hm.. konstig dag

tänker inte säga mer än så. har väl kanske inte vart den bästa dagen men men.


Ligger och myser i sängen med family guy,ska snart titta på NCIS LA som börjar tio. göttit. sen tror jag faktiskt att det blir söving för jag fick ingen bra sömn denna natt så det blir tidigt.

skönt med lov iallafall

PEACE


men jaaa snygging

Family guy(:

Ligger och myser i min mysiga säng med family guy på datorn:) loving it! känner att jag börjar bli lite trött nu:P haha! blire att chilla ikväll. är verkligen trött och sur. pms varniing;) haha. sorryy!


hehe jaa:P

JUUUUste

kollade igenom bloggen,läste inlägget då jag vart hos doktorn. fick brev förra fredagen att allt var okej. kan ju säga att jag dansade min lyckodans(: skönt att allt var grönt liksom(:

hihi ville bara att ni skulle veta det för jag glömde bort^^

FredaG

Galet gött med fredag! hela veckan har varit pain in the ass, har inte velat gå upp. sur har jag varit också för den delen. Men om 3 timmar så har vi LOOOV i en heel vecka + en dag, har bestämt att jag inte ska göra nått alls. sova ut ordentligt, mysa med nya criminal minds säsongen jag har köpt och kanske låna emmis? tror det. så slipper ju hon va med Lars på jobbet liksom(:

Skööönt. nej nu måste jag läsa vidare i svenska boken. har bara 5 sidor kvar tills dit vi ska vara.


PUSS


finns det något underbarare. min lilla älskling(:


Kul att mobba Wiggo:P

Hahah riktigt kul(: han börja så va fan då får han tillbaks:P har alltså datalektion. håller på med power point. senare blir det bowling på idrotten. kulkul. får se om jag får hänga med Malin hem till henne en sväng efter för vi slutar tidigt. får väl se annars får jag väl ta bussen hem *suuuuck* men jaja känns gött att det är torsdag och snaart fredag och snaaart lov i en heel vecka + en dag. har kännt nu hela veckan när jag vaknat att shiit jag vill inte gå upp. passar bra med lov(:

Men nu får ni ha det bra

PUSS


gjorde klart denna igår. blev nöjd(:

Liggande sorgdekoration om ni undrar;)

Matteprov-klart

Jääävlar va gött! jag klarade matteprovet. tyckte faktiskt att det gick bra! fan va gött! YES YES. blir hem och fire sen då;) hahah

Ciao(:

Vad gör ni? själv har jag precis kommit in. Var ute en sväng med Patricia. hon skulle röka så jag höll henne sällskap,men jag frös som en jävla sten så jag gick in ganska fort. nu kom Malin också. hon va hos läkaren nyss om hennes hals. hon får inte säga ett enda ord. stackare<3

nej nu ska jag plugga lite matte och latin.

PUSSILUSS


Dunka musik och plugga matte.

Patricia håller mig sällskap medans jag "pluggar" ohjaa(: dunkar en massa bra musik(Y) yesyes. göttis. och Malin är här en stund också men ska snart gå till spanskan. men hon kommer tillbaks sen^^

nej nej nu måste jag göra nått med mitt liv. PUSS


jisses vad ljust håret är här:O galet va mörkt det är nu

fått över några bilder iallafall..

tills det sket sig igen xD fan va tölit det är! men nu kommer några bilder:)

helgen har jag inte gjort så mycket. hela tjocka familjen kom i fredas. frida hade namnsdag och love fyllde 8 månader:P så det blev lite mys med mat och musik. myyspyys(: såklart så muckar jag med johan och får en massa stryk. går inte att slå han, han bara kittlar mig(han vet mina svaga kittel punkter serni)

men nu pluggar jag lite latin. puss


detta gjorde vi i onsdags. sorgbukett

den ska egentligen ligga ner(:

Malin lagar lunch till oss två i Branäs(a)

Power point, badminton

Hellu(: har datakunskap med knäppisen wiggo. haha. Vi håller på med power point, måste säga att jag är duktig:) senare blire idrott och badminton. ska bli sköjj(:

men jaja *suckar* har ni nå kul för er? hoppas ni har roligare än mig..okej såå tråkigt har jag inte men känner verkligen att jag vill komma hem nån gång. känns som om dagen går seegt.

nej nu är det lunchis. puuuss


OnsdaG

Jaha då har man hantverksorientering, är väl sådär. sedan på eftermiddan ska vi ha floristik, vi brukade ha hela dan med floristen men nu ska vi ha HO istället på förmiddan vilket inte är såå kul. men jaja vad ska man göra?

satt uppe till typ kvart över 11 igår, satt på msn. fatta vad trött jag var när jag vakna, herregud. kändes inge kul. och jag vet vems fel det är.. Bawer.. han ska få stryk;) ohja!

F-A-N att inte jag kan lägga upp bilder från min nya mobil. har en massa som jag vill lägga upp här! effing. pappa kan inte fixa bluetooth grejen så det funkar inte. det går att skicka från hans mobil till datorn men inte från min:( buhu. blev lessen. har ingen aning om hur vi ska göra med det men jag får ta ett snack med han.. 

kul kul 

vi hörs sen

PUSS

så här ser fölket i min familj ut. tänkte att det kan va kul för er;)


Min ena syster Frida(:

min andra syster Anna(:

min mamma Tina och min pappa Per(:

söving nästa

Nu är lilla Karin trött som en sten. uschis. men hon ska snart lägga sig..verkar som det iallafall. har varit övertrött halva kvällen och då är det synd om dom som är nära, man blir sjukt trött på mig då, till och med jag blir trött på mig själv. sååååååå..... neej varför detta inlägg. hm.. antar att jag har lite tråkigt;)

höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöh


Tråkig Tisdag.

Jag har såå jävla tråkigt. Bloggar för att tiden ska gå liite fortare. har märkt att det inte funkar men jag gör det iallafall. har matte prov nu i eftermidda, tror det kmr gå bra men man vet aldrig. är för övrigt iche duktig på matte^^ 

nu har vi studiepass, ska börja förbreda mig inför provet. usch känner att jag vill hem och bara lägga mig i soffan med ett mysigt täcke,bones och te just nu men nej då ska man sitta här och mögla. 

nu ska jag sitta och sura. 

PUSSHEj


gamal bild,gamalt hår.  

 

Patricia!

Sitter på skolan och jobbar med matten. Patricia håller mig sällskap, trevlans(tack david för det uttrycket) iallafall så ska jag senare dra hem med mami när hon slutar. skönt att få komma hem.

SKRÄLL ATT JAG HAR HUVEVÄRK! åååh suck?  känns inge kul.

Asså fyfan Johan jag har fått blåmärken på låren efter alla kittelattacker. jävlar vad stryk du ska få nästa gång;) haha nu fan.. har svin ont. :P haha antar att jag får skylla mig själv när muckar gräl xD

haha sååååå typiskt mig.

Skriver seeen:)


va fan är det här för bild. jag ser helt..jag vet inte vad :P

tror att jag får lägga ut en som är lite mer vacker. för att inte alla mina läsare ska fly i skräck


hejhej bloggen!

FREEEEDAAG fatta va gött. ska hem sen och lägga mig..kände verkligen imorse att jag inte ville gå för jag var dö trött. men nu sitter jag i skolan och har engelska. vi typ gör inget. lyssnar på musik och chillar. har nyss fått reda på en grejj som inte är såå värst kul,men jag tänker inte berätta om det här;) men jag kan säga att det handlar om en kille.  vet ej hur jag ska göra med den saken..

iallafall så har vi svenska sen och seen får vi gå hem. can't wait! föresten så har eve tatuerat mig. i nacken,handen och båda armarna. tummen upp! haha skit snyggt;)

-------------------------------------------

vi får höras lite senare.

PUSS


Glömde en sak

Jag fick en ny mobil när jag fyllde år. fick ingen överföringssladd till så vi köpte en bluetooth adapter för det var mycket billigare. men den vill inte vara på våran sida och krånglar. Ni kanske har märkt att jag bara lägger upp gamla bilder? så ni får vänta så länge, tills det är fixat och jag kan lägga upp bilder!

Just so ya know

Sorry för dålig uppdatering.

Hej(: har inte haft nån större lust att skriva. Branäs var helt okej,hände inte nått speciellt, jag och Malin solade,lagade mat, dunka musik, gick promenader och monterat pulker. alla i min stuga var typ förkylda så jag blev ju såklart förkyld. kom hem måndag,var hemma tisdag och onsdag.

Var te doktorn i tisdags pga av min huvevärk och min migrän. hon gjorde några tester och vi pratade lite. sen fick jag ta några prover. en var blodsocker. sen ringde hon mig i går morse och sa att mitt blodsocker var högt. jag blev såklart grymt orolig vad det kan vara. Pappa sitter och skojjar om att jag kanske har diabetes, satt och grät typ hela kvällen för att jag var så orolig. HUR FAN KAN HAN SKOJJA OM DET?!  iallafall så tog jag fyra mer prover idag. så jag hoppad verkligen att det inte är nått. hm..

Iallafall så sitter jag på skolan och vi kollar på google på snygga killar. oohhja(; och några sjunger backstreeet boys högt:P haha datalektion i rottrollet är kuul(;

NEJ nu ska jag kolla lite bloggar och bara chilla. PUSS


vill ha vår NUUU!!

Läppförstoring på flaska.....typ

Heeeej. har precis kommit hem från B-Vik. köpte en jätte fin typ kavaj-aktig tröja. skit snygg, sen köpte jag Pump n' Plump ett läppglans som gör att läpparna blir större (den funkar faktiskt) sen köpte jag ett par nya boots på skopunkten, lite cowboy över dom. hihih^^

nu ska jag vila lite tror jag för jag har typ kännt att jag har lite ont i huvvet så jag hade tänkt mysa ner mig i sängen med te:)

NEEEEJ imorn blire branäs med skolan. FAAAN vill inte!


känner lite såhär just nu:P

Data,Skridskor(-.-)

Jag ryser när jag skrev ordet skridskor. fyfan. det ska vi tydligen ha på idrotten.uusch. jag ska fan inte va med. när jag gick till bussen var det jätte blött och halt. och vi ska ju åka skridskor på sjön,det är ju typ jätte stora pölar med vatten. och skulle man ramla(vilket är väääldigt sannolikt) så skulle man bli klafsblöt och jag ska ju typ vänta en stund tills jag åker hem. så NEJ TACK!

iallafall så ska jag åka hem sen och plugga. kulkul;) men så är det. jo Annis har flyttat hem till oss i tre veckor för dom gör om badrummet så hon bor hos oss nu:) hihi<3

jag skriver när jag kommer hem bitches!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu