Måndag

Go kväll! Idag har jag vart i stugan och bara solat. faktiskt fått mycket färg överallt, plockade fram bikinin för första gången detta år, snart dags för årets första dopp, förra året var det tidigt i april men väntar lite detta år ;) känner mig lite feg haha!
 
Nu kollar jag på Simpsons och väntar på att Bente snart ska komma hit för en myskväll :) trevligt! har också tvätt på gång här. Frugan som jag är!
 
Nu kommer lite mysiga bilder.
 
PUSS
 
Go middag! Machesallad och haloumi!
Kom ut till stugan igår och det va helt stilla. så uderbart
Dagens Outfit ;)
 
 
 

Söndag, va hände med helgen??

Hej! Denna helg har gått helt galet fort..vart tar tiden vägen??
 
Sitter nu och äter lite frukost och kollar på Simpsons, ska förmodligen träffa Bente idag, säkert ligga och sola och bara ta det lugnt :)
Igår var jag kvar i stugan på dagen då Frida och Love kom och vi lekte i det fina vädret. Sen på kvällen kom Mattias en sväng och vi gick en promenad och prata om allt som hänt när jag va borta och sen spelade vi lite Bioshock, trevlig kväll :)
 
PUSS
 
 
 
 

Fredag!

Tjäna! Idag är en bra dag! har fått jobb under sommaren. Var på Scandic förut där Annis har jobbat förut och det blir jobb i maj-juni så får vi se sen. Vi skulle höras av när de bestämt tider och dagar. Känner mig mycket nöjd med mötet och tror att chefen tyckte att jag verka va en bra tjej.
 
Igår åkte jag ut till Skoghall för att hänga hos Bente. Vi drack lite, käka pizza och bara dunka musik och lekte på stången. Är totalt mörbultad idag kan man säga men fyfasen va kul det är!! Vi åkte ut en raggertur på cykeln, hon skjutsade mig haha det kändes som man var femton år igen och åkte runt på Skoghall centrum med cykeln. Känns underbart att få komma ut till mina gamla hoods ibland och bara minnas allt kul man har gjort när man va litten tös!
 
Ikväll ska jag sova i stugis och bara umgås med mina underbara föräldrar. Hoppas att vädret håller i sig lite så att man kan få lite sol på sig :)
 
Nu ska jag kolla på nån serie och vila lite. Gör trött. Kom hem vid tolv igår och Dannis höll mig vaken till typ halv tre haha han som alltid är världens tröttis och vill vila hela tiden och jag är alltid pigg och nu var det tvärtom. Knas!
 
Ha det bra
 
 

Tordag

Hej! Gårdagen va jätte kul! Skulle först cykla men min cykel krånglade och mamma hade ingen extranyckel till sin cykel så det fick bli bussen. Mötte upp Bente och vi gick och handla mat och vin. Sen gick vi till parken,drack cider och bara myste i solen. Under kvällen var vi bara hemma. Hon hade monterat upp sin poledancing stång i vardagsrummet. Jädrar va kul det va!! Blev förvånad att jag hade så mycket armstyrka ;)
 
Nu när jag vakna känner jag hur öm och stel jag är i kroppen plus några blåmärken här och där ;)
Ska förmodligen dit igen idag men ska greja lite här hemma först.
 
Här kommer några bilder.
 
PÖSS
 
 
 

Onsdag

Hej mina kära vänner! Idag är det fint väder så ska ta mig en cykeltur till Skoghall för att träffa Bente..eller som Daniel säger Benita haha! Vi ska köpa lite vin och annat gött å sätta oss ute i Skoghallsparken, ska bli riktigt gött!
 
Pratade nyss med en chef på Scandic, ska dit på fredag och hälsa på. Det blir förmodligen sommarjobb där. Ser verkligen fram emot att få sätta igång och jobba igen!
 
Igår var jag bara för mig själv. Kändes jätte skönt! Spelade och bara myste.
 
Nu ska jag packa lite och fortsätta spela.
 
Kanske skriver nått när jag kommer hem :)
 
PUSS
 
 
Gårdgens mys
HAHA hitta denna bild! VEM sover såhär! hahah älskling är så gammal
 
 

Måndag

Hej! Har precis tagit en skön dusch. Vart lite svettig när jag va ute å gick förut, varmt som tusan. Men nu har min underbara man åkt hem :( Det finns inget värre än när vi måste lämna varandra!! Saknar honom redan som bara den. Har vart en riktigt fin helg. Vi åkte till stugan igår då det bjöds på finlunch och Daniel fick även träffa min farmor och hennes man, så busa vi med love och bara njöt i detta underbara väder. Sen så var vi bara hemma och chilla.  
 
I Lördags var vi som sagt hos Frida och Johan. Vi käkade tacos och sen kolla dom andra på gladiatorerna och jag å Sofie satt på deras balkong och drack vin å myste. Vi ville inte kolla på det skitprogrammet haha! Sen åkte vi hem och drack lite så det va en mycket bra dag.
 
Idag blir det lite alone time vilket känns lie behövligt faktiskt efter denna helg när det va full rulle hela tiden. Har en tvättid sen och ikväll ska jag bara ta det lugnt, dricka vin och spela lite ;)
 
Ha det!
 
Lite gammal bild men den får duga ;)
 
 

Lördag

Tjäna! vi kom nästan nyss hem från stugan, Daniel sitter och spelar så passar på att blogga ;)
 
Skulle ha skrivit när vi kom i torsdags men vi va såå trötta, vi spelade lite och drack ett glas vin sen var det bums i säng. Och igår blev det lite stressigt när vi skulle till stugan sen hade jag ingen internet som sagt. Men det var lunch med hela familjen, det va mulet då och vi trodde inte att det skulle bli bättre men det bara sprack upp helt med sol och allt. Så Daniel, jag, mamma å pappa satt nere vid sjön i solgasset och drack bubbel. Det va helt underbart! Total lycka!
 
Ikväll ska Sofie komma men vi blev bjudna till Johan och Frida å Dannis ville så gärna åka dit så då gör vi det och Sofie åker med. Mys! :)
 
Här kommer två bilder som Dannis tog. Lovely
 
PUSS
 
 

Onsdag

Hej! sitter och lyssnar på en massa sköna 80-tals låtar..i brist på annat ;)
Idag har jag bara legat och inte gjort nått,har knappt kunnat röra mig för jag har haft sån hemsk mensvärk,en sån värdelös dag alltså! bara väntar på att tiden ska gå så att jag får komma hem imorn.
 
Men imorn åker vi, Danne hämtar mig efter att han slutat jobbet nån gång mellan fem-halv sex så åker vi direkt. Får se hur det blir med att blogga men jag ska verkligen försöka att ta mycket kort och lägga ut varje dag men det kanske inte är fullt möjligt ;)
 
Men jag hör av mig när jag kommer hem imorgon!
 
KRAM
 
Underbar bild från sommaren
 

Turn the night up!

Hej! :) Kom nyss in, har suttit en liten stund på balkongen för att få njuta av detta underbara väder! dags att få lite färg på detta bleka face. Nu kollar jag lite på futurama och väntar på att min karl ska komma hit för att kolla hockey och käka lite pizza, ska bli mysigt :)
 
Idag har jag bara tagit det jätte lugnt. Är öm i kroppen, typ ryggen och nacken..vet ej varför. Gick ut och gick förut men det gjorde nästan ännu ondare. Märkligt!
 

Imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på..Ska väl packa lite inför hemgången kanske?
 
Ha en bra kväll mina kära.
 
PUSS
 
Detta vore ju inte fel just nu!!
 

Sooner or later

Hej fölket. är rätt sluut! har vart ute och gått en powerwalk i spåret bakom Annas hus. Innan jag flytta hit så var jag ute och gick runt 45 minuter varje dag och körde lite armhävningar och situps men när jag kom hit så blev det inget mer så nu när jag va ute kändes det verkligen att man inte vart ute på ett tag. haha!
Men det va skönt att få börja röra lite på sig. Efter påsk är jag igång igen! Mycket roligare att gå ut nu när det är vår och fint väder också :)
 
Åh nu vill jag bara hem! Saknar att få sova i min egen säng! Här sover jag inte så bra, vaknar av å till och vaknar vid sju tiden för det är så ljust. Lite smått störande bara ;)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Futurama:)
 
KRAM
 
 
Två sköna festbilder :)
 
 
 
 
 

Söndag-bra dag!

Hej snyggisar! har haft fullt upp denna helg. min karl har vart på besök och sovit över lördag-söndag. har inte sett han på en vecka då blir man lite galen! så skönt att få umgås med honom. alla problem eller oro man har bara försvinner och man mår så sjukt bra! underbart! Han får mig ALLTID på så bra humör!
Han åkte tyvärr hem vid fem idag då annis kom hem så hon och jag åkte ner till centrum här i Djursholm och satte oss på uteserveringen på Monrads och drack lite kaffe å njöt av solen. Ikväll blir det tacos och säkert nått bra att kolla på!
 
Börjar räkna ner nu tills Torsdag! jag är så jävla glaaad att han å jag åker hem till underbara Karlstad och få träffa familjen och mysa på stugan! jäädrar va nice! Hoppas även att min fina vän Sofie som kommer hem under påsk från Norge hinner träffa mig. sist vi skulle ses så åkte jag till Stockholm samma dag som vi hade planerat :( så har inte sett henne sen januari. HELT SJUKT! Miss my soffa!
 
Annars i helgen har vi bara myst! kollat på tv och lagat mat. Tog oss på en raggartur och åkte till Sollentuna köpcentrum idag och kika lite. jätte fint var det. shoppingsugen blev jag också men det har jag inte pengar för just nu tyvärr ;)
 
Mamma har dock beställt lite på HM till mig som jag valt ut. en halterneck topp med spets, en off shoulder topp och en spetsklänning med hög halslinning. jätte snyggt! hoppas att det passar. tycker det är så svårt att beställa för man vet aldrig hur plaggen är på och det är ju lite extra krångel att lämna tillbaka ;) men det blir nog bra tror jag!
 
Lots of löve for ya
 
 
 

Fredag

Hej mina vänner! passar på att skriva nu när jag har datorn och jag inte har nått att göra! Är hos anna fortfarande och åker hem nästa torsdag. så jävla lycklig att mannen i mitt liv får ledigt och att han kan åka med till underbara Karlstad. han å jag åker torsdag så åker han hem på måndag sen men spenderar påsken hos mig, har planerat att vi ska sova fredag-lördag hos mamis å pappis i stugis. umgås med släkt å familj. så glad att min familj gillar dannis så mycket! kommer bli jätte mysigt. hoppas det är fint väder så att man kan sitta ute,nere vid sjön och gassa i solen. sen på kvällen kan man tända en brasa och dricka lite bubbel. ååh! kommer bli en mycket bra påsk:)
 
 
Har vart skönt att få umgås med min syster men hon längtar hem och då gör jag det också. det har växt för varje dag! innan jag åkte var det så mycket drama i karlstad att jag bara ville fly. killkompisar blev kära i mig..en kompis till mig klättrade upp på en två meter hög mur till vår gård, kastade en lerig gammal boll som låg där på mitt fönster för att få min uppmärksamhet...känner att nää nu får det fan va nog. sånt för mig är oförlåtligt! sen har min bästa vän (då) kallat mig dumma grejer bakom min rygg och då kände jag också nää nu räcker det!! jag är ingen jävel folk kan stampa på. vart så förbannad att jag kände att jag bara drar härifrån ett tag. sen blev jag upplyst om mina hälsoproblem när jag va hos doktorn.. så då gick bara musten ur mig totalt. att få åka hit till stockholm har fått mig att må bättre.och tänka på vilka och vad som är bra för mig! mycket tack vare min fina familj och min vackra karl som alltid finns där när jag bara stänger in mig i mig själv.
 

Hoppas att ni får en fin helg! vad ska ni hitta på? själv ska anna åka till örebro så då passar jag och dannis på att umgås här sjävla. skönt att få se honom igen efter en vecka. saknar honom! det blir mys kan jag säga! go middag och säkert nån bra film!
 
PUSS
 
två outfits...haha såg nu att jag såg väldigt bred ut men det är faktiskt bara bilderna ;)
förrätten igår. brieost,valnötter och honung i ugn. lovely!
facetime!
 
 

Im back!

Hej! minns ni mig? tror inte det haha. det va ett tag sen nu va? just nu är jag i Stockholm dit min syster nu flyttat på grund av nytt jobb så passade på nu när jag är arbetslös att komma hit och hälsa på och passa på att umgås med min pojkvän så mycket jag kan eftersom han bor i stockholm och jag i Karlstad. det blir ju att man ses några dar i månaden och nu när jag vart här i snart tre veckor så har man hunnit ses rätt mycket och det har vart väldigt givande för oss båda! men nästa vecka innan påsk där så åker jag hem igen. ska bli jätte skönt att få komma hem och true gamer som jag är så saknar jag mitt xbox galet mycket! har många speltimmar att ta igen nu!
 
Mamma och pappa har nu flyttat ut till stugan för sommaren så vi firar nog påsk där som vi brukar med lunch osv. hoppas hoppas att pöjken min får ledigt så att han kan åka med mig! :)
 
eh ja..lägger in lite bilder som får sammanfatta vad som hänt senaste jag skrev.
 
PÖSS
 

fint väder och fika i stugis
blev biten av en kille på en fest så blev det såhär. kuuuul!
mamis har skrivit i sin kalender så gööli!
har haft min lilla snosis efter att hon var halvt döende efter cancer. hon hade en stor knöl på magen men nu är hon frisk igen och jag är överlycklig att hon klarade sig.
dags för lite partey!
red lips. hotness!
picknick i solen.
couger town, rosevin och mys med annis!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu