Onsdag

Hej! Förlåt att det blivit ett tag sen jag skrivit men har kännt att jag inte haft tid pga av en privat sak så det har inte blivit mycket bloggande. Men allt är bra nu iaf och det känns skönt! Har inte hänt nått speciellt. Cyklade ut till Hammarö idag för att umgås med Linnea, Vi solade,åt jordgubbar och bananpannkakor,lyssnade på musik och drack vin. Skönt att vi är vänner igen och allt är löst! :)
Vi smörjde in oss med smält kokos fett, heeelt lovely! har bränt mig och jag satt inte länge i denna sol som faktiskt inte är såå stark än. ÅH vad jag kommer satsa på det här i sommar. Men det gäller att skydda sig samtidigt så först solskyddsfaktor och sen på med fettet. Verkligen ett tips om ni vill bli bruna snabbt, enkelt och billigt!
 
PUSS
 
Haft lillfisen under helgen. åååh snosa!
Tog ett mysigt bad!
Öl å pizza å en underbar utsikt!
Bananpannkakor med lönnsirap och färska jordgubbar.
 

Allergi fuck off!

Hej mina kära! Fick i all hast åka hem från stugan för jag är så allergisk! Pollen flyger omkring och jag hade inte en chans så nu sitter jag här, värre än någonsin! Helt fantastiskt väder idag, gör varmt och jag får stanna inne för att kurera mig. Blir att ligga i sängen,mysa med emmis och kolla på Pretty Little Liars.
 
Mysig vedhög ;)
 
 
 
Kvällens mys!
 
 

Onsdag

Hej! :) vilket sommarväder det är idag! helt lovely. Är hemma nu efter jobbet men ska åka med mamma och pappa ut till stugan som jag gjorde igår. Pappa har köpt en massa ved så det är bara att sätta igång och slita när man kommer ut ;)
 
I torsdags kom min pöjk, han sa till mig att han slutade jobbet klockan fem som vanligt och att han åker direkt, bra tänkte jag, så hinner jag fixa mig,städa och tvätta men när klockan va halv 6 ringer han och säger att han är utanför, jag bara "ööh nej sluta skoja!" och tio minuter senare öppnas ytterdörren och där står han!! Fatta va förvånad jag blev, men oj så glad! Helgen spenderades ute i stugan och mys hos Frida,Johan och Love och även här hemma. Han monterade upp sin poledancing stång i vårt vardagsrum så nu ska det tränas ;)
Det har iaf varit en jätte mysig helg och han stannade en extra dag så han åkte hem i måndags. Nu väntar jag på tills vi ses igen <3
 
Nej nu ska jag bara ta det lugnt en stund tills att dom kommer och hämtar mig och Emmis, så skönt för henne att få va i stugan, springa fritt och busa :)
 
KRAM
 
 
Pappa stryker sina egna skjortor!!!! detta var tvungen att dokumenteras
myspys igår :)
 
 

Myskväll!

Hej vänner! Idag har jag haft min första dag på mitt jobb som jag ska ha nu under sommaren som städare på Scandic Klarälven, det gick jätte bra måste jag säga! Känner mig nöjd med min prestation och jag kom verkligen igång direkt :)
 
Nu ligger jag i sängen och tänt ljus och ska läsa lite, är nu på tredje boken i Femtio Nyanser serien och jag älskar dom! Men jag har haft en period där jag inte vart sugen på att läsa men nu ska jag sätta igång igen!
 
Imorn blir det nog en liten sväng på stan och har tvätttid på kvällen, behövs få lite ordning nu innan pöjken min kommer! Tror ni att jag längtar!!
 
KRAM!
 
Kvällens goda middag. Bönröra, pasta och Machesallad och ett glas vin :)
 
 

Söndag! Bakis??

Godmorgon! Vakna tididgt men gick och la mig vid 4 imorse. Kunde bara inte sova mer!
 
Gårdagen va mycket trevlig. Spenderade morgonen hemma med lite mys och det va faktiskt fint väder igår..på eftermiddagen åkte jag och Annis till Frida,Johan och Love. Vi lekte i lekparken och fikade lite.
Sen hem och göra sig iordning med Annis inför kvällen, sedan vid nio tiden kom Mattias, han fyller nämligen 20 år idag så vi firade lite igår, drack vin och spela tv-spel. Det va en relativt lugn kväll förutom dramat som hände men det är en lång historia och det löste sig tillslut..och Mattias somnade på soffan, oväckbar! haha! för mycket morgan ;)
 
Idag är det trist väder, regn och rusk så det blir en mysdag hemma idag, om jag orkar kanske jag går en kort sväng på stan..lite grejer jag behöver köpa :)
 
Min karl kommer på torsdag! fatta den lyckan!! Han skulle egentligen komma som en överraskning men han ville kolla så att jag verkligen va hemma så han berättade för mig vad han hade tänkt. Han skulle åka hit, ringa mig och be mig först gå ut genom ytterdörren (så att den blir olåst) sedan skulle han be mig gå ut på balkongen, då skulle han samtidigt smyga in i sovrummet och överraska mig. Haha sånt där gör mig glad!
Vi skulle inte ha setts förrän midsommar som han ska spendera här hos mig i Karlstad och jag saknar ihjäl mig och blev så otroligt glad han kommer hit redan på torsdag och stannar till söndag! ÅHHH! LÖVE
 
 
KRAM
 
Gårdagens outfit! Långklänning med transparenta delar från H&M och ett par klackar.
 
Mattias taggad för lite Guitar Hero!
 
 
 
 

Fredag!

Här är man inte ute å roar sig utan här har man mega städdag i lägenheten och världens tvätt hög både härifrån och från stugan. Det har vart min spännande dag. Hände lite dumma grejer igår och kände bara för att va totalt ensam och städa, då brukar man inte tänka så mycket utan bara göra.
 
Nu är jag jätte trött i kroppen, blev precis färdig med allt så nu ska jag njuta av ett glas bubbel och kolla på nya serien Pretty Little Liars och sura för mig själv.
 
Kram!
 
 

Onsdag, två månader!

Idag är det den 7 vilket betyder att jag och Daniel har varit tillsammans i två månader, inget att skryta om men tiden går verkligen fort, känns dock som vi har vart i lag i typ fem år haha!
 
Drog ut till stugan i måndags med föräldrarna och va där tills imorse då jag åkte hem, har regnat stup i ett i snart två dygn, inte alls kul att va där ute när det regnar. Speciellt när det inte finns något internet!!
 
Kollar lite på netflix i detta tråkiga väder, började kolla lite på Pretty little liars som har rekommenderats och ja faktiskt rätt bra! Tycker dock att den är lite fööör high school/mean girls men det påminner smått om Gossip Girl och det gillar jag. Så dom som gillar Gossip Girl ska kolla på detta program också :)
 
 
Snart kommer mamma och pappa att hämta upp mig för vi ska åka och hälsa på hos farmor en sväng
 
Puss på er.
 
God mat vi åt i måndags, Provade Hälsans Kök Soja Nuggets och ja de var faktiskt goda, dock inget att hurra för men pluspoäng för sesamfrö på!
Dagens goa lunch, mamma gör så bra vego köttfärssås till mig och hade fryst in. Hon är så duktig och snäll att hon lagar dubbel mat jämt, för de andra och speciellt för mig. Hon är guld värd!
Dagens outfit, hittade denna gamla blus längst in i garderoben, fin va? lite 70-tal vilket är mycket inne nu! Ska matcha med guldsmycken och orange nagellack! Topnotch!
 
 

Stockholm

Hej! Min helg har vart bra..men har inte mått speciellt bra för att jag är sjuk, känns lite bättre idag efter att ha fått lite mer sömn men det kändes så typiskt att jag skulle må skit när jag skulle till Daniel. Men vi hade en jätte mysig helg. I fredags åt vi ute och jag fick träffa en kompis till han, gör trevlig! På lördagen åkte vi en sväng med hans mamma till stan för hon ville åka till USA Godis, en butik med en massa mat och godis från USA, väldigt kul, köpte inget men det var kul att se! Sen resten av lördagen tog vi det bara lugnt. Och söndag lunchtid åkte jag hem. Såå skönt att få träffa honom men nu blir det inte förens midsommar då han ska komma hit..
 
Nu ska jag packa och dra ut till stugan för att få slappna av lite och njuta av naturen.
 
KRAM
 
Firade i torsdags med Annis. Mys :)
 

1 Maj= ettårsdag!!

Hej vänner! dag är det 1 maj vilket betyder att jag har varit vegetarian ett helt år. Det är det bästa beslutet jag tagit nånsin! Har inte ens smakat på nått som är kött. Jag är så nöjd och det har fått mig att må bättre både psykiskt och fysiskt. Något jag starkt rekommenderar till alla!
Så idag ska jag banne mig dricka bubbel för att fira! :)
 
Har varit lite på stugan ett tag nu. Jätte skönt! Igår fick jag lite jobb, måla och rensa lite. Så finns det nått att göra där ute. Annars igår tog jag bara det lugnt, bastade lite, dock blev det inget dopp för jag känner att en förkylning är på g tyvärr så då är det ingen ide att göra det värre.
 
Idag ska jag också packa inför helgen då vi åker till Stockholm, äntligen får jag träffa min karl igen, vi saknar ihjäl oss! Så det blir inga uppdateringar under helgen tyvärr för kommer inte kunna ha tillgång till internet, men det blir mys kan jag säga! :)
 
Ha en bra ledig dag hörrni och en riktigt fin helg så hörs vi på måndag!
 
PUSS
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu