stress stress och ännu mer stress

Hej! jag har haft det väldigt hektiskt en tid nu med mitt projektarbete. har nästan magsår snart för jag är så stressad och orolig över allt jag ska göra. lovar att berätta om det mer när det är lugnt.
 
jag lägger in lite bilder istället för att skriva text. det är ju mycket roligare med bilder ellerhur? ;)
färgade håret igår till lila med den nya Olia som gått på tv. belv faktiskt lite besviken, hade hoppats på mycket mer lila som i reklamen för mig blev det en lila ombre vilket är skitsnyggt men..jaja det blev inte alls fult!
 

Glameliros

jag använde 12 rosor som som jag plockade isär och sedan gjorde en stor ros.
 

veckan på hunddagiset!

förra veckan va skit bra! hundarna va helt sjukt goa! jag kom dit vid nio och hälsade på alla och myste, sen vart det ut på en promenad. det var ju två tjejer som jobbar där så då gick först jag och en av dom och vi hade med oss en massa hundar sen efter att vi kom tillbaka så gick jag med nästa och då gick vi med några till. sen fick man busa och gosa med dom en stund sen skulle alla få mat, sen åt vi lunch och sen sov vi i typ en och en halvtimme. sen ut på promenad eller rasta dom utanför, sen gick jag hem vid tre.det va över 20 hundar som var där dagligen. och de hade stora boxar där de va max tre hundar i som passade tsm. så efter lunchen gick man in till nån box och la sig i soffan. såklart hade jag mina favisar. tre stycken cocker spaniel i en box som jag bara älskade, gör mysiga. och sen de två cavalier king charles spaniel. och den stora svarta finska lappisen va så himla go! stor som en björn! den vita lappisen var så himla orolig hela tiden, höll aldrig käft och låg vid grinden hela tiden. skit jobbigt! men jag har lärt mig JÄTTE mycket mer om hundar och hur man bäst tar hand om den plus hur man ska göra när man tar hand om en valp.
en mycket givande vecka!
mina favo, ludvig mooooooshhh va go!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu