stugis

go möra! sitter uppe på berget och och äter frukost och kollar på american dad! löve it! snart måste jag fortsätta med dagens arbete, denna förbannade vedhögen vi har, 10 kubik som ska in i vårt nya ved förråd, men det är inte mycket kvar nu.

igår gjorde vi drinkar, eller rättare sagt jag gjorde, mojito och cuba libre! favoriterna! och det va väldigt fint väder. så vi satt ute och myste :)  

ikväll ska jag nog hem till lägenheten, johan har nog lagt färdigt golvet i hallen och köket nu, blir skit bra, nu är det bara mitt rum kvar men det är ju litet så det tar bara en dag :)

dags för jobb.

PÖSS




strandmys

det är mulet idag men vi drog till stranden iaf,det är ändå runt 20-22 grader ute. tog med mig surfplattan ut hit rätt gött! Imorn skulle det bli jätte dåligt så vi kanske åker hem imorn,egentligen skulle vi åka på lördag men vad ska man göra här när det regnar,på stan har man ju vart varje dag. och fsktiskt längtar jag hem lite,till lägenheten och min egen säng, få spela tvspel haha nörd som jag är ;)

Nya skor

Är lika med kärlek

slott

hejsan! Idag har vi varit och kollat på ett slott som vi funderar på att köpa......nejda vi va på marsvinsholms slott. gör fint var det men man fick tyvärr inte gå in i slottet för det var en privstbostad men de hade en skulptur park,tog en massa kort som jag tänker lägga in när jag kommer hem. sen drog vi in till centrum och käka lunch,sen så började det klarna upp och komma sol så då fixade vi fika och drog till stranden. fan va det blåste ska jag säga men det va ändå gött! nu har jag duschis så ska jag snart göra mig lite fin, vi äter middag här hemma för pappa ska se på fotboll, mamma och jag drar nog ner på stan och tar oss en liten drink ;)
hopas ni får en bra kväll
PÖSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu