också!.. kändes inge bra imorse. men dagen har varit mycket bra än så länge. har flamsat runt med evii och fick en flisa från en canna pinne i handen av eve så klart måste hon fläkta med den framför mig:P

nu har jag precis kommit tillbaka till skolan. åkte med evii till stan och gick en sväng. skönt att få lite luft! så nu ska jag plugga tills jag ska hem med mami och papi<3   är bestämt att jag ska på stan med älsklings malin efter skolan imorn! provade en leopard kavaj förut som jag vill ha för bara 199 JÄVLA SPÄNN! såååå sjukt billigt. och den satt som en smäck, provade en 38 också duktig karin kan ha 38 nu:P haha!

jaj back to work! pussilussi


lovely shoees<3

Nya skor!!!

Köptes i torsdas! SÅ TOTALT JÄVLA KÄR


LOOOOOVE

Mys med Binte dag:)

Har spenderat dagen med Bente:) jätte mysigt. har legat i min säng och kollat lite på datorn,skrattat ihjäl oss,fikat och tagit en massa fula kort. de flesta kan jag inte lägga ut här för dom är så jävla fula haha! men några kan jag lägga ut. Hennes kamera var så jävla seg när den skulle ta kort så när vi skulle fula oss så tog det så lång tid så det flesta bilderna skrattar jag som bara den istället :P haha men det passar ju bra eftersom jag är skitful när jag skrattar :P

Ska kanske va menna på onsdag också! ser fram emot det!:)


fikis


Bente diggar min äppeltelefon:)

som sagt skrattar som bara den istället för en ful min:P

hahaha herregud


knarkar karin:P


bente du är så jäävla snygg:P

Äntligen hemma.

Skönt som attan. Tror att jag ska spela lite assassin? får see...

har iallafall sån jäävla träningsvärk så jag vill hänga mig. och som om nån vill straffa mig så har jag skrattat extra mycket idag så fatta va ont jag har! hela jävla kroppen har jag ont! kan fan inte gå ordentligt hahaha. okej då vet ni att Karin är gryymt otränad >.< haha jaduuu ska vila röven av mig hade jag tänkt.


två snyygga outfits



Heeeey!

Go möra! sitter i skolan. having english .. Eve mannen här.. YO MOTHA FUCKA!!!!!!!!! Now we´re going to smoOke 8D... ssEEEya! oh and i almost forgot PEACE! haha eve:P



skulle egentligen ha följt med te edsvalla för att fira Micke men nej nej tydligen så ska inte ungdomarna med så då vill inte jag heller! så vet ej vad det blir.

skriver sen måste dra. puss


Hatar Torsdagar!

Så jävla tråkiga så jag vet inte vad jag ska ta mig till. funderade fan på att skolka imorse hahah! nej men ärligt så jävla tråkigt -.-'  men det är alltid skönt när man kommer hem!

värt inlägg men jaaa.. känner mig lite smått stressad just nu med skolan. mycket som ska göras. alltid så ett tag är det sjukt stressigt sen är det en vecka då det inte händer ett dugg sen blir stressigt igen. hm.. inge bra..

nu back to work.

PUSS


haha ärligt. sköön bild Y


Muckar du med mig så muckar du med hela kronoparken!

Tjenere! har nyss komme hem. har jätte ont i benen,ryggen och fötterna efter en lång dag med buketter och moodboard-görande och även en sväng på stan med tung väska. Usch! ska iallafall försöka plugga lite inför matte prov och engelska CV nu! blir skönt när det blir liksom klart.

när vi gjorde en bukett så skulle vi ha band på våran runt där man håller så tog jag en liten bit och satt på huve sen fick jag ett fint blad av våran lärare och satte det bak i huve. sen på med brillorna! haha såååå snyggt! sen gick jag och eve runt och sköjje om att vi skulle röka på:P dog av skratt när hon skulle in i kylen och jag kom bakom henne. så sa hon " are we going to smoke now" med en rolig röst. Yo mannen ska vi röka på nu! haha sååå kul^^

yesyes så är det.

här kommer bild


moodboard till vårt projekt,ni ser väl vilket årtal det är ifrån va? 20-talet:)

såååå snygg! Hippie!

Kransdekorering- CHECK!

har äntligen gjort klart min krans heelt. Sköönt! blev verkligen jätte nöjd. kändes verkligen att det flöt på bra! :) inte så svårt heller som den liggande,den va så jävla svår.

iallafall så har jag nyss komme hem,dunkar lite musik nu och snart blire hopp in i duschen. haha har inge mer att säga:P men kommer väl på nått senare.

bilder på kransen..




Fin va?:)

New Glasses!

LIKE Y



Whats up New York!

LOOOOOOVE Barney Stinson.

I'm in school, we have english, which is pretty boring right now. We all have to write a CV and it doesn't go very well hehe.. i don't know what to write!  i am stuck. just taking a break from it. hm..i'm going to write this post in english for my good friend,you know who you are;) haha we have to talk engelish like all the time. oooh i'm soo hungry i could eat a bear, it's only 20 minutes to lunch. good!

aja. hoppas det blir nå mys ikväll med hela familjen,skulle vart mys.. får se vad som blir av. annars kommer jag säkert få mitt månads paket från cdon (köpte assassin creed brotherhood) så då blir det att spela det;) Nu kan inte johan mobba mig mer;) MOHAHA!


saknar verkligen detta nu:( snöar som en jävla sten utanför!

drog mig föresten imorse:P haha första gången denna vinter, är jävligt förvånad att jag klarat mig så länge;)

OOOOONNNNNTTTTT!!!!!

Jag har så jäkla ont i benet så det är inte sant!!! KIIILLL MMEEEE. har ännu mer ont idag:( överansträngde igår också då vi stod mycket och gjorde buketten. Inte bra!  gör ont varje steg jag tar. fifan!

nej nu ska jag sluta klaga. hm... har data sen idrott så ska vi åka skridskor hahah får se hur det kommer gå :P ska se hur det känns lite senare.


Lite smått konstigt. i tisdags så pratade jag och Malin om drömmar. och som ni vet så drömmer jag typ 4 drömmar per år. nej men det är väldigt sällan och såklart så drömmer jag då på natten att jag hette Greta.haha tyckte det skulle passa mig:P kanske ska döpa om mig till Greta:P hahaha

tycker föresten att jag har varit väldigt duktig på att uppdatera bloggen med många inlägg varje dag. GULDSTJÄRNA TILL MIG^^


Johan Johan din gamle stofil. fin bild btw^^

Bröllop och ännu mer bröllop!

Har stått och gjort en brudbukett och ett corsage till! puuh! lite stressigt men jätte kul,fick dock göra det själv skulle ju vart med Patricia men hon va sjuk så jag fick görat själv! blev nöjd iallafall:)


Har fått oturen att ha nån slags benhinne inflammation i ena benet så jag har svinigt ont! har haft sen måndas kväll :( gör verkligen piss ont så fort jag rör på benet typ haha! syynd om mig.

Föresten så fyller min lilla fis Malin idag,grattis! hon fick en jätte fin present av mig. Te och Choklad,kan det bli bättre?;) hon blev glad iallafall<3

NU KOMMER DET EN MASSA BILDER.

PUSS


har precis börjat. fick dock inte de blommor vi ville ha för det sket sig lite med
transporten och grejjer så vi fick ta det som fanns:P

rosor,nejlikor och prärieklockor

addat brudslöja


fin va?^^


Corsage som killen har på kavajen


den här gjorde Lea och Jennifer:)

den här gjorde Evelyn och Sofie:)

den här gjorde Lisa och Caroline:)

den här gjorde Rasmus och Elina:)

den här gjorde Malin och Tina:)

Är jag seriös eller vad?

Nu är lilla Karin trött så nu ska hon sova. GÖÖÖÖÖTTTT! är trött som en steen.

imorn så fyller min lilla banan 17 år! Maaalin. har köpt en liten present,halllå kan man ha en bättre kompis än mig? öhhm neej!? ;)

Gonatt mina fyllon<3


min lilla fis,saknar dig<3

Tack Jennifer!

Blev verkligen superglad,tack<3


OMG jag har skaffat mig facebook,SCANDEL!!
nej men fan jag har vart imot det jätte länge men fan jag måste hänga med i allt gossip,folk typ "ah såg du på fejjan eller,herregud" haha nej jag har ingen facebook så nu fan har jag ståt emot det länge nog:P

Har precis kommit hem,dagen har spenderats med att dekorera begravningskransen(va sjuk när de gjorde det) så jag,malin,tina och rasmus gjorde klart det idag. hade sen matte på eftermiddan,sen när vi slutat så stod jag och malin kvar ett tag till och gjorde klart. har bara lite täckning klar men ska nog görat imorn(: var inte alls så svårt som jag trodde. Blev verkligen jätte fint!:)

nej nu ska jag nog spela lite assassin.

PEACE





Dagens outfit och brudbukett!

Dagens Outfit! kavaj-klänning-bälte-medalj

och Camillas(våran floristlärare) fina bröllopsbukett som hon gjorde idag:)






Okej.. nytt försök

Haha internet bara stängde ner sig och mitt inlägg försvann såå..


Har floristik nu, vi håller ju på med bröllop. jobbar två och två och ska göra en brudbukett. vad tror ni om lite beige,vitt,ljust rosa och lite ljus grön? tror det blir lite vårigt och somrigt^^fräscht!

när jag slutat så ska jag hem och plugga matte. verkar som om det blir en lugn vecka? har inte nått speciellt som behövs vara inlämnad. sköönt att inte behöva stressa ihjäl sig! Y

Nu har jag bestämt mig. Vita rosor, ljusrosa nejlikor, ljusgröna prärieklockor och brudslöja. skiit bra:)


Hör av mig lite senare:)

PUSS




FAAAN!

Började skriva värsta inlägget så bara stängdes internet ner.. ååååh. skriver sen har rast nu .puss

Vad gör jag egentligen på nätterna?

Hm.. vaknar och upptäcker stora rivsår.. igen... O.o inte kul! svider som fan. tar skit lång tid innan dom läker också,jaja.

iallafall så kollar på jag på mello nu. Danny och Eric är ju bäst(:

Imorn ska vi te Frida och co. och hjälpa till lite i nya lägenheten(: ska bli kul att få komma ut lite haha!


Sean Penn!

Sååååå snygg,speciellt när han va ung. DAAAMN! och i filmen Dead man walking är han döö snygg! MHHH! och han är verkligen inte ful nu heller för den delen



Daagens ooutfit typ

Tjingeling! har äntligen fått på mig nått,tog ett litet tag,känns som ibland att jag inte har nått i garderoben som jag vill ha. och ibland kan jag hitta nått skiiit bra(: idag kände jag buhu det finns inget att ha på sig....MEN jag hittade nått tillslut.

jeanstights-snyggt bälte,lila linne-min favorit collagejacka= perfekt.

föresten tycker ni att jag klarar av att ha linnet instoppat? har aldrig tyckt att jag passat i det men kanske jag har fel? Tell meee!! har bara tyckt att det passar på skinny people.. which i am not haha:P

Skulle ha hjälpt frida och dom att flytta men jag sov när dom åkte och jag skulle typ hoppa in i duschen när anna ringer och säger att hon är på väg men jag skiter i det sooorrryyy<3







Like You,Like You, I Like You

Heeeeej! har vart hemma idag. har inte mått nå bra. bra att det är helg så jag kan vila upp mig och sen är jag frisk till skolan för nu ska vi börja med bröllop i floristiken(nu kmr bente bli avis;) haha) ska börja på måndag med att göra en bröllopsbukett på prov två och två,ska va med Patricia^^ kmr bli skit bra! sen blire projekt arbete..

iallafall så har jag bara kollat family guy heeela dan xD gillart! ska gå igenom alla säsongerna;) tar sin lilla tid! nu ska jag nog gå ut sväng för jag har inte ens vart i hallen typ :P inte bra! ikväll kommer frida,johan och love och ska käka typ..kulkul! ska säga till johan " det är DU som är en gammal stofil här!!" för det är han verkligen :P höhö! nu ger lilla nörd Karin igen efter blåmärken på låren efter alla kittelattacker jag har fått. jadu syster och bror! Sköööjjjjjeeee Inteee:P

ha en bra kväll.

PUSS


Minns gamla Hammarlunden! och ja jag försökte mig på en hoppbild här om ni undrar vad jag gör och samtidigt höll jag på att skratta ihjäl mig:P shiit det va fan rätt länge sen? jag gick i åttan tror jag?

Vad tusan gör jag? jag tror att jag ska hoppa på Elin eller nått:P

hahah kollar igenom alla min 300 bilder på mig själv och den här sparar jag? haha

aah jag vet:)

Hemma

jao är hemma,åkte hem vid typ halv 1. Mår inte bra alls. asså jag är typ rätt pigg men jag mår liksom inge bra..konstigt det där..

Spelar lite assassin nu. har duschat också. kände mig lite frusen fast jag fortfarande va varm. -.-

vet inte om filmen Stepbrother som går på 6 är nått att se? har ändå inget annat för mig,ska bara supa mig full på te och värma mig under nån filt. tror faktiskt att jag kommer bli te förgiftad för jag dricker typ en kanna om dan >.< haha inte bra:P


Tjenere!

Hade feber imorse,men prövar att gå. usch! ska klaga över bloggen. mohah! har data iallafall. har lärt mig en massa nytt om datorer nu^^ duktig tjej! håller på med en massa frågor. Skratta ihjäl mig när Wiggo skulle försöka förklara hur en NAS funkar. han bara "okej här har vi en dator*peker på en dator* är ni med är ni med? " hahaha så jävla rolig:P okej ni fattar inget men halåå klart att vi fattar.. iallafall. så ska jag känna lite hur jag mår och sen får vi se hur jag gör. antar att jag drar mig hemåt efter lunch..

men vi hörs senare?

puss så länge<3



Fortfarande inge bra:(

Har ännu mer ont i kroppen,huvet,halsen you name it! iinte kul. känner mig riktigt dålig. har inget speciellt i skolväg som måste va klart så jag får en liten fritid idag. har precis spelat lite assassin creed, hade tänkt ta och lägg mig under en gosig filt och läsa ur den andra boken av Kathy Reiches. ni vet hon som typ skapade en av mina favorit serier Bones:) jätte bra är dom. fast de är på engelska så kanske inte rekommenderar dom om man inte är så bra på engelska^^

nej nej. ni får väl ha en bättre kväll än vad jag kommer få:P

haha

PUSS


den läser jag nu. andra boken.

den här är den första. den va jätte bra(:

Denna dag började inge bra....

Missade bussen imörse.... nu sitter jag på skolan och mår piss. fyfan..inge bra. men ska inte låta det gå ut över bloggen...  eller? kanske borde det? haha. nej nu vet jag inte. frös ihjäl vid bussen i mina tunna tights. fyyyy! mår typ illa och skit. uusch. andra dagen efter lovet och jag är redan skoltrött,normalt?

hm.. får fundera på det. haha jag är ju verkligen inte normal för fem öre. jag är ju helt jävla störd ibland. jag tycker synd om mina föräldrar som måste va under samma tak som mig:P och hur kommer jag lyckas att bo i en lägenhet sen,jag är en sån som skrattar vääldigt högt,sjunger jätte högt och pratar ganska högt. venne varför. Pratar också hela tiden med mig själv. speciellt när jag spelar, då pratar jag med spelet också.. haha får se hur det kommer gå,får väl en massa utskällningar. helt plötsligt kan jag börja sjunga jätte högt och skit falskt,och mamma blir galen för jag slutar inte heller utan håller på ganska länge. och sen alla mina uttryck jag har för mig. årets ord,dagens ord och liknanade. vet ni vad gårdagens ord var? stofil. hahahah lärde mig vad det betyder igår. haha Johan brukar säga till mig "Karin,Karin din gamle stofil" och nu vet jag vad det betyder;) duktigt Karin(;

nu vet ni lite vad jag har för mig om kvällarna.

och juste. jag la min fina väska i en av fotöljerna och pappa satte sig på den och typ kände inte att han satt på den så den vart helt platt. han fick en utskällning av både mig och mamma. HALLLLÅÅÅ han kan ju inte bara sätta sig på min älskling. fyyyy!

Passion For Fashion, I'm Addicted I Suppose

Ja första skoldagen efter lovet var ju sådär. var typ galet trött. Orkade knappt göra nått,men jag gjorde en massa tal i matten,duktig tjej!

nu kollar jag på 99 saker man måste göra innan man dör med erik och mackan. jag dör verkligen av skratt. dom är sjukt roliga!! :P verkligen värt att rekommendera Y

nej nu ska jag träna det sista inför redovisningen imorn. kommer nog bli skit bra^^

gonatt PUSS




Kääär<3

Jag och mami åkte till B-Vik en sväng förut. köpte nya tights, ny bh, en slags medalj brosch och en skiiiiiiiiit fin väska. är totalt kär:P


medalj broschen. hahah vi skämta om att det ser ut som ett järnkors xD

såååååå birkin-bag. looving it!

Min topp 10 bästa låtar just nu...

som jag verkligen rekommenderar!

1. Jay Sean ft. Lil Wayne- Hit The Lights

2. Enrique Iglesias ft. Ludacris- Tonight (I'm Fuckin' You)

3. Loreen- My Heart Is Refusing Me

4. Danny Saucedo- In The Club

5. Dany Coast- Swede Harmony

6. David Guetta ft. Rihanna- Who's That Chick?

7. Ke$ha- We R Who We R

8.
Rihanna- Complicated

9.
Chris Brown- Yeah 3x

10. Nadia Ali- Rapture ( Avicii remix)

Underbaraste ungen

haha så sjukt sööt lilla Love^^ <3




Sööööva

Mitt lov har jag spenderat i sängen kan jag säga. har nog aldrig sovit såhär mycket på länge. Emma och jag vakna vid 12 idag xD haha galet. att en liten hund kan sova så jävla länge. haha sån jävla sömntuta får man leta efter:P

Iallafall så har jag precis kommit hem från IKEA och en runda med emmis. tror att jag ska försöka plugga lite,har inte gjort nått sånt på hela lovet så nu får jag ta tag i det:P


Nej nej nu ska jag nog mysa ner mig under täcket och kolla på bones eller nått(:

puss så länge(:


ooohjaa

Internet funkar igen!

Yaay! var hos Frida idag(: åkte te willys för hon behövde handla så jag tog hand om Love. Fashion mom, ohjaa;) sen så var vi bara hemma hos henne,käkade mat,fikade och kollade på svensson svenssons, trevlans! Y

nu kollar jag på svensk maffia och funderar på om jag ska äta nått? emmis är här iallafall. ska henne te på söndag(:


TisdaG

Hej(: har precis duschat,dunkar lite musik och ska börja fixa mig. dagen vet ej vad som blir. ska försöka plugga lite.får se hur det går Y. hm...jadu det blev inge mer än såhär hahah bra jobbat karin:P

Måste bara berätta att jag kommer inte kunna komma in på internet imorn tills helgen. så det blir inga inlägg förens till på lördag kanske.. så ni inte klagar..säger inga namn FRIDA haha;)

Hörs i helgen då. PUSS


BILDER eller vad?

Har ÄNTLIGEN fått över alla bilder så här kommer några(:


hehe snyggingen själv, ja tackar:P

ohhjaa<3

en vanlig dag i skolan;)

rosor(:

så jävla fina^^

Malin och en suddig Evelyn

Stående sorgdekoration

börjar täcka hela dekorationen med ädelcypress"grönt"

KLAR!

emmi myser(:

förberedelser till den nya butiken i duvanhuset(:

Planteringar och orkidee dekorationer + solitärer


när vi var i branäs. soligt och fint,satt utanför med Malin och sola

fräshingarna själv, förkylda och sura:P

fick en massa tatueringar bland annat denna snygga av Eve;)

i Lördas(:

frida och anna lagade mat(:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu