TorsdaG

Wiiie nu är det bara EN arbetsdag kvar! i möra! Awsooomeeee.

idag har vi iallafall vart på deras ställe på Jonsbol. vi har rensat lite rabatter,tvättat fönster och målat en bänk dom har utanför ett kontor. har inte hänt så mycket idag, dagen har faktiskt gått fort.

Nu sitter jag nere vid sjön. har precis badat,jäävligt gött vare! Johan,johans brorsa,frida och love är här också,rätt så trevligt faktiskt:) även fast jag just inte är på nått bra humör tappade mina favorit solglasögon i backen så att de gick sönder. fuuuuuuccccckkkkk Jag blir så jävla förbannad men det brukar bli lite bättre när jag får svära riktigt ordentligt och slå knytnäven i väggen! så det är lite bättre just nu iallafall. höll fan på att grina för jag älskar dom så mycket hahaha jag blev ärligt jätte ledsen. mamma satt då och vänta på mig i bilen och börja skratta och jag skrek ut " SKRATTA INTE" jag va så arg haha stackars mamma hur fan står hon ut med mitt temperament:P


min utsikt just nu.
Underbart

Bilder

Har lite bilder som jag inte hunnit lägga ut


Jag och Anna fick slita bort ett stort jävla träd med en massa
jävla rötter i backen

anna jobbar:)

från igår på bryggis ute i stugis med annis:)

snyggis:)

jag fular mig sååå GRYMT

lilla bastun:P

I love spiders

Den här lekte jag med idag;) Raawr!



Dålig updatering-i know

Det har liksom inte blivit någon bloggning de senaste dagarna.soorryyy! men nu är jag tillbaka. Har jobbat dessa tre dagar men nu är det sista veckan.sssåå skönt! men jag har ändå haft mycket roligt med Anna. måndag,tisdag och idag onsdag så har vi vart på mörtvägens dagis. Mitt gamla dagis,jäkligt roligt att träffa på min gamla dagisfröken Berit. jäätte söt:) annars har vi rensat rabatter och målat. dom här senaste dagarna har det varit sjuukt varmt så vi har hällt allt vatten över oss från vattenflaskorna. så där sexigt;) två snygga brudar står och jobbar i våra korta små shorts hett de!

Nej nej nu ska jag packa lite grejjer,ska nämligen ut till stögan,ska bada ihjäl mig,har typ färg överallt. tog en stor pensel och smeta en massa färg på mig :) hihih men det är ju bara olja så det var inte riktig färg. lite små roligt att den just var brun också;) Tar iallafall med mig datan ut,ska föra över lite bilder från idag och lite annat.

PUSS my lovers


OMG denna skiiit gamla bilden,jävlar hitta den nu när jag kolla
igenom datorn. Jag och Linnea är det. vi blev konstigt osynliga
haha knaas. gud vad jag har blivit mycket smalare nu.GÖTT
haha Hammarlunden som vi hängde mycket på på kvällarna.

FRIIIIINGEEEEE is AWSOME

Nu är det ännu mer tomt..hela finrummet är typ ner plockat. Nu känns det verkligen att det börjar närma sig rejält. Riktigt synd men ändå skönt! kan inte bestämma hur jag tycker.


Nu håller jag på och städar,plockar och gör fint. Grejjer och kartonger överallt. har hunnit handla lite också:) blir chips och dipp ikväll. sååå gött! hoppas också på att anna kommer en sväng ikväll, har ett pizza kit i kylen som börjar gå ut i datum kan ju liksom inte äta en hel pizza SJÄLV nää:P

ska ta mig en förtjänt frappe och mysa ner mig söffa och kolla på fringe:)

MYYYS

PuSs


Den finaste på jorden<3

Gla midsommar!

Sitter i stugis och tänkte skriva lite update! åkte hit med annis och lindis. mami,papi,farmor och hennes man är här också, så vi har käkat och fikat med tårta,Gött de! jag har också gjort en varsin huvudkrans till anna och linda för dom ska på en fest ikväll så dom bad mig att göra till dom:) blev väl halvt nöjd,det får duga. gjorde även en till mig:)

nu kom frida,johan och love också så snart blir det nog käk med dom också:) super myysss

nu kommer det bilder.

ha en bra dag

PUSS


fint va? hahahaha ööööh njaa




liiite av dagens outfit:)

Min stuga.

Jag pratar ju mycket om "stugis" men ni kanske inte vet så mycket om den.

jo vi har en stuga längst ut på Hammarö,så det är nära för oss att åka ut. det är en rätt så stor stuga med 5 rum + kök. en veranda,kök,ett större rum där mamma och pappa sover med öppen brasa och lite sånt,ett vardagsrum och två mindre rum. stugan ligger ungefär 4 meter ifrån sjön och precis nere vid sjön har vi en bastu som var först på hammarö att byggas på den tiden. sen har vi ett dass och två vedboar som är rätt stora. sen finns det två stugor till som några i min släkt äger så där bor dom.





utsikt uppe från berget där vi brukar sitta och käka

haha från när pappa fyllde 50 :p

vår nya brygga som vi byggt,fin va?:)



Packning.

Börjat rensa,packa och ställa ut det mesta i garaget. så nu är det ganska tomt omkring i huset. Känns skönt att vi har allt under kontroll...än så länge! det är iallafall någon månad kvar tills vi flyttar så vi hinner ju men gud vad det känns konstigt att just nu sitter jag i ett hus som någon annan äger! S-J-U-K-T



jag har en massa bilder som jag inte kunnat lägga ut på bloggen. så här kommer lite bilder de andra kommer upp så småning om



Min skolavslutnings outfit




Min 1 års kalas outfit från igår + sminkning.







Love fyller 1 år idag!

Säg grattis till lilla fisungen som fyller 1 år idag. såå sööt så. han fick bland annat en jätte söt bobbycar med ett litet släp.hihi^^ vi åt så jäävla mycket fika så jag är så grymt mätt att jag vet inte vad jag ska göra. så sitter jag här hemma nu och äter choklad,hmm hur tänker jag nu? Annars var det mysigt med lite släkt och familj ute i stugan. men tyckte att det saknades nån..

Nu sitter jag och spelar assassin creed 2. ska snart sätta mig ute och sola tror jag. senare ikväll så ska vi dra ut till stugan igen för käk. ska bli gött de! känner att jag behöver göra nått hela tiden så att jag slipper tänka på allt..skit jobbigt.


Nej ni får ha en bra Lördag.

PUSS


Loooviiiii


Heelg

Aldrig nånsin varit så skönt med helg..underbart! fick sluta typ 4 timmar tidigare idag,det regnar ju som bara den och det fanns inget att göra så fick dra hem. Glad tjej!

nu sitter jag och spelar cod..ska snart göra nått att äta och sen ska jag bara mysa med tända ljus,ett täcke och Chuck på tv. myys de!

ni får ha en bra fredag.

PUSS


Tredje dagen

Nu är jag äntligen hemma! skönt som satan. Idag har vi varit på Hammarlunden hela dan och det gjorde vi även igår. Mitt internet ville inte med sig igår så det blev inge bloggande. men det var iallafall sista dagen på h-lunden. vi har rensat rabatter och även flyttat lite möbler och flyttkartonger från högstadiet och ner till lågstadiet och tvärtom. så vi fick åka på kärran som våran "handledare" körde. alla små ungar undrade om vi skulle ta studenten haha..jaa så vi åker runt på hammarlunden i skitiga kläder. That´s just sooo not my style!

Nu ska jag sätta på lite skön musik,ska städa lite i huset,duscha och vattna ute.

haha det måste va lite roligt att höra vad jag och Anna diskuterar. vi funderade på vilka djur som skulle äta oss om vi var döda. verkligen länge prata vi om det.. så uttråkade som vi är;)


Min emmis<3



Första dagen..

på sommarjobbet och den är inte ens över än -.- men faktiskt så har jag Anna Jönsson(gammal kompis från högstadiet) som jobbarkompis så det känns lite bättre än de som jag inte känner. just nu är jag hemma en stund,käkat lunch och lite så och ska snart tillbaka om en halv timme. vi håller på och tar bort ogräs och gör rent i rabatter på min gamla skola Hammarlunden. gött när det är så nära;)

slutar runt 3 så det blir hem och fixa lite grejer.



PUSS


städning och bakning,en äkta hemmafru;)

Första dagen på sommarlovet klockan åtta sitter jag i köket och precis bakat konstiga chokladbollar. men de får duga, ibland när Karin bakar så blir det bra och ibland inte.. höhö.

denna dagen har jag bara städat hela huset fast jag är ändå inte klar. rätt sjukt!

Trodde att jag skulle skriva värsta inlägget men det blir inget. haha ja allt försvann som jag skulle skriva. och sen när lagt ut det kommer jag på jätte mycket -.-

aja. han en bra kväll så hörs vi


PS. vill ha min vackra röst tillbaka. jag låter som en liten tioåring..

Hellu.

sitter på mamis jobb nu och ska snart åka hem.sköönt!:)

Sista dagen i skolan avklarad! YEEES awsome. vi gjorde lite buketter och dekorationer till studenten,åt en massa pizza och fikade. helt okej dag:) imorgon är det avslutning och jag ska ha på mig en skir beige/nude klänning och eventuellt klackar. jag har liksom runt 60 par skor och jag vet inte vilka jag ska ha på mig HA HA HA tyypiskt

nej nu måste jag stänga av.

hör av mig sen

PUSS


Bilder you have never seen

Jag lägger alltid upp bilder på mig själv fixad. plattat hår,sminkad och i snygga kläder men nu ska ni få se en ofixad Karin ;)


Min riktiga hårfärg

min hårfärg nu

Karin sminkad dock svårt att se

Karin osminkad

Karins naturliga ofixade hår

Karins fixade platta hår.

Karin i mjukiskläder

Karin lite mer stylad

muuuu

Va skönt det va att spruta en massa kallt vatten över hela mig. åååh underbart. gick runt och vattna i rabbatterna in the garden. jag dööör av värmeslag här! jag har feber heela tiden och jag är skit varm. så fort jag rör en arm så svettas jag hahah:P nej men så jag passade på att få bort denna värme. kan ju säga att det inte hjälpte.. så nu sitter jag här halvt svettas.. suuck...

mår iallafall lite bättre idag. dock är hostan värre men snuvan är snart borta och ömheten är borta. så wiihooo

nej nu ska jag fortsätta äta kakor och kolla på simpsons hihi:)


Helt glömt bort!!

En familj var här i.....ööh har glömt bort vilken dag det var,iallafall förra veckan så kom det en familj hit och skrev kontrakt på HUSET heelt galet och gissa vad vi fick?;) 2 mille och 50 000 NIIICE de! så nu blire shopping! hehe. nej men gud det känns helt fel. jag har bott här i 13 år av mitt liv och nu ska vi aldrig komma hit igen..hm.. scaary. så inflyttning för oss i lägenheten 1 Augusti och dom flyttar in när skolan startar.

KOOONSTIGT.




Saknar min Bawis<3 kom hem nu!


Sjukast i sjukastningen.

Fy så in i helvete vad jag mår dåligt. har därför inte haft orken eller lusten att uppdatera,men Malin klagade så då får jag väl ge det ett försök:P inatt sov jag typ ungefär 2 timmar totalt. det gick inte att sova,hade jätte ont i halsen,hostade så att jag nästan spydde hela tiden och snoren rann.

nu har jag precis kommit hem från stugan. har vart med hela familjen + att linda (annas kompis) och hennes kille kom en sväng. mysigt men som sagt skit jobbigt när man inte mår helt prima. somnade och sov runt två timmar och nu när jag vaknade är jag helt öm i kroppen och har sån jävla feber. JAG ORKAR INTE! MÖRDA MIG! nää slut pratat om min sjukdom det är säkert influensa... Yaaay -.-

Nu ska jag inte göra ett skit. ska bara ligga och kolla på simpsons hela kvällen. ännu mer yaay! -.- men jaa jag orkar inte mer. ska dricka te med honung för halsen,äta kall melon och dricka en kall öl. GÖÖTT.

PUSS


mummmms. bubbel mmmmmh

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu