Bilder

visar bilder från idag.


frukost ute på bakgården

i hamnen i Simrishamn:P det var lite dis

fin kyrka i Simrishamn

parken i Simrishamn.

tog ej några bilder i Kivik

hej hopp

har precis kommit hem! puuh. har varit en låång dag. vi åkte vid halv 11 till Simrishamn en liten stad. jätte söt. påminde lite om Ystad. senare åkte vi till Kivik som ligger rätt så nära. där finns miljoner äppelodlingar! shiit vad mycke äppelträd asså:O vi hade tänkt äta lunch där men det fanns typ inget centrum så vi åkte tillbaka till Simrishamn och åt där. sen åkte vi till Ystad,till stranden och låg där i några timmar, och nu är vi hemma^^

jaja. har inte tagit så många bilder. orkar inte lägga in dom nu,kan gör det sen.


PUUSS<3


Måndag 28 juni

hello(: blir ett kort inlägg. ska lägga in bilder från igårkväll och idag. enjoy!


mamma och pappa på en jätte cool restarung

åt en go jordgubbscheesecake,M&P drack tjeckisk öl

tror det var krykan eller museet? hm.

så här ser nästan alla gator ut. som om vi gick runt i en hollywood studio! alla hus ser olika ut och utsmyckade med rosenbuskar och andra blommor!

lägger in lite bilder från idag på stranden.


helt vindstilla. så otroligt underbart.

jag och pappa,diggar min min;P


en sista bild på vågorna(:

tillbaka

hej! nu är vi hemma igen från stranden. det har varit jätte skönt. fast lite för blåsigt. så himla fina stränder här! jätte fin sand.

lägger in bilder nu^^ belv jätte bra. förmodligen så ska mamma och jag sitta ute lite på bakgården sen.
och senare ikväll kommer vi gå ut en sväng på stan. vi käkar här hemma.


vid stranden



ser ut som utlandet(:


de får bli dom(: har några fler men det blir så jobbigt.



juuuste. måste lägga in en bild på Love^^


hihi<3

Godmorgon

hello(: idag ska vi ner till stranden o sola&bada, kommer bli gött det. stränderna här är jätte fina, det känns som man är i utlandet^^

vi håller på o packar lite sen tror jag att vi drar. ska ta bilder som jag lägger in här ikväll(:

hat bra.
PUSS


woho kändis:P

jag såg en kändis nyss:O på torget här i Ystad!

Torkel Petersson

såå jäävla coolt:O


nu är vi framme!

hej,ju nu är vi framme. lägenheten var inte som jag trodde. den är rätt gammal och ful >.< men jaja får försöka att tänka posetivt. vi ska väl vara här ett tag sen ska vi nog ut och äta någonstans och gå lite runt på gatorna och kika runt lite.

visar bilder senare


i bilen

hej! sitter i bilen på väg till exotiska Ystad;) haha. vi kört i tre timmar nu men vi tog en frukost paus. är snart i jönköping^^

uppdaterar väl senare.finns inget mer jag behöver säga.

hej


glad midsommar(:

sitter på ålis nu! har varit lite midsommar med familjen och lilla bäbisen(: det blev lite lunch och tårta. sen packade vi grejer och åkte hit. nu har jag packat resväskan och den är full med bara kläder och väskor >.<

när jag bloggat klart ska jag ut och tvätta bilen och sen blir det en dusch. sen ska jag bara ligga och mysa och kolla på tv!

skriver ett litet inlägg innan vi åker


höhö

hello(:

ligger ute i solen och läser. fast inte just nu för nu sitter jag inne och bloggar en snabbis. hade tänkt vara här ute hela dan och sedan cykla hem til ålis. det är lika bra att jag sover där för imorgon ska jag träffa Elin och Linna och vi ska cykla in till stan. sedan ska vi nog ut hit och bara ta det lugnt,hoppas jag!

sen när jag kommer hem ska jag skriva om ett par skor ni vet? veckans skor typ.
så vi får se hur det blir. jaja.

skriver sen.

PUSS<3


stugis,tagen från sjön^^

veckans (och alltid) snygging;)

Thomas Gibson från Criminal Minds och Dharma&Greg

finns det någon snyggare människa?:O


ingen rubrik idag

öööööh. känner mig död idag. vet inte varför. gick och la mig för sent och vaknade för sent. hatar att vakna efter tio. annars har jag sovit igenom hela dagen. jaja ska försöka att tänka posetivt om den här dagen. håller det sig mulet är nöjd. då kan jag sitta inne med gott samvete:P

sitter och kollar på sex and the city. håller på och fixar mig och städar(: blir en lugn dag. 

juste!! har inte berättat om lilla Love^^ vi var ju på sjukhuset och träffade lilla bäsen. så sjuukt söt. har ingen bild men syster har det på sin blogg. kollaanna.devote.se 

jo hade tänkt börja med att skriva om ett par skor som jag äger varje vecka! jag har ju en blogg om skor. och jag skriver aldrig om det. börjar imorgon med det(:

hade bra! puuss<3

jag tror jag är kär:P


jag har blivit moster!!!

shiit jag har blivit moster^^ frida har fött lilla Love!! OMG det känns väldigt konstigt,jag vet inte vad det är >.< men kul är det.

vid fyra tiden ska jag,mamma och pappa hälsa på henne på sjukhuset. sen vet jag ej.ska väl vara hemma och kolla family guy^^

skriver senare. puss<3

 


Lil wayne- prom queen

mycket bra låt de;) lyssnar på den nu

idag har jag inte gjort något speciellt. har bara legat med täcket i soffan och kollat på bones^^
kanske ska ut till stugis och sen cykla hem. funderar på det(:
jag tror det är bäst att jag inte är så mkt med mamma och pappa nu för annars kommer vi döda varandra ner till ystad:P haha

ikväll är det mumien på sexan så den ska jag se men det krockar med mentalist så jag får spela in mentalist(: JAA idag är det NCIS yeesss:)

men ni får ha det så bra. puss

 


måndag.

Hallå!

hur mår ni? själv mår jag bra men jag har en sån där dag då jag känner att jag inte har några snygga kläder och jag känner mig tjock >.< hatar sånna dagar när man öppnar garderoben på morgonen och provar en massa kläder och man nästan gråter för att man inte har något att sätta på sig, fast man har en massa snygga kläder xD uusch!

kunde inte skriva något igår eftersom jag sov hemma i huset i natt. och jag hade inte datorn med mig. åkte med mamma och pappa ut till stugan, sitter här nu. ska snart käka tacos. Pappa ska steka på stekbordet precis som Morberg:P  sen ska mamma sjutsa mig hem igen

ni får ha en bra kväll!

PUSS


stolt fotograf^^

veckans snygging;)

Chris O'Donnell. från NCIS Los Angeles.

Yummi<3


SOMMARLOOOOOV!

fyfan vad skönt det är med sommar och lov. nästan tre månader ledigt;) men sen börjar gymnasiet för min del:)

igår vare fest hos Linnapinna:P det va några stycken där och vi hade det mysigt:) satt på deras veranda och hade allsång hihi. idag kom det lite folk för att fira mig och anna(syster). Anna har gått ur universitetet så vi hade lite middag och så:)

nu sitter jag i stugis. upptäckte precis en äcklig nattfjäril. hatar dom.- måste döda den annars kan jag inte sova:P
iallafall, imorgon ska vi åka en sväng till stan för jag har fått lite pengar:)

hade bra pus<3


hej igen.

är hemma nu. middagen var väldigt mysig.nästan alla tjejorna grät när vi skulle säga hejdå:P nu ska jag nog ut och lägga mig i solen och läsa min bok.


min bok:) den är på engelska


outfit idag på middagen

middag:)

idag ska vi ha middag. alla nior:) ska bli mysigt. vi kommer få rosor av ettorna. så jävla gulligt. det fick vi också göra när vi gick i ettan, man var jätte rädd. jag fick ge till en kille,jag var jätte rädd >.<

nu sitter jag och bloggar och kollar på family guy. håller på o fixar iordning mig. tänkte ha en leopard kjol,guldigt linne instoppat och kanske ha ett bälte i midjan. kan visa bild innan jag går:)

skriver sen när jag kommer hem:)

PUUSS


new haircut

FÖRE



EFTER



syns inte så mycket men ag tycker det är STOR skillnad:P


klippt mig, sista veckan

jesus nu är det bara två dar kvar i skolan. imorgon ska vi äta lunch vid 11 tiden sen får vi gå hem. på fredag är det avslutning. idag har vi städat våra skåp och lite sånt:) bal idag föresten. ja som ni kanske ser så gick jag inte. och tänker inte kommentera det!

klippte av mitt fina hår i måndags:O haha nej inte allt men faktiskt rätt mycket. har inte haft tid och lust att vara inne på datorn på några dagar. kände att en paus från datorn behövdes. :) kan visa före och efter bild:)

nu sitter jag i min pjamas dricker frappe,äter glass och tittar på morden i midsomer^^ ska bara fixa håret sen kommer bilder. i promise:)

 

PUUS<3

 


tjohej:)

jag är super solbränd från gårdagen! baajs!

tänkte skriva kort om veckan som varit:)

Måndag:
skoldagen så gjorde vi inget nästan. men vi kom på att vi skulle göra ett litet projekt. jag,linna,elin,felicia och sara. vi kom på att vi skulle spendera veckan med att vi åkte till stan och skulle se vad vi kunde göra i stan utan pengar! belv skit bra:)

Tisdag:
vi cyklade klockan tio och hade med oss matsäck. vi gick först runt på museét och sedan solade vi i parken där. sedan gick vi till biblioteket och va där en stund. sen åkte vi till stadsparken och luncha där:)

Onsdag:
möttes i vid fredsgudinnan och vi hade en liten stadsvandring. vi gick runt och fotade viktiga statyer och sedan provade vi roliga kläder!:)

Torsdag:
möttes vi vid entrén i Mariebergsskogen och var där hela dagen. vi var i lillskogen, vi var på Naturum och sedan slappade vi på badstranden. det var där jag brände mig jätte mycket:(

har haft en mycket bra vecka :) bättre än att sitta och mögla i skolan!

nu sitter vi i datasalen och fixar ihop häftet från veckan:) kommer bli dret bra.
senare ska pappa bort på någon avslutningsfest med jobbet så kanske at jag och mamma hittar på något:) kanske ut och äter.

nej nu ska jag sluta skriva. här kommer lite bilder från veckan:)
puuusss<3

grisarna Madicken och Harry:)

 
snurr täling. Linna vann:)

jag i fontänen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu