Tröttis!

Hej! Nu är jag sluuut. Jobbigt pass idag. 22 rum men då var vi två också men det va jobbigt.
Imorn och på fredag är jag ledig. Imorn ska jag träffa Jennifer som sagt och fredag Anna Jönsson, trevligt trevligt.
 
Ikväll blir det lugnt bara. Ska hoppa in i en dusch nu.
 
PUSS
 
älskling har byggt på armen. såå snyggt!
 
 
 

Tisdag-ledig dag.

Hej! Är hemma i lägenheten nu. Sov en natt i stugan men imorn ska jag jobba, hade egentligen tänkt sova en natt till och åka in med dom till stan men kände att jag ville hem :)
 
Johan håller på att bygga en koja till Love. Nu har han byggt själva grunden/botten och det är PERFEKT att ligga och sola på. Man får världens utsikt så där låg jag idag och njöt av solen. Hade även fyllt Loves lite större pool och låg där å plaska och sola haha! ;)
 
Imorn blir det som sagt jobb. På torsdag blir det en sväng på stan med Jennifer, såå länge sen jag såg henne.Ska bli jätte skoj och vi kommer ha mycket att prata om:)
 
PUSS
 
Rose ska det va ;)
 
Tako...som Danne brukar säga ;)
Mammas underbara Ingrid Bergman ros.
 

Hot hot hot

Hej! Är super trött och svettig. Dagens jobb har varit förfärligt jobbig. Alla som jobba tyckte också det, måste ha vart nått speciellt haha. Men usch så varmt och fuktigt det är. Hur ska det gå att sova i natt tro?
 
Har iallafall fått lite handling och tvätt gjort idag. Känner mig duktig. Annars när jag kommer hem från jobbet vill jag bara duscha och inte göra nått mer på kvällen. Blir så seg.
 
Nu ska jag vika lite handdukar och sedan njuta av en cider och lite sex and the city.
 
PUSS
 
Galna fåglar haha!
 

Jobb och åter jobb

Hej! Är helt slut efter dessa två dagar. Har vart super mycket att göra och vart lite små stressad. Tre dagar till nu. Daniel funderar på att komma förbi en helg i början på augusti så jag bytte dom passen jag jobba då så ett till pass nästa vecka blir det och söndag. Men jag vill inte jobba om han ska komma hit så det blev en bra lösning :)
 
Nu tar jag det bara lugnt. Är trött och det är så varmt. Fläkten på i bott och försöker va så stilla det går. Denna lägenhet är så varm jämt!
 
Ska njuta av ett glas vin nu
 
PUSS
 
 
I brist på bilder får ni se lill plutten. Miss her!
 

Underbar vecka med min karl

Hej! Har inte skrivit nått, har verkligen fokuserat på att ta all min tid till att umgås med Daniel under veckan han har varit här. Det har vart så jävla underbart! Jätte fint väder har vi haft. Vi har myst ute i stugan, umgåtts med familjen, ätit på Möruddens restaurang, haft myskvällar hemma. En dag när jag kom hem från jobbet fick jag en bukett med rosor och till kvällen lagade han en jätte god middag. Ibland är han att för bra! ;)
 
Imorn är det dags för jobb, torsdag,fredag,lördag,söndag och måndag. Jesus christ kommer va helt slut på måndag kväll,kommer stupa i säng ;)
 
PUSS
 
Mamma och pappa tar en dubbel selfie. HA HA bästa jag sett. 
 
Dannis badar för första gången på 10 år. Stolt att jag tillslut fick i honom.
Fina rosor jag fick av honom!
Dagens bild wiho livsnjutaren
 
Färdig sminkad av Makeup Store,satt på mig min nya klänning och fixat mig i håret innan Danne kom. Han va nöjd ;)
 

Makeup Store

Hej! Fick ett presentkort på Makeup Store på 500 kr och en sminkkurs. Va där idag och fick en jätte fin sotning. Dom är såå duktiga och jag har lärt mig jätte mycket! Köpte en massa bra produkter som jag behövde så fick lägga till runt 400 kr extra men det var det värt.
 
Nu piffar jag lite i lägenheten och dricker ett glas välbehövligt vin. Mellan 7 halv 8 skulle han komma. Åh va jag längtar! Då åker vi direkt ut till stugan över helgen, bara han och jag!
 
Jobbar även denna helg! Idag gick det jätte bra på jobbet. Skönt med sånna dagar!
 
PUSS
 
 
 

Imorn kommer Dannis!!!!

Istället för en massa text kommer det bilder istället. Sov i stugan och vi passa Love :)
 
Idag har det vart städning och tvätt. Imorn kommer min älskade man att stanna en vecka! Mer överlycklig kan man inte bli!
 
PUSS
 
Ny klänning jag köpt. Även i ett annat mönster.
Kyler bubblet i värmen!
Lånade Loves keps haha snygg ;)
Frukost på berget
 

I hetaste laget

Jobbade idag och det vart inte så många timmar för vi blev färdiga jätte fort. Men jädrar va varmt det va!! Svettades som en gris. Usch, jätte jobbigt att arbeta när det är så. När jag kom ut till cykeln slog världens varma vind mot mig. Vill inte klaga på att det är varmt och sol och sommar men att jobba när det är såhär är inte kul.
 
Nu blir det en svalkande dusch och resten av dan/kvällen blir det mys hemma.
 
PUSS
 
 

4 månader

WOHO! Idag firar jag 4 månader med den finaste lilla busunge! Är så glad att han finns! Dock får jag inte fira den med honom vilket gör ont i hjärtat, vi har inte fått fira tillsammans nån annan gång :(
 
Men jag skålar med ett glas vin själv ;)
 
Kan inte få nog av denna underbara bild!
 
 
 
 

Löve life!

Hej! Idag har det vart underbart väder. Riktigt badväder, lite kallt i vattnet men det gör det nästan bara skönare att svalka sig! Blev hämtad imorse av mamma och pappa och sedan hämtade vi Love för att vi skulle passa honom medans Frida och Johan jobbade. Så vi badade och lekte en massa. Jag tog även en springtur och oj va skönt det va, men jobbigt, sedan bara dök jag i sjön, haha usch det va så varmt!
 
Imorgon blir det jobb, halv nio till tre, jätte bra tid! :)
 
Ha en fin kväll
 
PUSS
 
 
 

Söndag

Hej! Det har varit en bra helg med familjen. Fick träffa Anna och hennes två vänner i fredags, och igår var Johan,Frida och Love ute i stugan, det va helt underbart väder, fick att lite färg ;)
 
Idag kom Lars å hämta lilla Emmis, tråkigt men nu känner jag mig lite mer fri, det blir ju lite mer planerande och jobb när man har henne,men saknar henne redan.
 
Kollar lite på Bones och grejar med detta förbannade pussel på 2000 bitar. Blir nästan galen ;)
Imorn är jag ledig men det blir jobb på tisdag, skönt att få pengar
 
PUSS
 
Helgens lilla outfit
Barbie nails
 

Vilken underbar bild!

 

Stugis

Hellu. Ligger å myser med en grinig hund, haha skit sur har hon vart hela dan!
Har sovit i stugan i natt och igår va Linnea med ut, vi drack bubbel, badade och solade i det underbara vädret. På kvällen kom Frida, Johan och Love för kvällsmat så det var en bra dag :)
 
Imorn ska jag sova i stugan igen för Anna kommer hem över helgen med två vänner och de ska sova här i lägenheten så tänkte att jag inte vill va i vägen för dom osv. 
 
PUSS
 
Bild på oss från midsommar :)
 

Tisdag

Hej! Åh jag är supertrött! Har jobbat idag, fick sluta en timme tidigare för vi blev färdiga så snabbt men tusan va trött jag blir efter att jag jobbat. Sliter som bara den.
 
Har fått mitt cdon-paket så ska bara ta det lugnt ikväll.
 
PUSS
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu