Bukett av mig och Sofie. bröllop

ursäkta de fula anemonerna.

Tisdag!

Sofie och hennes halm mustasch. me liki
 

Måndag

Hej mina kära (två) läsare. hahaha. okej kanske har typ 3 haha det går så dåligt just nu. har typ gett upp hoppet att jag ska bli rik på att blogga ;)
 
knas! idag har vi mest jobbat floristiskt. vi hade en uppgift i formgivningen där vi skulle göra en dekoration till ett skyltfönster för Marimekko. jag och rasmus gjorde vår tillsammans och jag blev helt okej nöjd. och i torsdags så var det alla hjärtans dag och då gjorde vi hjärtebuketter. blev faktiskt ritigt nöjd, det va rätt svårt faktiskt att inte knäcka av någon nejlika, men som tur va så hände inget för mig. sen fick dekorerar dom och vi hade även en tävling på skolan där tre personer kunde vinna en av buketterna vi gjorde :) trevligt trevligt.
 
här har ni hjärtbuketten.
 
visst blev den fiiin!! :)
 
här kommer bilderna på Marimekko dekorationen. vi skulle välja tyger från dom och tolka och göra en dekoration
 

Onsdag.

Hellu! funderar på om jag ska bli rödhårig igen?? kollade på gamla bilder och är faktiskt liite sugen men det är lätt att man tröttnar på det snabbt men fan tycker ni att et passar på mig? skulle kunna göra mer en blandning av mörkbrun och röd? hm..
 
sitter i skolan nu med religion och jag kan verkligen inte jobba. det är så sjukt ointressant att jag vill dö, jag va hemma igår också, feber och ont i halsen, känner mig inte lite hängig idag! men det passar bra att det är halvdag idag:) ska hem och plugga med florrestik och mitt projektarbete.
 
nä ni får ha en bra dag! pöss
 
för nått års sen tror jag. vad tycker ni?
mitt hår nu typ, fast lite mörkare.
min riktiga hårfärg.
 
 

inspo


10 saker ni kanske inte visste om mig

1. jag är super rädd för clowner och folk med masker, när jag va liten bodde jag granne med min bästis och hennes bror klädde ut sig till scream och hade fejk blod, han skrämde totalt livet ur mig.
 
2. jag tycker inte om film speciellt mycket, blir ofta besviken. men ääälskar serier, de är ju längre och man följer den.
 
3. jag dricker en frappe VARJE dag, jag mååste dricka en varje dag.
 
4. jag tycker det är skönt att vara ensam, då blir det så mycket roligare att umgås med någon.
 
5. jag har ett extremt dåligt tålamod. och blir faktiskt lätt irriterad, något jag jobbar med hela tiden
 
6.  jag tycker inte alls om Sveriges kultur, däremot älskar jag de orientaliska kulturerna, nu pratar jag om mat, musik, inredning osv.
 
7. Jag är faktiskt svensk! folk misstar mig för att vara utländsk, har hört att jag ser ut som en grek, ryss, sloven, slovak osv. mina kompisar i klassen har sagt att första gången dom såg mig i ettan trodde dom att jag var en utlänning som inte kunde någon bra svenska. lite småkul.
 
8. Jag är långväga släkt med skådespelaren Julia Roberts, min mamma fick ett samtal för länge sen av en släktforskare som sa att vi var släkt med henne, tyvärr så känner vi inte varandra ;)
 
9. Jag har svårt att ta tag i saker
 
10. Om jag skulle behöva leva på bara EN sak i resten av mitt liv skulle det bli SALT. jag älskar salt och kan äta det rakt av som det är, men godast är ju flingsalt. mmmmh!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu