rubrik?

All I Want For Christmas spelas nu på repeat här i klassrummet,klart Malin är på G som vanligt;) haha. har studiepass nu och har jobbat med frågor till utveklingssamtal som jag ska ha imorn. kommer nog bli bra de(; ska jobba lite på engelskaprojektet. känner mig lite stressad när det gäller det. men aja.skriver säkert när jag kommer hem.

PUSS


Måndag

Hellu(: nu sitter jag och kollar på criminal minds. skönt att va hemma. Slutade ju vid 12,drog ner te stan med Eve. köpte litte grejjs. guns'n'roses tischa,ett halsband med ett K på, ett örngåttoch en spets skjorta:) blev väldigt nöjd.  ska snart ta en dusch. vilket jag verkligen behöver skriva(:




raaaawr

My Beautiful Collage:)

kommer ni ihåg mitt väggcollage? :) fyfan va bra jag är;) håller sig bra än





Det värsta med vintern!

Jag får en massa nervryckningar i ena ögat HELA tiden. i typ två månader och det slutar inte. man kan liksom se när det rycker hela tiden. asså tro inte nu att jag sitter och blinkar som galning nu haha utan typ sådär lite diskret. riktigt jävla irriterande, och jag får det alltid på vintern:P ganska märkligt.

aja,folket har precis åkt hem och jag vet inte vad jag ska göra. ska tända lite ljus och bara mysa(:

tänkte lägga ut bild men den får damp så nej lägger in bilder efter.

hade lite tråkigt(;

Mihaou. söndag igen då. jobbigt. Blir adventsfika idag med familjen och eventuellt några till. mysigt de(;


Imorn blir det att stanna kvar på skolan när jag slutat. ska kanske göra julkrans och sen ner en sväng på stan. tror det blir så,annars åker jag hem direkt. i don't know. hm..

Har precis gjort en jätte fin dekoration för jag hade riktigt tråkigt. blev jävligt fin(: nej nu ska jag dammsuga annars blir mamma sur haha:P

PUSS



fint va?(:

MIHAOU

Hellu. sitter och lyssnar på musik och...inget annat. har rätt tråkigt.men kom precis på nu att jag kanske ska ta en dusch. behövert. ska snaart gå. ööh jag orkar inte.............men fuck me jag kommer inte på vad jag ska skriva >.< blir galen.varför ska jag blogga när jag inte har nått att säga men när jag har en massa att säga så bloggar jag inte. what's wrong with me? I don't know. nej nu fan går jag och duschar.


Lördag:)

skönt med lördag och helg. ligger och myser i soffan med criminal minds. ska fan inte göra nått idag.ska bara ta det lugnt. ska städa lite och göra mig iordning. äh har inget mer att säga så lägger in lite bilder:)

bilder tagna i parken förra året. belv riktigt bra:)








träningsvärk öööverallt!

är så jävla mätt så jag kan sjuta mig själv. har ätit pizza och godis. fan:P hade lite myskväll med morsan,kollade på sex and the city 2 för hon hade inte sett den,grymt bra film(:

har varit en helt okej dag. liten rolig sak som hände. jag och eve gick i trappen i skolan och hon typ "gud jag har sån träningsvärk" så kommer jag där " jag har fan träningsvärk ÖVERALLT" så kommer mitt span(en kille som jag tycker är gr-y-ymt snygg) han tittade väldigt roligt på mig och undrade nog vad fan jag har gjort. och vi kunde inte hålla oss för skratt. haha svårt att fatta när man inte var där men fyfan va kul det var:P

aja. nu ska jag sitta här lite till sen ska jag lägga mig och läsa. ganska trött då;) haha!

PUSS


fan va bra denna bild blev. kommer ihåg allt. när jag och sara kände oss helt jävla störda.tog en massa bilder i lekparken.det var helt bäcksvart,såg inte ett skit. fan vi skratta ihjäl oss när vi kollade på bilderna sen HA HA
(och det var inte år 2007 så ni vet:P)

öppet hus ikväll.

känns ju sådär. men jag måste ju så:P aja nu sitter jag med några stycken och gör ett grupparbete,fast jag har liksom bara hoppat in för jag var sjuk sist. ja som sagt öppet hus. mellan 6-8, ska stå i butiken,ta hand om ett blomsterlotteri,prova på själv och producera olika blomster dekorationer. ska va i grupper. jag är med evelyn och rasmus. hoppas det kommer gå bra. familjen kommer för bi också^^ det ska bli kul de,träffa lovis hihi:)

ni får ha en bra dag. pusshej<3


evelyn hängde sig i garderoben på göteborgsresan,love you babe<3

fan va ont jag har.

jävla skit oasis,haha nej jag vet inte.har bara galet ont i fötterna,benen och ryggen efter dagen. har stått HELA dan. gjort en massa oasis dekorationer och pyntat julkranasar. har varit kul ändå men sista oasis grejjen jag skulle göra höll jag på att dö,ville bara hem och hade så ont. hmm..

nej nu ska jag kolla bloggar och sen blire att mysa ner mig i soffan och kolla på criminal minds med en stor kopp te:) är riktigt frusen känner jag.

aja.ha en bra kväll eller nått.

PUSS


kransen opyntad:)

pyntad. visst blev det fint?^^

hellu(:

Har svenska nuu:) jätte kul när man sitter vid en massa galningar, som tommy och malin och tessa. men det är ändå kul:) haha. vet inte vad det blir. vi sitter och gör inget ju. slutar i för sig om tio minuter. yaay. blir hem och kolla criminal minds ohja;) dricka te. myys. mihao. nej nu säger jag hejdå:)

PUSS


:)


hejsvejs(:

Har precis kommit hem. tittade i brevlådan och där såg jag ett stort paket:) ooh jag älskar paket. iallfall var det från cdon såklart. köper ju grejjer där varje månad som ni redan vet. köpte denna gång. criminal minds (med min älskling i) säsong två och family guy säsong 3. så nu fattas bara säsong nio av family guy sen har jag alla:) yaay!

nej nu ska jag fixa te och mysa ner mig soffan med filt och criminal minds<3


hela gänget:) <3

Är jag seriös eller vad?

Söndag. gillar inte söndagar. för då vet man att helgen är slut och det är dags för skolan imorn. men jag har ju en väldigt bra måndag,som ni vet redan. slutar ju 12. har för mig att vi ska göra adventskransar imorn. lägger väl förmodligen ut bilder på't. aja.

nu har jag precis plattat håret. sitter och lyssnar på musik. vet ej vad jag ska göra.om jag kanske ska titta lite mer Bones......ja så får det nog bli. ni får ha en bra söndag,det som är kvar iallafall:)

PUSS


ah,jag vet jag är grymt sexig;P

jävla fan skit helvete

skrev ett jävla fan inlägg.skulle lägga in en bild men så råkar jag klicka på logga ut! faaan. så hela mitt braia inlägg försvann. muhuhu -.-



MHHHH!

såå sjukt jävla snygg så det inte finns. mmmhhhhh

David Arquette



new shoes dagens outfit

yes indeed. new shoes. and they only coast 100 kr. ett riktigt kap alltså. gick in en sväng på outleten vid coop. ni vet bergqvist skor. mycket folk vare.

har nästan precis kommit hem. har varit en sväng på stan med mami och papi.alltid bra att gå på stan med dom för då får man en massa grejjer:) me like. bilder kommer. hyrde film idag också. beck:levande begravd. hört att den är bra.hoppas på det:) nej nu säger jag hejdå

Hejdå:)


todays outfit:)

skorna jag köpte:)

snygga va?;)


hejhej:)

O-M-G jag klarade matteprovet. helt otroligt:O och låg bra till med. heeelt messed up. men aja.har precis komme hem. skönt med helg. ikväll kommer det fölk hiiiit. anna,fredrik,love,frida och johan. vi har köpt tåårta hihihi^^

nej känner mig flum just nu,det ska inte gå ut över er.höhöhö


love this pic hihi

dagen. personlighets bukett CHECK

Yes. personlighets buketten klar. blev riktigt jävla nöjd^^ vi fick göra en skiss hur buketten skulle se ut + att vi skulle skriva en bestälningslista om vilka blommor vi vill ha + att vi skulle skriva en text om sin bukett och sen sist göra buketten. vi hade ju hela dan på oss. från 9 till halv tre och det tog fan nästan så lång tid att göra buketten. först måste vi ta upp alla blommor från grossisten,snitta dom,sen ska ta fram dom blommorna man behövde,sen skulle man matrialpreparera dom och sen så fick man göra om buketten ganska många gånger innan man blev helt nöjd:P

kommer inte skriva så mycket,har nämligen en jävla förbannad huvvevärk så ska ta en dusch nu sen blire nog att bara ta det lugnt.

här kommer bilder på buketten.

working in progress;)





strass diamant som visar att jag är glamourös

och brudorkidén visar att jag är exklusiv

hade i två små klackskor för att jag verkligen älskar skor




Jag

såhär är jag på fredag eftermidda >.<


LördaG

orka att jag är trött! varför är jag trött när jag vaknade vid 10? jätte konstigt. iallfall.
Hej:) ursäkta att jag inte bloggade när jag kom hem i torsdags,för vi kom hem vid åtta-tiden och då var det att sätta sig och göra matte eftersom vi hade prov igår. Också orkade jag inte blogga igår. kände inte fört.


Idag har jag hämtat emmis^^ hihi min lilla älskling<3

Frida,Johan och Love var här nyss. de skulle gå en sväng på stan så vi passade Love och sen åt dom lunch här och sen fikade:) myslördag helt enkelt.

PUSS



Badhuset

Sitter hos Annis nu,Frida och Love är här och det kommer fler folk för vi ska fira Annas pojkvän Fredrik och hans tvillingbror. så det blir mat och så:) sen blire plugg när jag kommer hem,har matteprov imorn.

Idag på gympan var vi i badhuset och simmade. jäätte långt haha;) och så fick vi träna livräddning. rätt så kul

skriver mer när jag kommer hem.

pusshej


skolan

Sitter i skolan och jobbar med personlighetsbuketten. vi ska göra en bukett som speglar sin personlighet. i färg,blommor osv. Evelyn och Malin har sagt att jag är sofistikerad,glamorös,strikt,noggrann,lugn men ändå dramatisk och exclusiv. det stämmer bra in på mig hihi^^ så har jag valt färgerna grön,lime,ljusgrön,rosa,ljusrosa och vit. tror det blir bra de(; mjaooouuu.

Det blir matteplugg när jag kommer hem, och såklart blire att spela lite(; känner mig sugen. haha nöörd;)

kanske skriver en sväng ikväll?

PUSS


snygga louboutin:)


Hellu igen:)

har precis plattat håret. mooooooo. nej jag vet inte ens varför jag skriver ett inlägg,har inget att säga. har inget att göra heller. men jag tror att jag ska fixa mig för kvällen och sen ligga och läsa. Läser en bok som jag lånat av annis. L.A Candy av Lauren Conrad från The Hills. den är väldigt bra. och den är på engelska vilket jag gillar:)



Tisdag. Studiepass och svenska

Hellu:) nu sitter jag i skolan och har studiepass. Mallan och Eve sitter vid mig och pratar om engelska assaginment vi håller på med. snart har vi rast,tror jag. sen blire lunch och sen svenska. slutar kvart i tre, så sen blire att dra till mammas jobb och sen ska vi hälsa på farmor och karl-åke. sen blire plugg. ja min dag:) kul för er att veta(;

nej nu blir det att fortsätta "jobba" haha;P

PUSS


favorit i repris(;

I have finally done it!

Yes! det gick jätte bra. blev nöjd! hihi. nog om det. idag har det inte hänt så mycket. slutade vid 12,åkte hem och spelade,drack te,sen blev det dra fixa hål,sen en sväng förbi johan och frida..och lilla love. :)


nu blir det lite matteplugg och lite käk,sen är det Chuck,MJAOU och CSI miiii:) mycket bra tvdag(;

hade bra

PUSS


Min Spetströja,köpt igår




Stugis^^

har precis kommit hem från stugan och rud. först åkte vi till stugan och tog upp båten,sen åkte vi till ruds kyrkogård och tände lite ljus för farfar osv. så nu blir det plugga! haha usch


stugan, det ser ut som sommar:P




Farfar

sista dagen på lovet:/

men det ska bli lite skönt att börja skolan igen. faktiskt. :P vad har det blivit av mig:p haha


igår åkte jag en sväng med syster frida och lille love till b-vik. köpte en jätte fin spets(skräll mig) tröja på gina.så himla fin^^ och så köpte jag ett nytt lipsyl. min dyrbaraste ägodel<3 haha. sen åkte vi hem till mig och jag fixa hennes hår för hon skulle på fest senare på kvällen. sen vid 8-tiden kom annis till mig. vi käkade pizza,kollade på how i met your mother och sen åt vi hemmagjord chokladmousse. mums:) sen blev det sova för mig. mamma och pappa har varit i sunne under helgen..och så.. som om ni bryr er haha:P

nej nu ska jag spela liite till sen blir det lite plugg och sen ut på promenad:)

puss<3


loooviiii<3

Luke Wilson

han är så MMHH!! så sjuukt jävla snygg. ge mig!


I'M A THOMAS ADDICT<33

Mår ni bra eller? det gör inte jag kan jag säga.har väldigt ont i huvvet. men det går nog snart över..hoppas jag!

idag har jag inte gjort så mycket. vakande vid elva,fick dåligt samvete för att jag vakande så sent. haha. har spelat lite modern warfare 2,kollat på bones och pluggat. och lite så. slappdag.

tror att jag ska ta en dusch nu och sen vet jag inte vad jag ska göra.kolla på tv säkert:P

puss<3


FÖRE och EFTER

FÖRE:



EFTER:


jag är osminakd så ni vet:P

Malin<3

eftersom jag har skrivit ett inlägg om Evelyn så måste jag göra ett inlägg till Malin:)

Malin sötast i världen<3 så sjukt go tjej och är alltid social. killar,hon är tyvärr upptagen;)
har hört från några att vi är rätt lika,tycker ni det?


ps. ska lägga upp före och efter bild på håret. ska bara platta det först^^


Maaalin

dying my hair:)

som sagt. färgar håret..eller rättare sagt tonar det till mahogny:) vet hur den brukar bli och det blir alltid riktigt snyggt. kommer bli foxey lady(; haha

nog om det. var hemma hos Elin nyss. vi baked some scones and drank som thé,very nice indeed!

idag är det ju torsdag och det betyder att det är criminal minds! YES! me love<3






jaha då blir det håltagning på måndag. YES!

yesyes.ska ta hål i öronen igen. jag har ju redan två hål men ska ta hål bredvid:) kommer bli awsome!

så på måndag klockan 5 ska ja till glada saxen på skoghall:P haha. annars idag har jag inte gjort så mycket. kollar på bones. ska dammsuga huset och sen blir det att träffa Elin^^ gud va länge sen jag såg henne...eller i försig jag träffa henne på bussen för typ två veckor sen men ändå vi hann inte prata så länge:P

ni får ha en bra dag!

PUSS


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu