I'm Hurt

Förlåt förlåt för ingen uppdatering ALLS, jag är inte död. vi har bara inget internet i lägenheten så jag har inte kunnat göra nått. nu har vi fått iordning allt,pappa har målat vitt i hallen så nu är det bara köket för det går ju ihop. hallå gula tapeter? ööhm nej tack! så nu blir det vitt och fräscht! sen är alla möbler och allt redan där och iordning:) nu de senaste dagarna har Anna J bott med mig och det kommer hon göra lite fler dar framöver. roomies<3 vi har haft det suuper mysigt, nattbadat i stan,vart i mariebersskogen,gått mysiga promenader omkring i stan och shoppat:) så har vi suttit och myst på balkongen med en drink och chips,Lovely!

så nu är jag på stugan och har bestämt att jag ska sova här inatt. imorn ska mamma,jag och pappa åka till Arvika där syster Anna jobbar så vi ska käka lunch och mysa lite:)

Så nu vet ni att jag kanske inte kommer uppdatera som vanligt pga av inget internet men det ska fixas snart:)

LOVE YA


Ålvägen 93 no more

Jaha då bor man inte mer på ålis. sjuukt! idag har vi packat och lastat alla möbler på kärran och iväg till lägenheten. det är grejer ÖVERALLT så man kommer knappt in haha. herregud kaos! men det känns skönt att vi kommit så långt. nu är det bara lite små prylar och lite möbler som ska till tippen men allt annat är borta. Asså jag kan inte fatta att jag aldrig mer kommer åka hem till huset nå mer. så nu har jag sovit sista natten där och nu ska jag bo på stugis hela helgen och kanske nån dag till(hur fan ska detta gå?!) tills Anna J kommer hem så ska vi bo tillsammans i lägenheten. fy tusan va kul det ska bli! Mjjaaouu

nej nu blir det att bara ta det lugnt.

PUSS


göööött

bättre dag idag!

ja! hade inte den bästa dan igår men idag är det bättre. tänker inte berätta varför för det är inte viktigt. nu är jag iallafall hemma men bara för en stund,vi håller på och grejar i lägenheten nu,packar upp och pappa slipar på väggarna i hallen och i köket(som går ihop) för det är en gul tapet som vi ska måla vitt sen:) så vi packade på en massa lådor,en garderob och en hylla på kärran och sen när vi ska åka så kommer pappa på att han glömde nyckeln till lägenheten på stugan så han var tvungen att åka dit nu och hämta den hahaha! ärligt så jävla kul.. nu börjar verkligen ALLT att försvinna här i huset.

Kanske skiver nått ikväll,vi får se.

PUSS


har haft emmis hela helgen,såååå mysigt! kommer inte att få träffa
henne på hela två veckor :(


...

Är riktigt ledsen,arg och besviken just nu, kommer upp ett inlägg imorn.

LOVE

Smokin aces!

Gryyym film. fan va awsome. riktigt blodig action. I LIKE! den va jäävligt bra. Ryan Reynolds var riktigt snygg också.

iallafall så sover jag hemma inatt:) kände att det behövdes. har vart i stugan hela dan och kvällen, och nu på kvällen kom hela familjen och vi grillade,jag hade köpt marshmallows och en marabou chokladkaka som jag smälte på grillen sen så grilla jag m:en och doppade dom i chokladen. ÅÅÅÅH BETTER THAN SEX. lovar. Herregud!

så nu är jag väldigt mätt men ska dricka frappe och äta lite godis hahaha ärligt denna ensamhet är inte bra för mig :p

så nu åter till sex and the city.

PUSS


ny bild på miig:)

Solitärer

Dessa gjorde jag i pappas ära igår:)











Asså jag dör! Pappa kom precis in och han bara "jaha då har man läst ut denna boken,det tog en och en halv dag ska försöka läsa ut nästa på en dag" så kollar jag hur många sidor. 452 jävla sidor. världens osocialaste pappa när han sitter i sina böcker. suuck. haha.

Stugan in my <3

Världens finaste väder här nu. åååh. perfekt varmt,blåser knappt nått,väldigt stilla och sommarlov på detta. Top Notch or what? och så har jag vart och plockat en massa sol mogna hallon vid vägen i gummistövlar hihih. och plockat blommor. Loving it! det skulle bara fattas att ha en mysig pojkvän att gosa med så hade det varit ännu bättre men jag är nöjd ändå:P

först var det liksom tänkt att jag skulle cykla hem nu på kvällen men jag tror fan att jag söver här. varför inte liksom?  blir eventuellt att träffa Linnea imörn,hoppas det är riktigt bra väder som idag så kan hon komma hit:)

Nej nu kommer dagens outfit + lite andra bilder.



dagens, spets tischa och en kjol.

utsikten just nu:) sitter nere vid sjön och myser

stugan:)

Pappa fyller år idag.

Söv i stugan i natt. Mysigt vare. cyklade hem från frida packade och cykla ut till stugis. Mami och papi hade köpt tre säsonger av Montalbano grym kriminal serie från Italien som vi kollade på på kvällen. fatta att vi går runt och säger en massa konstigt på italienska nu eller? hahaha avanti, pronto ah ni ska bara veta. sen gick jag faktiskt och la mig när dom gjorde det, typ vid halv 12 kände mig riktigt duktig där;) men en störd jävla flugjävel höll på som fan när jag skulle sova flög typ innanför tröjan jag hade på mig haha fyyy!

sen idag har jag bara slappat och sen kom det fölk till stugis för papi fyller år hihihi faktiskt gamla 53 år. heelt sjukt vad old han har blivit. näda han är underbar min lilla papsi<3

Nått som är lite kul är att det är precis 6 månader tills jag fyller år idag den 12 juli på pappas födelsedag. faan vad jag längtar tills den dagen mmmmh. sen har vi faktiskt namsdag precis efter varandra. han den 1 augusti och jag den andra. okej nu pladdrar jag som fan haha

nu blir det dusch sen kanske nått att äta och buffy.

PUSSi



haha säpo;)


Syster Frida idag!

Hellu! idag ska jag hänga med syster Frida,ska bli myys åker hem till henne en sväng. men först ska jag hjälpa pappa att slänga grejjer på tippen.

haha igår cyklade jag ut till stugan och när jag kom fram så var jag sjukt svettig så jag sprang rakt ner till sjön och dök i med alla kläder på hahaha fyfan va gött det var! det ska jag göra varenda gång:P

nej nu ska jag platta håret och vänta på att pappa kommer så vi får det här överstökat.

PUSS


fridis och lovis<3

Aj Aj

Stackars mina tår idag.. först råkar jag trycka upp spetsen på saxen upp i höger stortå börjar blöa som tusan seeen hoppar jag studsmatta och råkar knäcka min andra stortå AJJ och sist tappar jag en porslinsmugg rakt på den knäckta tån och den går i kras så det börjar blöa som fan. så just nu har jag vääldigt ont. men nu ska jag dricka hallonsoda och kolla på Bones.

igår var jag med Anna J till mörudden och där bada och sola vi i några timmar, jätte mysigt sen åkte vi och handla och sen åkte vi hem till mig käkade mat, kollade på film och åt glass o chips. haha tjockade oss lite;) sen drog vi ut en sväng till lekparken på Jonsbol och sen åkte vi till bryggan på lövnäs. Perfekt dag:)


Gammal gammal bild

Guld eller diamant?

Hej mina bloggläsare idag ska jag faktiskt söve i stugis,O-M-G första gången denna sommar. för bara några få år sen sov jag jämt i stugan men nu gör jag inte det längre. men mamma tycker att jag ska komma och sova där lite oftare, för tydligen tycker hon att jag inte sköter detta med maten längre..hm.. jag förstår inte riktigt hur dom tänker.. jag kan väl inte äta mat när jag inte hungrig? jo det kan man ju iförsig men JAG kan verkligen inte. skiit svårt för mig.

iallafall så lyssnar jag på musik nu och packar lite. sen drar vi ut. försöker få tag på Lars som äger Emma men han svarar inte så vi får väl se..va jätte sugen på att ha emmis nu buhu:(

Det gick bra hos tandläkaren,inga hål eller nått sånt. så nu kan jag pusta ut. puuuuh! pratade med dom om den där pluppen på framtanden och det va bara en missfärgning.öööh okeej? vad gör man åt det då? aja lite konstigt men sen frågade jag om ett tandsmycke och det blir förmodligen ett guldhjärta eller en diamant plupp. det kosta 600 kr och uppåt beroende på vad jag vill ha!

PUSS


Syster Frida:) skit snygg bild!

Tandläkaren= Ångest big time

Jag HATAR att gå till tandläkaren,jag har sån ångest innan jag ska dit. jag har gryym skräck att gå dit. men när jag nu ändå ska dit så ska jag höra vad dom tar för tandsmycke hade ju tänkt att ringa och höra med dom men nu passar det ju bra för mig om jag ändå ska dit. ska också fråga om den svarta pricken på min framtand. hygenisten sa typ att hon inte visste och hon höll på och slipa och gröpte ur skit mycket men fick inte bort den..hm... vad kan det va? det är iallafall inte ett hål..skulle jag ha ett hål så grinar jag ärligt! :P

ska också göra ett ärende på swedbank angående mitt sommarjobb och lönen. jag har ju nordea så jag måste gå till dom för att jag ska få mina pengar på mitt konto.

annars idag vet jag inte vad jag ska göra. det är mulet så det blir nog inte stugan..kanske ligger hemma och kollar på nån serie eller spelar!


ser ni pricken där på framtanden. tog den här bilden för två
år sen..

Söndag=myskväll med anna!

I like BIG time! sitter just nu och för över lite grejjs på min nya externa hårddisk för det får inte plats nått på min dator. minnet är fullt. HAHAH typiskt mig som fan!

har faktiskt städat och packat lite för snart bär det av mot Haga om typ två veckor. Knaas!

Anna J kommer hit idag. vi ska ha myyskväll. haha tredje dan nu. först annis sen linnea och nu anna haha jag gillart. det är ju mulet och påväg till regn så det passar bra idag:)

Var på bröllop igår. syster annas gamla kompis Sabina hade bröllop. jätte fint var det! Orkar inte skriva om det just nu,kände mig taggad att skriva ett jätte bra inlägg men jag tappade lusten precis nu:P haha

jaja trevligt var det att hänga med linnea igår. blev mycket skratt och kort med hennes systemkamera Tummen uppppp!


suuuck bild. kan ju ej va seriös EVER


Sista jobbdagen

Är äntligen över! känns jätte skönt men jag har haft det jätte bra också. Trevligt folk och många snygga killar hihih. jag gick runt och dregla på många av dom kan jag säga;) haha fan!
vi har iallafall inte gjort möe idag heller,vi slappade för det mesta.

nu har jag iallafall kommit hem..funderar på att lägga mig i ett mysigt bad med tända ljus och allt. Kände för det när det regnar och sådär. ska även mysa ner mig framför tv och kolla på den gamla serien Buffy haha! blir även en sväng på stan med annis..ska kolla på klänning till sabinas bröllop. berättar mer senare om det.

PUSS


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu