Onödig dag!

denna dag har varit så jäkla onödig. Vi har knappt gjort nått alls! kunde lika gärna va hemma idag! igår hade jag myskväll med Sofie, det slutade med att vi drack ganksa mycket vin och va lite crazy haha så kan det gå. jag bad henne komma och äta en massa godis och dricka upp all cider från i lördags. så kan ju säga att jag va lite seg imorse ;)
 
idag för vi sluta en timme tidigare. mmmh. lövely! ska hem och mysa ner mig med min frappe och csi miami.
 
PUSS
 

Bilder från lördag!

Fyfan va kul det var i lördags! allt blev verkligen lyckat, speciellt middagen blev så jäkla god. jag hade gjort en ostbricka till förrätt med goda kex, frukt och ost, till det bubbel. sen till varmrätt hade jag ugnsbakad lax med philadelphia ost och smulat bröd och till det klyftpotatis och en god sallad. och till efterrätt hade jag lagt hallon,blåbär och skivad päron, över det vit choklad och mjölkchoklad så att det smälte på. JEEESUS va gött det var. en verkligen lyckad middag! och visst alla kom inte men det va gör mysigt, vi drack vin gjorde drinkar och spelade lips, gör kul!
 
 
 
 
 

Partey!

Idag ska bjuda över lite kompisar på en finmiddag! får se hur detta går men som tur får jag hjälp av en kompis för ni vet ju att jag HATAR att laga mat!! eller hata kanske var att ta i men jag tycker inte att det är speciellt kul. men det ska bli supertrevligt men det var några som inte kommer så från sju till 4 pers. haha jaja det blir nog bra:) så nu städar jag och gör lite fint:)
 
kanske kommer bilder så småningom.
 
PUSS
 
 
 

Fredag=helg

tio minuter kvar tills att jag får ta helg,passar på att dra ett blogginlägg! vi har formgivning nu och vi ska göra ett smycke av återvunnet material. är sugen på att göra cufflinks eller något stelt armband,vi får se. ska hämta emmis i eftermiddan, JÄVLAR INI HELVETE vad jag saknar den lilla snorkråkan!! inte sett henne på gör länge! blir en mys helg alltså :) 
tre minuter kvar nu ... och en vecka kvar tills jag kan börja med min stora tjejmiddag jag ska ha nästa lördag! ska bli så jävla kul. mamma och pappa drar till kreta nästa fredag så då passar jag på att ha en liten fest. blir ingen suparfest denna gång, bara en mysig middag, ska eventuellt köra på ölpingis haha ;)
 
nej nu ska jag dra hem.
 
PUSS
 
 
 

Mallis bilder

Hellu! jag är totalt slut i hela mig! ont i halsen och kroppen plus borta i hövve. förkylning på g? SKÖJ INT! idag har vi bara städat HELA dagen. i klassrummet,lilla förrådet och stora förrådet. fatta att det behövdes. jesus christ. alla bara slänger in grejorna. iaf så nu är jag lite sliten.
 
anna kom förbi förut så nu har jag alla bilder från resan till mallis :) här kommer några:)
 


Praktiskt prov.

Detta arbete gjorde jag idag,
 



utflyktis

Hola!! idag har vi haft en utflykt till tyrskogen med florretvåorna! kul:) vi samlade in material typ kottar,bark,pinnar och grenar och lite allt möjligt. så grillade vi och gjorde lite aktiviteter. hahaha asså detta är så komiskt så det finns inte! jag och elina skulle gå över en bäck och vi krånglade typ en kvart om vi kunde gå över i vattnet, om det var för djupt osv hahah och när jag vi kom över så ser jag en bro bara en meter i från oss. HAHAH jesus christ. jag bara "elina det finns en bro här" hahah asså det va så jäkla roligt. vi kämpade verkligen.
 
knas knas! och nu när jag kom hem stank jag rök. fyfan. tog en lååång dusch och nu dricker jag min frappe och kollar på fringe:) har börjat kolla på en ny serie nu, fast den är rätt gammal. Relic Hunter. en blandning mellan Indiana Jones och Tomb Raider, gör bra är den!
 

igår och idag.

Hej godingar, fyfan va gött med fredag! lööve it.. igår hade vi floristik hela dan och vi lärde oss att göra en flaskdekoration. så om man vill ge en flaska vin eller liknande till någon kan man piffa upp den, man brukar oftast sätta på en liten oasis och blommor men vi gjorde en speciell "matta" av lönnlöv som vi sedan satte blommor, antingen med lim, nålar eller tråd. och det blev jäkla snyggt asså:) och idag hade vi formgivning och då gjorde vi en parallell deokration när vi skulle fokusera på den yttre formen. det belv jag också rätt nöjd med! vi sa igår att vi har nog världens bästa yrke! att få sitta där och göra något vackert och kreativt!!
 
så här kommer bilder på det :)
 
PUss
 


tänk bort oasisen den ska egentligen va täckt!!!!!

oNSDAG

Hej! bättre med örat idag:) sköönt! onsdagar har jag bara en lektion för på eftermiddan är det tillval vilket jag inte har, och på förmiddan har vi Estetisk verksamhet, gör skönt att få komma hem lite tidigare:) jag kommer att ha tillval på våren, floristik E och F, passa på att ta så många florre kurser som jag kan! det är ju därför jag går där liksom ;) nej nu ska jag spela lite tv-spel. PEACE OUT!
 
okej detta inlägg kändes lame...
 

 
 

GÖR BRA DAG??????

Eller inte!!! vaknade vid 6 imorse av att det känns som min ena trummhinna i örat har sprängts, alltså den smärtan var INTE kul!! men det verkar som den inte har gjort det, förmodligen är det nått virus på gång för jag har haft blåsor i munnen ett tag och känner att jag har ont i körtlarna i nacken. hm.. har aldrig haft så ont i örat förut, jag kom ihåg nästan varje sommar när jag va liten fick jag öroninflamation och det gjorde svinont, men jag tror inte att det är så nu.
 
jaja, idag har jag bara vilat, när jag är sjuk kollar jag ALLTID på Tintin filmer, dom är så bra!!
 

skön bild. min syster anna och jag. jag har färgat håret också. mörk choklad blev det. mycket snyggt!! här var det verkligen eld färg. njaa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu