MEN HALLÅ?


höll på att kissa på mig när jag såg den! typ den fulaste jag sett

förlåt förlåt förlåt

Sen jag kom hem i lördas har jag inte har haft alls nån lust att blogga men jag kände att jag var tvungen nu.

resan va helt underbart bra! jag skrev ju att vi skulle åka till Teneriffa men den resan försvann så det vart Gran Canaria istället. tänker inte gå in så mycket i detalj men vi låg vid stranden på dagarna och åt lunch i närheten sen på eftermiddan,kvällen satt vi på balkongen drack rosé vin,spelade kort,fixade oss och lyssnade på musik. sen på kvällen gick vi ner och åt nånstans, några dar gick vi nånstans och tog en drink och två kvällar drog vi och spelade minigolf. en dag gick vi till Amadores Beach där det är typ sand från Bahamas eller Barbados,jätte fint :)

glömde ju min digitalkamera så det fick bli mobilbilder och iphonebilder. men det duger bra ändå. jag lägger upp några nu så ska ni få flera sen när jag får annas bilder:)

Enjoy


bild från balkongen som blickar ut mot havet.

Poolen på hotellet.

suddig bild på staden. vårt hotell låg högst upp på ett jädra
mount everest berg så oftast gick vi ner till stan och sen åkte
taxi tillbaka till hotellet. det kostade bara 30 spänn. sjukligt
billigt.

Beach body! hahaha!

Fina bästa syster!

straaaanden saaaaknar!

sista kvällen outfit.

fick engelsk honungs rom av engelskmännen som bodde
ovanför oss. aaaw va snällt! god var den också! jag som älskar
honung.

Sista inlägget.

Vi ska åka bussen som går på natten till Arlanda ikväll så detta får bli mitt sista inlägg. Hoppas ni får en bra vecka! jag vet att jag kommer få en grymt bra vecka, ska hånskratta åt mina kompisar som får sitta i skolan medans jag ligger på stranden och steker. hahaha ;) nejda jag är inte så dum. nu håller jag på och gör mig iordning och packar lite,alla mina festklänningar som mamma jämt klagar att jag har för många, ska med men fan det jobbigaste är att välja mellan alla mina fina klackar som ska packas med. åååh det är så svårt men jag troor jag har bestämt mig. eftersom vi bor på nått jävla berg och typ trapporna ner till stranden va lika långt som jävla eiffeltornet så lär jag ju va tvungen att gå i lågskor men fan de ska med!

Vi hörs när jag kommer hem:) annars KANSKE jag uppdaterar nått på fb man vet aldrig.

PUSS

Love you!




Oh mighty lord!

Då far jag och bästa syster till la spanja eller rättare sagt teneriffa i en vecka nu på torsdag! HELT SJUKT. spontant som fan! så när jag kommer hem är jag bruuun ;) åååh sola,bada,drinkar,ut på kvällen,chill vid poolen. fyfan vad jag behöver det här!



iallafall så har jag vart med annapanna idag och vi har typ myst och kollat på Jersey Shore, bra skit det där! så nu ska jag nog lägga mig och spela lite bond, så jävla kul spel!

Fatta att den 15 november kommer det nya assassins creed spelet ut. Revalations. Cant wait! Fy fan va jag ska ha det först och nörda mig! åååh.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu