espanaaaa

Hej mina kära vänner! nu har det gått alldeles för lång tid men jag har haft fullt upp och har haft noll lust att blogga. funderade på om jag skulle lägga ner bloggen men det tänker jag aldrig göra. det är ett minne,roligt att se vad jag gjorde för tre år sen så den får va kvar. ska verkligen försöka uppdatera så ofta jag kan!
 
iaf det som hänt sen studenten är att jag fått jobb. jätte skönt, hela sommaren mådde jag dåligt över att inte ha jobb. men under sommaren jobbade jag på stugan,målade en massa grejer, hjälpte till att bygga om på verandan och röjt omkring i buskar och rabatter,så för det slitet fick jag en surfplatta. nööjd tjej! :)

men det var jag värd faktiskt!
 
så nu jobbar jag på en städfirma kallad Buskhaga här i Karlstad. kanske inte det roligaste jobbet i världen att städa men det duger för nu och det är pengar vilket behövs ;) alla är jätte trevliga och kul att jobba med så det är skönt :) kul också att ha nått att göra på dagarna. det går inte att va kräsen i detta samhälle när det inte finns jobb plus är det ju jätte bra erfaranhet och en bra referens att ha när jag ska söka nytt jobb.
 
för två dagar sen var jag i Puerto Rico med anna. som ni vet har vi redan vart där men det va riktigt kul att komma tillbaka. träffade en riktigt kul kille som jag umgicks med på några kvällar. världens gulligaste kille! men oj va intensiva personer. helt ovant för mig. börjar jämföra hur olika personer kan vara. här i sverige är alla killar så jävla tråkiga men spanska är heelt annorlunda. dock kan det bli för mycket ibland men jag är så glad att jag träffade han! haha vi har inte varandras fb,nummer eller email så det blev en riktig semesterflört,har två fina armband som han köpte till mig att minnas av. kanske åker dit nån gång och hälsar på ;)
 
lovar att bilder från resan kommer i nästa inlägg. har inte lagt in dom i datorn än. men här kommer lite bilder från sommaren.
 
PUSS
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu