Frida!

Min älskade syster Frida fyller år idag! Grattis grattis. snart ska vi åka till dom och vi ska ha lite mys, vi i familjen:)

jävlar vad tiden gick nu. låg och kolla på buffy så är klockan helt plötsligt över 4. jeesus.

Mötte upp anna J igår kväll så gick vi hit,spelade tomb raider och myste. sen på förmiddan idag så låg vi och kollade på Disturbia filmen,åt brunch och myste:) perfekt att va ledig en fredag:)

Nu blir att kolla på ett nytt avsnitt är på säsong 6 nu;) grr!

see ya bitches!


Fridis!

Buffy.

Kollade precis klart på säsong 5 av buffy, fyfan hon typ dör ju i slutet. men jag antar att hon överlver på nått vis. men fyfan jag grät och grejer blev jätte ledsen, haha stackars Spike som börjar stor gråta när han ser henne ligga där död. höll på att dö. Jag är kääär i denna serie. fatta att jag ska nö kolla på Angel som är spinoff med min älskade Angel!


Min snuttebulle!

Emmas husse ringde förut och ska bort över veckan och undrade då om jag ville ha henne. svårt för mig att ha henne när vi liksom inte är hemma på dagarna men det skulle lösa sig. Ska iallafall hämta henne på fredag. ååååh lycklig! Hahahah jag frågade förut om det va nån som kunde muntra upp mig och vips så ringer han :P

Nu kommer en massa mysbilder.

LOVE




Nått som går..

Gick hem vid lunchen idag. jag vaknade imorse och va riktigt yr,det kändes nästan som om jag var full. sån har jag varit hela dan plus att jag är sån jävla värk i magen. både eve och malin har kännt liknande,det är nått som går i klassen. så jag har bara vilat mig,kollat på buffy och tagit en skön dusch men det känns ändå inge bättre. Är det ingen som kan muntra upp en?

börjar efter lunch imorn som vanligt så får se hur jag mår då. hoppas på bättre!

Jag har blivit totalt nerkärad i Spike, en vampyr i Buffy. han är störtskön! och han är fan riktigt snyyygg. MHH! det är såå synd att han inte har en riktig engelsk dialekt:(


Come to mama!

Mina två favoriter!<3



Måndag ny vecka!

Jaha hej måndagsångest! haha fyfan va jag hatar måndagar. inge kul dag! Vi har studiepass just nu och vi pratar om lite grejer i klassen nästa fika osv. i morgon är det skolfoto. NOOOO! ännu mer ångest. VAD SKA JAG HA PÅ MIG???????!!!!! kanske skinnbrallorna?

iallafall så är vi lediga på fredag. UNDERBART in my face! så det blir ju då en långhelg. funderar på att ringa om min lilla Emmis i helgen. får se vad det blir, Min bästa syster Frida fyller år på fredag så det blir väl myys med familjen, vi hade lite släkt kalas igår då vi firade både mamma och frida. annars kanske jag skulle träffa Bawer ja vi får se det är ju ett tag kvar:)


Herre vilken gammal bild :P faan va snygg jag va där :(


Anna på gatan!


"du kan kalla mig Jocke"

VEEEEM? Jag döööör  är så jävla nyfiken. om du ser detta så faaan skriv. hahaha! Kan slänga in mitt fb. Karin Henriksson. ÅÅÅÅH jag vill veta!

Speciellt när du säger att du ser ut som en ung Sean Penn vilket är MMH! men det kanske är luuuur.




Det bästa med Karlstad!

Doften av kaffe över hela stan är så underbart att jag skulle kunna hoppa framför tåget! speciellt när jag går förbi rosteriet av löfberg lila varje dag så känner man den otroligt mycket. åååh. jag blir så sjuukt sugen på kaffe också.

Idag fyller min älskade mamma år. Grattis säger jag då:) frida,johan och love kommer och vi ska ha lite myys. Mamma fick en liten fin bukett av mig, gjorde snabbt iordning en innan vi slutade:)

Nej nu ska jag fixa mig lite fiin.

PUSS


moooooorsssssaaaaannnn

Dom två bästa filmerna jag nånsin sett.

Mina två favorit filmer är lätt Shawshank Redemption och Stand By Me. Grymmaste filmerna ever. kommer aldrig tröttna på dom,heeelt fantastiska. Jag är inte mycket för film jag är mer den där som kollar på tv serier men ska jag kolla på en film så är det nån av dessa.

Ett tips till alla som inte har sett dom. det är ett måste! Stephen King som har skrivt dessa böcker som gjordes till film måste jag fan läsa.










Glllaaaaaad tjeeej....igen

ååååh har fått min ezio t-shirt.Fan va nöjd jag blev! skiiit snygg. mmmmhhhhh.

haha nörden;) nej men dagen har jag spenderat hos morfar,jätte mysigt. gick på öb först sen hem till morfar för en massa fika med frida,johan och love. hihih blev en massa bus med Love. Mosters favorit:)

Förlåt att jag inte uppdaterat på ett tag men har faktiskt inte haft stor lust.
i fredas åkte jag med annis till stugan där mamma och pappa sov under helgen. det va verkligen jätte fint väder,satt och försökte få lite sol på mitt bleka fejs. sen igår vart det anna jönsson en sväng,sov över här och vi myste med te och film hela dan, sen på kvällen drog jag till Annis och det blev nåågra glas bubbel.

sååå up to date. ska försöka plugga lite matte nu och njuta av min nya tröja(haha)

PUSS


snyggast eveeeerrrr

Hallojj

Sitter och chattar med personer på Pejs fanpage,fun fun! sitter också och spelar lite brotherhood:)
satt faktiskt med matten en stund också. tack vare Malin som satt och traggla med oss idag så fattar jag pyttelite till.Love you<3

annars idag dekorerade vi sorgkransen som vi gjorde grunden på igår. är dock inte riktigt klar har lite täckning och så kvar men jag blev mycket nöjd och för en gång skull så brydde jag mig inte om andras och va orolig att min skulle bli dålig utan jag körde mitt race och jag blev nöjd:)

här kommer två bilder:)

PUSS



Lite bilder på de senaste floristarbeten.

Detta gjorde vi för typ två veckor sen. haha lite efter men så blir det ibland. en modern parallell sorgdekoration.




Detta gjorde vi för också några veckor sen. den första blomgrejen efter sommaren en parallell dekoration



sen gjorde jag en liten söt buektt med mörklila nejlikor:)


Det här gjorde vi idag. En begravningskrans med lönnlöv fast
den är inte färdig än för vi ska sätta på en massa blommor.



AAAh jag dööör.

LYCKLIG TJEJ PRECIS PRATADE MED SNYGGINGEN PEJ VAHDAT. JAG ÄR SÅ ÖVERLYCKLIG SÅ JAG MÅSTE SPRINGA RUNT HELA JÄVLA STAN. FUUUUCK!




3 år och en vecka på onsdag.

För 3 år och snart en vecka sen dog min älskade farfar. Heelt sjukt att vi har glömt bort det. detä r ju superviktigt och vi har inte ens varit vid hans grav än. fuuuu på oss! ska bestämma att vi går dit och lägger nått fint på graven.

Sitter i skolan iallafall jag och eve diskuterar om vi ska bada varje torsdag förmiddag. vi börjar ju efter lunch så det passar bra:) 

nej idag efter skolan ska jag till parken och plocka lönnlöv som vi ska tills imorgon då vi ska göra en krans. och så ska eventuellt anna komma så ska vi beställa biljetter till Rihanna:)

igår drog jag hem en sväng till bästa annis och vi kollade på audrina och åt mat från vedugnen. myys<3


Sunday bitch!

Känner mig fortfarande dålig, det va allt en riktigt konstig förkylning. Snorar,hostar och nyser. känns som jag vill ta livet a mig:P

Det regnar och ska va dåligt väder hela dan så det blir en innemysdag(woooow det brukar jag ALDRIG göra -.-) det är fan det ända jag gör. jag är ett äkta mysproffs. ska tända ljus,kolla på film,dricka te. sen hade jag tänkt att ha lite ego dag med en sköön dusch och ansikts mask:) göra mig lite fräsch! sen ska jag också få lite matte gjort också.

Mamma och pappa har ju flyttat hem. åååh mina älskade föräldrar,va skönt det är att allt är normalt igen:)


åh gammal bild men den får duga. Love you!

Imorn flyttar mami och papi hem. yaaay!

jaaaa va kul:D saknar dom faktiskt. att ha dom hemma så blir det städat och god varierad mat. hahah plus att mamma ska alltid mysa till det med en massa tända ljus och te på kvällarna. Nu har dom äntligen fått hem sina sängar som dom väntat på i tre veckor så imorn kommer dom heeem:)

Känner mig piggare idag med,riktigt skönt. vi avvaktar med att gå till doktorn,igår bestämde vi att jag skulle till doktorn idag och kolla om jag har streptokocker men idag är min hals bättre och mitt huve med för den delen så vi väntar och ser. tror att det är en förkylning.

Nu ska jag städa och fixa håret sen går jag ut för en promenad i det fina vädret.

CIAO


sommar bild från stugis. saknaar!

sjuukling

Det är så synd om mig. jag är så sjuuk:( har aldrig haft så ont i halsen förut,febrig, ont i huvet. you name it! och det verkar inte som en vanlig förkylning heller.  note to myself gå inte ut och gå när du har ont i halsen. höll på att sjuta mig själv när jag kom hem

Jaja. ligger i sänga med choklad,turkisk peppar,halstabletter och Simpsons. myyys:)

haha jag beställde cdon paket som jag gör varje månad så glömde jag att fylla i min nya adress och det tog runt två veckor att få paketet, jävlar vad jag väntade. men nu ska jag fylla i nästa gång. haha fan va surt. annars kommer ju paketen efter 3 dar och ibland bara två dar men nu två veckor haha knas! jag har iallafall fått det. köpte blandannat ett nytt spel "alone in the dark" lite komplicerat men kul ändå:)


men inget kommer nånsin slå Assassins creed spelen. ååååh!

Mitt jävla huvud.

Asså jag mår rätt ut sagt skit av denna huvudvärk! Vet ni att jag har huvudvärk mer än 3 gånger i  veckan och på detta har jag ofta migrän vilket får mig att spy. jag har varit hos doktorn och pratat med dom men det blev fan inget av det. men nått som är riktigt konstigt är att jag kan ha huvudvärk på kvällen och sen när jag vaknar nästa dag har jag fortfarande huvudvärk. det är fan inte normalt! jag vet inte varför men det KAN va så att jag biter ihop med tänderna så hårt när jag sover att jag får ännu mer ont,vad tror ni? är det nån som känner igen sig? det tar fan kål på mig. Jag kan inte göra nått! och jag har lite som behövs att göra i skolan och jag kan inte koncentrera mig alls! Jag blir så förbannad. jag har fan till och med funderat på om jag har en hjärntumör och då är det fan illa.




Känner lite såhär just nu kan man säga.

Jobbig måndag.

Usch är inte på nått bra humör idag. trött,ont i huvet...hm..

dagen består av studiepass där vi får jobba med sånt  vi behöver och floristik.

suuuuuck vilken dålig dag. fast jag är rätt snygg idag. med mina nya skinnbyxer. ohyeah!

Hoppas ni har en bättre dag än jag...åååh....

hahah! vilket dåligt inlägg!



Shop til you drop.

cha cha bloggeeen! har precis kommit hem från B-vik,gick en sväng med mami:) hittade en jätte fin röd tunnika grej sak,ett par skinnbrallor,köpte vanliga strumpbyxer och ett stelt stort silver halsband. kommer upp bilder. har bestämt att jag ska börja lite mer med "dagens outfit" jag som alltid är så snyygg;)

nej nu ska jag göra en frappe.

PUSS


JUST DET!

Lars (emmis husse) ringde imorse och ville att jag skulle ha emmis i helgen,så jag ska hämta henne imorn. ÅÅH va lycklig jag blir.

my baby<3


Livet leker...........

Eller inte...vårt schema suger ännu mer. JAG HATAR JOHN BAUER. jävla skitskola!

Har precis kommit hem,sitter och lyssnar på lite skön country musik. LOVE it. brukar alltid reta pappa genom att sätta på country. han HATAR verkligen country. så brukar han säga "vart fan gick det snett,inte mitt fel iallafall" hahah.

Mamma och pappa hämtar våran nya bil nu. en miljöbil så vi slipper betala nån parkering i stan. göött.

är super trött så det blir inte mycket idag. vi gjorde en parallell sorg dekoration idag. en dekoration där man sticker blommorna rakt ner. Jag lovar att det kommer upp bilder idag. har inte lagt upp bilder på länge nu för jag bor ju själv i lägenheten nu innan mamma och pappa får sina nya sängar. men det ska bli ändring påt.

ja som sagt jag ska bara vila. blir att kolla lite filmer som jag laddat ner....ooops nu kommer säkert polisen och plingar på;) i'm a bad bitch!

PUSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu