Torsdag

Länge sen jag skrev, lite saker har hänt, har fokuserat mycket på att jobba och det har vart lite upp å ner med Daniel så det känns skönt nu när det är bra. Han kommer hit imorn och stannar över helgen, vi längtar efter varandra så det är sjukt, länge sen vi längtade så mycket. 
 
Har vart lite små deppig ett tag, detta tråkiga väder gör det mesta, men har man en sån underbar man som skickar blommor till en så är man nog rätt lyckligt lottad, fick en underbar bukett i rosa toner och det va väldigt bra hållbarhet på dom! Superbra!
 
PUSS
 
Utgång men älskade Anna som hälsa på förra helgen, gaaalet kul var det! 
 
 

Nytt inköp

Jag som älskar tvspel och jag som älskar Tomb Raider har länge letat efter saker som är Lara Croft och för några veckor sen blev dom mina. Benhölster och pistoler så som Lara Croft har. Folk tror att det är för att klä ut mig men för mig är det ett samlarobjekt och jag ville bara ha dom, sen kan jag ju ha va Lara på maskerader osv. Men så värt runt 300 spänn!
 
 
 

Blue ring

Lovely detail. 
 
 

TGIF

Nu var det visst ett tag sen. Väntar på min karl som är påväg, det vart lite spontant att han kommer hit, men skönt för jag känner mig lite deppig,vet ej vad det är men han kan muntra upp mig :)
Annars har jag inte jobbat på en hel vecka, så har mest bara tagit det lugnt. Jätte skönt! Men imorn blir det ett pass iaf.
 
 Anna J lilla vovve. Så söt ludde :)
New nails. 
 

Its in the details

Ringar som en gång tillhörde min mormor. Älskar dom! Danne måste börja spara pengar nu om min vigselring ska va lika fet som den stora ;)
 

Stockholm

Hej mina vänner. Helt glömt bort att Anna har min gamla dator och ett bredband jag kan använda. Ja som sagt är på besök hos Anna i Stockholm. Men det har mest blivit så att jag umgåtts med Daniel istället, har sovit några nätter hos han, supermysigt! Åkte med Anna hit i söndags då hon va å hälsa på en helg i Karlstad, och imorgon åker jag och Danne tillsammans till Karlstad, perfekt att jag slipper tänka på tåg och allt det där krånglet.
 
Det har vart skönt att bara få koppla av en vecka. Innan jag åkte jag jobbade jag onsdag,torsdag och fredag och när jag gick hem i fredags var jag helt totalt slut så denna lediga vecka passade verkligen in. Men på måndag är jag fit for fight igen ;)
 
Ifermiddag kommer baby å hämtar mig så drar vi direkt till älskade Karlstad. Som jag längtar hem!
 
PUSS
 
Ingen familjemiddag utan min babe men ibland är livet orättvist ;)
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu