Stukad fot...igen..

sån jävla classic. va ute och åt middag i fredags,hade mina kilklackar med 13 cm klack, skulle gå hemåt(fått i mig två glas vin och en cider) vrickar foten 3 gånger efter varandra. AJ AJ AJ. fick ta av mig och gå barfota hem. så satte vi oss på balkongen,lyssnade på musik och drack cider :) så det var ju inte sååå hemsk dag.

så denna helg har jag laddat ner alla harry potter och kollat på dom. ettan och två är ju så jävla bra sen går det bara överstyr. vi hade lite mys igår, hela familjen och farmor, det va ju våffeldagen. :) :)




rumpa.

Va gött det är att komma hem tidigt, gära en frappe,äta paj och kolla på bones. det är så göttttttt!
det är det jag gör nu iallafall. extra extra skönt är det när man ligger bra till i skolan också. att bara kunna komma hem och släppa skolan en stund:)


Jag har spanat på en skjorta på gina som jag tyckte varit rå snygg så provade den igår och jag kände lite njaaa jag vet inte riktigt men mina kompisar sa att den va snygg så jag köpte den men när jag kom hem så provade jag typ ALLT till och det kändes inte rätt. men mamma tyckte att det va fint men sen kom jag fram till att nej jag lämnar tillbaka den. men ååååh jag blir så ledsen den va ju så snygg. den långa baksidan som gick ända ner till fötterna Loved it. men nej ska lämna tillbaka den imorn tror jag. :( och jag menar det är så dumt om jag ska va osäker på den men ändå behålla den så kanske den bara hänger i garderoben den kosta liksom 300 kr. det kan jag ju köpa nått annat som jag är super nöjd med.  och så var den ju armlös vilket inte går för jag har sånna komplex över mina armar hahaha! usch.

knas jag är ibland.




så jävla snygg :(


KAOS!

total kalabalik i vår lägenhet just nu! jag har pysslat om lite på mitt rum så skulle jag ner i vårt förråd och asså jag kunde inte komma in där, det är helt fullproppat med saker,det blir som en tecknad serie när allt ramlar ut på en när man öppnar dörren. jag skulle in där för att hitta typ en massa saker som jag kunde ha på mitt rum,letade i över en timme och hittade bara EN sak. så blev jag gör förbannad och kommer in och skriker på mina föräldrar. hahahaha. "NU JÄVLAR SKA VI RENSA HELA JÄDRA SKITFÖRRÅDET OCH STÄLLA I ORDNING SÅ ATT MAN KAN GÅ DÄR INNE" AAAAAAAAH!!!! 
så har hela helgen varit, jag blev så sur på pappa igår så börjar vi småtjaffsa om diskmaskinen så jag bara slängde in grejerna i den så knivar och grejer flög åt alla håll sen gick jag in på rummet och drämde igen dörren. haha herregud denna familjen ibland! Jag känner verkligen att nu vill jag flytta hemifrån.

jaja idag ska min syster färga håret på mig, ska lägga upp bilder lovar bejbs! annars kommer nog frida,johan och love och äter mysigt!:)

PUSS


ÅH VILL HA!

mars 9

underbart att va ledig varje fredag fram till sommarlöve. så fick sovmorgan och jag har inte gjort ett skit,legat i sängen med filt och te,så jäkla gött ibland att inte göra nö.
mamma och pappa drog nyss de skulle träffa syster och dricka vin på ccc men jag kände inte för att följa med....
men jaja så är det,blir en lugn kväll,alla är fan upptagna så jag får försöka göra något själv.

Jag lever!

Herregud vad har hänt med mig egentligen,jag som tyckte det va så kul att blogga. det är sjukt tråkigt nu för tiden. jag har nada att skriva. har liksom inget på gång just nu. skolan har väl börjat och det duger väl men hur kul är det för er att höra detta tråkiga samma tjat varje dag. " eeeeh jaaaa idag har jag varit i skolan sen när jag kom hem så va jag med min kompis och vi spelade tv-spel" nej jag menar ju lekt såklart för jag är ju så liten) jag spelar fan tv-spel JÄMT jag är totalt beroende. fan farligt.

men som sagt. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. har tagit det lugnt på lovet,haft lilla vovven,myyyst med henne såklart. annars innan det hade vi praktik i 4 veckor men det vet ni ju. så nej

tack för kaffet.


min favorit,flickvän och själsfrände.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu