Obducent,min största önskan.

Något jag har ALLTID drömt om är att bli en obducent, jag tycker det är så sjukt fascinerande. när jag tittar på alla kriminalserier som jag brukar så nästan ryser jag lite när de grejar i offrets kropp. det ser så äkta ut!  lik,skelett och döden skulle jag kunna tänka mig att jobba med men kanske inte för en längre period, att bara titta på döda personer hela sitt liv skulle nog få psyket att go bananaz, men det är nog väldigt tillfredställande att kunna hjälpa en person även fast den är död, tex, om nån blivit mördad så kan obducenten se hur den dog och vad den gjort när personen va liten, inget raderas i ditt skelett, men jag är verkligen sjukt intresserad! men jag klarar INTE av att se en blodig skräckfilm, jag blir jätte äcklad och rädd men så vill jag jobba med lik och blod. lite underligt men ja det är väl sån jag är. nu kollar jag på favorit CSI och dom går igenom ett gammalt skelett. i love!


balla da li

Gött med helg snart! slutar tjugo över 3 och sen har ju jag helg eftersom vi är lediga varje fredag ;) hihih. då ska jag äta glass. är heelt sjukt sugen på daimglass så jag dör!

och pappa åkte till London idag.Fy tusan på han! jag vill också! fast han ska ju på en fotbollsresa med sina polare så det hade jag aldrig åkt med på, jag hatar fotboll av hela mitt hjärta.haha
så det blir då mys med min mamma hela helgen:) hihi. girls night!


en sån vill jag ha!

Emma!

Gosbilder på min fis! saknar henne..




Jag har dö tråkigt.

Har florist lektion och jag vill göra nått praktiskt men det kan vi inte för vi har inga fina blommor. så då måste vi göra nån jävla teoretisk uppgift som jag fan inte fattar nått av. jag har inte gjort ett skit. JAG ORKAR INTE! tur att facebook finns ;) haha

nej men sen på eftermiddan är det småföretagande vilket suger, det är skit tråkigt, bävar för att gå dit. drygaste ämnet och dryyyygaste läraren som inte ens vill veta våra namn. trevligt!

när jag kommer hem ska jag lägga mig och sova är jätte trött, ville inte vakna i morse.


mmmh öl. såg en bäck i skogen i måndas när vi var ute och
jag skrek så det ekade " ååååååh ÖÖÖÖL fan va gött med öl"
hahah inte litt skadad.

snö,regn och hagel

Kul att dagen börjar med världens snöoväder i morse,sen en massa slask och r
egn och sen haglar det som bara den. fuck off! plus att jag va super nervös inför det muntliga nationella provet som vi hade idag, men jo det gick bra och jag fick faktiskt VG. kändes helt förjävligt bra att få det gjort så att man bara kan slappna av. det har varit en jobbig dag men nu ska jag släppa skolan en stund med lite mys:)

igår på eftermiddan drog klassen ut till Tyr skogen ute på färjestad och där grillade vi korv och letade material ite i skogen till vegetativa stilen som vi ska börja med nu:) och igår var det jätte soligt och gött och sen nu sånt här väder. tuuuuuur att vi inte skulle åka idag ;)

här kommer bilder som jag inte kunnat lägga upp tidigare!

här är bilder från vårt projekt med Guldvargengalan och Nöjesfabriken.


här höll dom på att duka borden.

Stora scenen och alla borden


vår uppgift var att göra runda frigolit grejer som vi limmade på kottar
och bark, sen sprayade vi guldfärg över och sen dekorerade med strån
i form av långa korvar,vindruvor,plommon och en massa blommor
dessa stod på höga pedestaler.


här gjorde vi samma frigolit fast täckte med guldtyg och sen satte vi
ett oasisklot på som vi satte blommor i.



snyggt huh! jag gillar det verkligen, kallorna,och orkidee klockorna
LIKE IT!

Rödhårig, lite efter men ja

Nu har man precis kommit till skolan,fyfan att lovet är slut. men elin sa att det bara är 7 veckor kvar till sommarlov om det är rätt så känns det as gött!

svenska nationella muntligt imorn och prov i floristik på torsdag! jag har att göra!  

I fredags så hade jag och syster anna sangria kväll. vi kollade på fotona från Spanien och drack sangria så jävla mysigt :) och i lördags så va jag också hos anna och drack vin så jag har blivit sprit fet nu hahahah.


FORMAL LINJÄR STIL

Här kommer bilder från en uppgift vi hade i skolan. man skulle göra tre arbeten i formal linjär stil. en bukett, en dekoration och ett sorgarbete. Gjorde det med en klasskompis


DEKORATIONEN

BUKETTEN

SORGARBETET. KRANS


Pyssel!

det har spöregnat och halv snöat hela dan så jag har pysslat, gjort halsband sånna som va så jävla inne på 90-talet sånna tajta mitt på halsen, så har jag gjort en massa födelsedags kort och nyckelringar. hihih:) också så har vi fått upp skenan som snart ska bli min gardinvägg. en skena som går från ena väggen till andra över fönstret. som jag ska hänga snygga gardiner så att det blir en fondvägg. smart va!

nu ska jag fortsätta kolla criminal minds och så ska jag plugga lite på svenskan, nationella prov snart:)

PUSS


Hej Hej

Jag har varit duktig idag och gått en lång promenad det va jätte skönt! skönt med påsklov nu också! underbart. skulle gått ut och käkat med elina idag men det blri inte av. istället ska jag ut och äta på fredag med min bästa linnea! kommer ni ihåg henne? har hängt några dar med henne och vi skrattar så vi kissar på oss typ. jag har rå huvevärk efter att jag vart med henne för jag skrattat så mycket. det känns som tiden står stilla när vi är osams, för när vi ses igen är det som inget har hänt och vi har råkul varenda gång. för er som inte vet har vi varit bästa vänner sen vi va tre år men de senaste åren har vi bråkat en del men nu har vi vuxit upp (hoppas jag).
när vi var små iallafall så spelade vi JÄMT harry potter på datorn så förra veckan va jag nere i förrådet och hittade spelen så nu har vi spelat och skrattat som fan över hur vi höll på.

så vi ska ses på fredag, dricka vin och ut och äta nånstans. kommer bli mysigt!

nu ska jag fortsätta med svenskan.

PUSSHEJ

jaag^^
har tyvärr ingen gammal bild på oss så det får bli en gammal
på mig:) haha

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu