Fredag!!!

ÅÅÅh va gött med helg! det har varit en jobbig vecka. har vart så slut och trött varje dag så det ska bli gött med lov om en vecka. denna vecka har vi jobbat med transparant stil. så vi har gjort en transparant bukett med ett rede av grenar och en transparant krans som vi gjorde två och två. det blev faktiskt riktigt bra!
I onsdags hade vi myskväll hos anna. jag mamma och pappa blev bjudna på tacopaj och vin:)
 
på måndag har vi studiedag så det blir en lång helg! och på torsdag ska vi har en kvällslektion för vi har öppethus på JB så då får vi kompledigt på fredag och sen är det lov!!!!! LOVELY!
Transparant bukett!
Transparant krans jag gjorde med Elina :)
mysis hos Annis!
 en outfit från veckan :)
 
 
 

Höj!

Lördag idag, vaknade liiite bakis men det är borta nu ;) hade väl sådär ku igår, blev lite besviken men nu vet jag ju att jag inte ska va med henne nått mer sådär efter skolan för det funkade inte. annars idag jag städat och faktiskt vart ute och gått en promenad, skönt att få lite luft och man blev lite piggare. har en svacka just nu så det va skönt! lägger upp lite nya bilder på mig själv nu, det va ju gör länge sen jag la upp bilder på mig själv. sen så kommer det upp bilder på leransiktena vi gjorde på estetisk verksamhet. jag gillar hon jag och elina gjorde, hon ser liiiiiite sjuk ut haha. typ anorexia.
 
nej nu ska jag göra en mojito och spela tv-spel. blir en lugn kväll,göööttt ;)
 

Matmässan, skördefest

Jag lindade band och bast runt fyrkantiga vaser, har orange sten i botten så att blommorna står relativt stadigt. sen har jag stoppat blommorna imellan banden uppepå vasen.ganska nice huh? inte det lättaste att få det att sitta, så titta men inte röra haha!

återvunna smycken


Måndagshuvudvärk

hallojjsan! det va ett litet tag nu va? det blir så tyligen. jag har fått en ny telefon(va på tiden) samsung galaxy s 3. inte litt awsome! så nu kommer det upp lite bilder. mest på en skouppgift vi hade nyss. ett case till matmässan, det skulle vara i alternativ stickmassa, alltså INTE i oasis. och så var det temat skördefest. blev faktiskt nöjd. det kommer även bilder på en annan uppgift vi hade i formgivningen nyss. där vi skulle göra ett smycke av återvunnet material. jag gjorde ett stelt armband gjord på colaburkar,gamla tidningar,gamla knappar och spetsband. och ett halsband av spetsband och en slags berlocksakimoj och örhängen av gem,spets,knappar och gamla pärlor. sen skulle vi göra en förpackningar till smycket.
 
i lördags var familjen(minus anna) på en liten utflykt, vi va ute på stugan och och grillade och fixade med den nya kaminen vi ska ha i vardagsrummet.
hade lilla vovven i helgen också. gör myyysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu