Mys deluxe

Köpt b&j-cookie doe,chips och dricka. ikväll är det mys deluxe. ska kolla klart angel. Obsessed!


ÅÅÅÅÅH!


TAGGAD!

Imorn är det fest hos mig,har bjudit mina närmaste tjejkompisar på middag så blir det efterrätt och sen såklart shooooots ;) oh yeah! jag är så taggad så jag vet inte vad jag ska göra med livet. men när kommer hem så ska jag lägga mig och sova lite för jag är så jävla trött, kollade på Wanted igår som gick på sexan. FYFAN VILKEN BRA FILM! shoot me så jävla grym film. mjaou.

nej nu ska jag göra referat (svenska jävel)

see ya!

uppdaterar imorn gör jag:)

Kalas

Idag har det varit lite fölk här,vi har ätit tacos och pappa gjorde världens godaste tårta som vi åt. mjaou. fick presenter också,en flaska vin och 500 spänn= nöjd!

fjärde dan jag blir firad hihih. sen sista på lördag då det blir partey! awsome!

annars vet jag inte vad det blir,jag ska plugga lite nu sen ska jag kolla klart på angel säsong 3 och csi säsong 4 har mycket på gång nu ;)

haha

PUSS



jag vet ju att ni ÄLSKAR när jag lägger upp bilder på mig själv ;)


Fredag och ut i natten.

God eftermiddag. nu sitter jag i skolan och har svenska,njaa sådär men skönt att sluta halv 4. då ska jag hem och göra mig fin för sen vid 5-6 tiden kommer hela familjen hem till oss så ska vi föra lite med bubbel innan vi går ner till Tempel och käkar (då ska jag beställa mitt första glas vin ute)  det va ingen som kunde fira mig igår så det blir jätte bra ikväll. annars va min dag bra igår, anna jönsson kom hem till mig och sov hos mig. så vi åt och så fick vi jordgubbsvin av annis som vi drack,det va super gött. vi spelade kort,dunkade musik och bara myste:) <3

PUSS


saknar Spanien:( Saknar Sangria :(


sweet 18

hello! Försa skoldagen idag,gick bra har dock lite huvevärk men det är vanligt för mig. vi kommer få världens bästa schema,ledig tisdag efter middag och HELA fredagen. daaaaamn underbart,vi förtjänar det verkligen,vi har haft skit scheman alla terminer.
JAG FYLLER 18 JÄVLA ÅR IMORN? HELT SINNES! underbart. men så ska mamma och pappa passa love imorn såååå jag blir liksom ensam på min dag meen räddaren i nöden så kan annapanna komma hit och så ska hon sova här. vi i familjen ska fira mig på fredag,då ska vi käka på tempel och jag ska beställa mitt första glas vin. yaaay. så ska  vi dricka bubbel här innan. kommer bli awsome.
jaja nu ska jag mysa ner mig under filten och sätta på ett nytt csi avsnitt. puss

trött på bloggen

har noll lust,ni kanske har märkt att jag inte har skrivit nått alls,men visst julen va bra och nyår var bra,skönt att umgås med familjen. och snart hörrni så fyller jag arton. sjuuukt det! då blir det middag ute med familjen och senare den 21 ska jag ha fest hos mig med kompisarna. taggad till tusen. usch jag känner mig deppig idag,ska bara ligga i sängen och kolla på csi. föresten jag är rödhårig nu.love it! men ingen jävla bild kommer
FUCK YOU ALL!

GOTT NYTT ÅR.

HOPPAS ATT DETTA ÅR INTE BLIR ETT SÅNT FÖRBANNAT JÄVLA SKIT ÅR SOM 2011. FYFAN FÖR DETTA. SLUT MED IDIOTER SOM BARA BETER SIG SOM IDIOTER.FUCK THEM! SKA FLYTTA TILL THAILAND OCH BLI MUNK. FUUUUUUUUUUUUUUUCK YOU ALL! FUCK MYSELF! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu