Torsdag!

heej:) sitter i datasalen och jobbar med svenska/so arbetet. det här är sista lektionen. när jag kommer hem måste jag plugga inför franska provet som jag har imorgon. kommer gå åt hellskotta:( men aja det blir som det blir.
kanske ska till stan senare. om mamma orkar sjutsa mig >.< ska ÄNTLIGEN få köpa ett par skor som jag vill ha,från dinsko. gaaaalet snygga asså. och jag ska kolla på en speciell locktång också.

men skriver sen om jag köpt skorna kan jag visa bild:)


har fan ingen annan bild så det få bli denna:)

veckans snyggnig:)

Archie Kao från CSI fast han är mer veckans söting^^ så sjuuuukt söt så det finns inte haha


miii

" vi sitter här och läser och snor pengar"

bästa kommentaren ever! fredrik i ett nötskal. haha ska berätta. jo jag,fredrik,william och peter sitter upp på loftet och jobbade med no. så hittar fredrik låtsas pengar. typ 20- lappar,1000- lappar osv. och då kom vi överens om att vi ska gå till ica och handla för dom. men så fick vi syn på att det stod "leksakspengar" fan också;) sen bestämde vi att vi ska lägga en 20-lapp vid cafeterian så kommer någon tro att den är riktigt. hahaha bäst ever! <3 sen kom läraren upp och då kommer peter där helt plötsligt och låtsas som om vi har läst ut boken hela tiden. jag börjar skratta ihjäl mig. så sjuukt bra är dom hii^^  haha sen kommer fredriks kommentar där. "vi sitter här och läser och snor pengar" som om att det är sånt man gör:P ha

aja. har två prov denna vecka. hemskt är det! no prov imorgon och franska prov på fredag:O aja det fixar sig säkert. jo hade myskväll/sovaövermys i fredagsa med en massa kompisar. men orkar inte gå in på det just nu!

jo har fixat bilderna på klasströjan nu. så här kmr dom:)




det är lite svårt att ta kort på sig själv bakifrån har märkt nu:P


Hej igen!

har precis kommit hem från b-vik. var på ett mycket bra shoppinghumör:) och blev mycket nöjd med vad jag köpte.

tänker inte skriva något mer speciellt. lägger in bilder på vad jag köpt.

jo föresten så blir det hiss och diss imorn,bara så ni vet!


från Lindex. halva rea priset:O

linne från H&M 99 kr

jacka från gina 249 kr


sitter ute och bloggar;)

ja ni läste rätt;) sitter ute. kan dom inte uppfinna så att man kan sitta ute med datorn. det vore awsome. man ser bara lite lite av vad man håller på med. men det funkar för nu.

försöker plugga men min hjärna vill inte. har prov på tisdag men det vill inte sätta sig. går in och går ut igen.
har haft en chill helg. johan och frida var här igår, vi grillade, mucket mumsigt. sen åt vi en jätte god efterrätt. det var bär med vit choklad över.yumm!

i eftermiddag ska jag och mami dra till b-vik och ta en shoppingtur. ska bli gött. har inte shoppat på länge. ;)

nej nu måste jag gå in och platta håret. ha en bra dag. puss<3



de hör ska jag snaart köpa:) såå snygga^^

många bilder:)

tjiiing:) idag är det FREDAG! yaay. skönt skönt. har inte hänt ngt speciellt idag. men tänkte lägga upp bilder från onsdag. hihi^^ vi målade en ful tjej.

imorgon ska jag med mami till edsvalla och träffa morfar och sen åka te öb.

här kmr bilderna:)


multi skola som vi kallar det;)


vi skrev "jag älskar dig" på olika språk.

linna och elin<3 sötnosar:)
'
elins snygga skor:)<3

William är sur på mig:P

haha wille är sur på mig för att jag gillar skor så mkt:P tråkigt för han då.;)

igår fick jag mitt cdon-paket med Pushing Daisies i. jag blev mycket glad.så sjukt söt serie. typ färgglada gulliga kläder och jätte goa pajer. verkligen värd att se!!

idag slutar jag halv 2 så det blir plugga lite so och hemkunskap. sen blir det att fortsätta kolla på PD och bara vila.
asså igår hade jag migrän när jag kom hem så jag gick och la mig,sov i två timmar. fatta att jag inte kunde sova sen på natten.muu. nej nu har vi rast

hörs senare puuus<3

hade tänkt lägga upp en bild på PD men hittade den inte.


veckans snygging;)

har ALLTID tyckt att han är en av de snyggaste i världen:P haha. Miii<3


DAVID BOREANAZ

Tisdag orka rubrik

hejhej. sitter i salendata(höhö) och skriver på mitt so arbete. som de flesta inte gör här;) haha. jo igår fick vi våra besked om vi kan komma in på våra gymnasier. och jag kommer komma in på florist, jag blev superduper glad:) jag hade fasiken grinat om jag inte gjorde det.
snart har vi no, muu jag har ont i huvvet. jag vill bara hem;/ men vi har tre lektioner kvar. no,svenska och elevens val.
på lunchen satt jag och tjejerna ute och käka. det finns bord och så ute på gräsmattan. det var jätte mysigt. och vi skratta som galningar. jo igår var jag med Bente vi satt ute och fikade. hade is snopparna i glasen xD hon tyckte det var jätte konstigt. haha! sedan ville hon prova alla mina klackar och sen ville hon kolla på alla bilder på skor som jag har i datorn. sen spelade vi :P
idag ska jag bara tat lugnt,men kom på att jag måste plugga en massa:/ men aja

skriver imorn hoppas:)
kraam<3

mii

stugis^^

tjolahopp har precis kommit hem från stugan, har grillat korv och krattat löv. johan och frida var med också. men pappa håller på och målar taket i vardagsrummet där så han var inte med så mkt:P vi grillade två korvpaket och åt upp ett och ett halvt så resten slängde jag i busken. det såg så roligt ut,korvar som flyger lite överallt >.< haha!
innan vi skulle åka hem så skulle vi gräva en grop där vi skulle slänga äckelpäckel från avloppet på ett ställe vid parkeringen. och då berättade mamma att det har stått ett litet hus där(jag var inte född då tror jag?) och när de hade kommit in där låg en stor plastsäck och i där låg ett skelett av en hund! så jävla hemskt. :( då tänkte jag på emmis.. usch blä,vill inte tänka på det!

nu luktar jag grilläckelrök så ska snart hoppa in i duschen. jooo föresten jag var ute på isen förut! bara en liten bit men det va jätte kul att ta stora isblock o kasta i bergen. hihi^^ kändes som om jag kastade porslin! höhö.

ikväll ska vi hälsa på släkt och ha kalas för min kusin fyller år.

ha en bra kväll. puss:)


on the ice;)


Tisdag edsvalla,ikea..

hej:)

sitter och kollar på lie to me, gillart:)

idag har jag,mamma,frida och anna varit och hälsat på hos morfar och gunbritt,efter det åkte vi till IKEA och gick en sväng där. när vi kom hem började jag och mamma rensa vinden och klädkammaren. jävlar vad mkt kläder vi har skänkt bort. och en massa andra saker har vi slängt. gött det känns att slänga grejjer.
annars har jag inte gjort ngt mer idag. lämnade emmis idag. har haft henne i vecka. :) min bebis<3 hihi

skriver imorrn. sov gott:D


dagens skor:)


loooov!!!

jisses vad gött det är med lov. hade prov sist på dan idag. svenska,ordklasser. det var lätt! johan oc frida har varit här och fikat nyss. :D
imorn åker mamma och pappa till Göteborg så då ska anna och freddan komma hit och göra mig sällskap. vi hade tänkt käka pizza och kolla film.mys pys de:) Hade tänkt börja med hiss och diss lista en gång i veckan. tre hissar och tre dissar! hihi
har fått klasströjjor igår. tänkte visa bilder senare.

pusskram:)

HISS!

1. nu är snön på väg bort. trodde faktiskt att det skulle ta flera år(haha) nej men väldigt lång tid för den att försvinna men nu är det inte mycket kvar! och det är teckan på att våran kommer snart. skönt att få ha på sig lite tunnare jackor och börja använda snygga heels.

2. min systers blogg. den är riktigt bra. den är mysig på ngt sätt!:) hon skriver precis som man ska göra i en blogg
http://kollaanna.devote.se/ kolla in:)

3. skolarbeten(uppsatser). kan va mycket kul om man får skriva om vad man vill. vi har haft mycket arbeten nu en tid. tex. i NO:n så fick man skriva ett arbete om vad man vill fast det ska hålla sig till ämnet. jag skrev om vårt minne. det är både kul och lärorikt.

DISS!

1. bördor. usch fy! superjobbigt. ex: när man går med nått inom sig som man vill säga till någon men inte vågar. tex om denna person gjort ngt dumt så kanske man inte vill säga det på en gång för att man inte vill starta ett bråk. så går man och mår dåligt för att man inte får säga det. och tillslut så säger man det och det liksom rinner över. man börjar säga en massa saker som den personen har gjort för länge sen och som man har dragit ett streck över! det här har ju hänt mig nyligen. det är verkligen skönt att få ur sig det och sen så är man nöjd!

2. våren. haha jag hissar den men dissar den också. jo en sak som är tråkigt är att det inte är lika mysigt att dricka te. hur mysigt är det egentligen om solen skiner så sitter man och dricker te! nej konstigt

3. stress. stress och panik går i samma hand kan man säga. ett tag i skolan hade vi sjukt mycket som skulle göras. NP, arbeten som skulle lämnas in,läxor m.m man får ingen fritid. till och med på helgerna och loven måste man plugga! jag har faktiskt rätt mycket som ska göras nu på lovet! nää buuu!


favorit bandet:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu