Fredag.

Heheh ja idag är det fredag för mig ;) jag har bara en lektion på fredagar (dock 3 timmar) och den lektionen jobbade jag in igår på eftermiddan då jag inte har någon lektion annars. sååå underbart, runt en halvtimme kvar tills jag får gå hem och ta lång helg. ska hem och lägga mig under täcket och kolla på csi. jag är jätte trött och sliten känner jag. skulle va väldigt gött med ett varmt bad nu men VI HAR INGET BADKAR, jag gråter mig själv till söms varje kväll. hahah. varje dag har jag velat bada men nu äntligen ska vi börja kolla på ett, mamma vill ha ett sånt där gammaldags med tassar. jag kommer förmodligen att leva där. jaja så är det. har tröttnat på att jobba så jag kollar på christian louboutins hemsida, hittade två favoriter.
 
har letat lääänge efter liknande och för några veckor sen hittade jag typ sånna på din sko. var bara tvungen att köpa och jag älskar dem, de är liite höga känner jag så jag får träna lite.
jag bara ääälskar dem är. fyfan va fina.
 
 
 

skitmåndag

 
Det finns ingen värre dag än måndagar! fyfan, har jämt huvudvärk på måndagar, väldens ångest. lööve life ;) MEN imorn har jag studiedag så faktiskt är inte allt så jätte hemskt och så har jag precis lämnat in en jobbig uppgift i SO. skönt att bli av med sånt, fokuserar lite mer på mitt projektarbete, det är ju liite att göra, men jag känner mig ändå bra i fas!
 
idag har vi gjort lite buketter till en fotouppgift som några tjejer i klassen har, ett företag som gör kort ville att vi skulle göra buketter som då några av tjejerna som har foto ska ta kort på så dom har snygga motiv till korten, hoppas på att min bukett kommer med, synas i hela Sverige! måste säga att jag blev mycket nöjd med min bukett, gjorde en liten romantisk kompakt bukett. gör söt!
 
nej nu ska jag ta en lång varm dusch så jag blir av med denna huvudvärk. ikväll är det dubbelavsnitt av csi. det är löve de!
 
PÖSS
 
och en puss bild från mig ;)

här kommer bilder.

nu blir det fikis och mysis för jag är sjukis

Måndag skitdag

Hej hej! är i skolan nu men ska fan gå hem. mår inte bra. migrän och känner mig febrig. mamma är nämligen hemma och är sjuk så jag har säkert blivit smittad (IGEN!) det tror jag inte men ska hem iaf.
 
förra veckan hade vi en uppgift att vi skulle göra en begravningskrans till valfri person, jag va med Evelyn och Jennifer och vi gjorde en krans till Marilyn Monroe. har tagit en massa bra kort så när jag kommer hem så lägger jag upp dom och på vad de andra gjorde. göör fina kransar verkligen. alla i klassen är svin duktiga!
 
vi hörs sen.
 
PÖSS
 
 
 

grym födelsedag!

hellu! nu har det gått ett tag igen men ni får så ut! har haft en jätte bra helg! hade en liten födelsedagsmiddag med familjen i lördags, vi hade mexican fiesta med jätte god mat och drinkar. fick en massa bra presenter. pengar, presentkort, smycken och inredning. lööve! plus att jag fick tusen spänn och i söndags åkte mamma och pappa till IKEA och köpte en tavla till mig så det va bara att ge till baka dom pengarna. höll på att dö när man skulle sätta ihop den, spänna duken över en ram. Höll på att bryta ihop. men det blev helt sjuuuuukt bra!
 
nej nu är jag i skolan och halv jobbar, iche kul med ekonomi grejs. men idag får vi gå hem vid lunch så då är det bara att sätta igång med att rensa vårat förråd. Kul liv!
 
PÖSS
 
fint va????
Sofie och jag!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu