FredaG

Fredag eftermiddag med dryg jävla svenska,där vi håller med kärleks = DET GÅR INTE.  Jag har noll ork så det har inte blivit mycket gjort den här timmen. sitter i ett grupprum med Elina och Jennifer från klassen och dunkar musik och snacker skit:) minst lika bra! jäävigt svårt att koncentrerar sig när man vet att om några få timmar har vi LOV i en heeel vecka. Lovely!

vet ni vad jag ska göra ikväll????? Jag ska hämta EMMIS min lilla fiskorv. åååååååh älskart!  så blir det myyyys hela kvällen med min lilla baby! åååh.

PUSS


min fina begravningskrans får bli som bild idag. Love it!


Knas dag

Kom till skolan imorse vid 10 tiden,ser att det står flera brandbilar och räddningtjänsten var där. jag bara whata fuck! brinner skolan eller,fyyyfan va gött (haha) men nej så va inte fallet. de hade brandövning,dom hade gjort en fake rökutveckling och sen stod det en gubbe på taket som dom skulle rädda. hahaha värt. stod där ute och vänta jätte länge. sen när vi fått gå in så var det tjockt med rök och brandlarmet gick hahah men jaaaa. sen stod vi och skulle göra hjärtan av halm och jag vart ju superdålig av det eftersom jag är allergisk mot gräs,fick världens jävla attack,kunde inte andas så jag fick pallra mig hemåt. så där har ni min dag,roligt huh?;)

nu ligger jag och spelar assassins creed och myser. blir en lugn kväll:)


Falling asleep.

Nu ramlar världens mättaste Karin i säng, vart en massa chips&dipp,julmust och tacogratäng. vill spy :P

GONATT MY LOVERS.

'

Till Annis nu:)

Hellu,kollar på SoA som vanligt, ska snart dra mig mot annis. det blit mys med tacos och family guy. skönt avslut på denna onsdag.

Idag har vi jobbat med exponeringsprojektet hela förmiddan,gjorde klart alla dekorationer osv och även gjort klart allt i själva exponeringen. Gööött. imorn är det hela över.


nej nej nu ska jag packa lite saker så drar jag sen

PUSS


min fina bukett ;)

SoA

Sons of Anarchy tar verkligen fram det bästa i dessa två män!

Charlie Hunnam



spelar Jax Teller


Typ den snyggaste killen jag sett i mitt liv! såå galet
mycket snyggare i serien



Ryan Hurst



Spelar Opie Winston



ååååååhhhh

FAN VA SNYGGT DET ÄR MED TATUERADE BADBOYS. DAAMN!




Min och Sofies Biedermeier bukett.









Fin va? :)

Nu kör vi igen!

Har faktiskt varit sugen på att blogga! men jag har avstått hela tiden för jag behövde verkligen pausen. men nu kör vi igen:)
nu är det bara en vecka kvar tills det är löööööv. Fy satan va underbart! och den här sista veckan kommer bli ansträngande känner jag. mycket praktiskt jobb i floristiken denna vecka för vi har ett exponerings projekt.
annars denna vecka har det hänt en massa grejer men jag orkar inte skriva upp en massa. i helgen så sov anna j hos mig och vi hade super mysigt som vanligt,åt en massa gott,kollade på film och spelade quantum of solace(skit roligt spel,tipsar er nördar om det) sen i går var det full rulle hela dan. farmor kom på förmiddan så åt vi lunch sen på eftermiddan kom johan,frida och love och vi åt värsta middan. Vart sjukligt mätt.

när jag kommer hem laddar jag upp bilderna på min och sofies beidermaier bukett :)

PUSS


Gammal tråk bild.

Bloggen nerlagd denna vecka.

Yes så är det. tar en paus på en vecka så att ni alla vet. behöver reda ut lite grejer för mig själv, kommer annars bara att klaga här på bloggen och det är inte så kul för er.


Duktig chey.

Har lämnat in en massa uppgifter nu. Puuuh va skönt det är när man tycker man gjort bra ifrån sig och fått det inlämnat så man slipper det. miiiii!

Hahahah fan nu skriver jag igen på studiepasset,jeeesus. perfekt tid att skriva om man inte har nö att göra:)
ni måste hata mig här. jag lovar en massa HELA tiden, det ska läggas upp bilder hit och dit men att jag inte gör det. hm.... Jag vet inte vad det är just nu men jag är typ inne i en höstdepression, har aldrig haft det förut men jag känner att mitt liv suger fast jag har inget att va ledsen för. det går helt okej i skolan,med vännerna,med familjen. allt är helt okej och jag mår bra men samtidigt känner jag ingen lust till livet...okej tro inte att jag ska ta livet av mig eller nått sånt hahahah skulle aldrig få tanken men jag känner att allt bara suger. jag ligger och gör inget men har ändå saker jag behöver göra. jag blir så trött på mig själv. -.- fyfan.

Ledsen Karin :(

i lördas hade jag skiiit kul. det blev lite dricka kan jag säga. Anna j kom och vi myste sen gick vi ute en promenad i stan och när vi såg en såndär tunn lyktsolpe så sprang vi mot den och svinga oss runt(askul!) sen så såg jag en sån stolpe över vägen där det var ett övergångsställe,så sprang jag över och svinga mig sen så stod jag kvar där för jag tänkte att anna skulle komma över till mig men så kommer en bil och stannar och tror att jag ska över men jag visade att jag inte ska över. så är det en kille som skriker "SPRING DA, KOM IGEN SPRING FÖR LIVET" jag bara öööh men nej jag ska inte över. sen typ följde dom efter oss en ganska lång bit och skrek på oss. herregud. jävla raggare. sen vid min port är det en återvändsgränd där stannade dom och vänta på att vi skulle gå förbi. MY GOD vilka liv dom har.

ojj nu vart det ett långt inlägg som ni säkert inte kommer orka läsa.

haha sorry guys

LOVE





Jumpstyle!

Jag och anna j bestämde igår natt att vi ska börja lära oss Jumpstyle och vi har lärt oss de grundläggande fem stegen men faan va jobbigt det är, Skinny bitch blir haha! nej men det är skit kul.

ni får förlåta mig för att jag inte bloggat på länge men har inte haft lusten så det har inte blivit några inlägg plus att jag faktiskt inte haft något att blogga om,det har inte hänt speciellt mycket:)

snart lägger jag upp bilder på min och sofies beidermaier bukett, den blev verkligen jätte bra :)


DET BRINNER!

det håller vi på med nu. Brandsäkerhet i floristen faktiskt jävligt intressant! vi fick en uppgift när vi skulle gå runt på skolan och hitta alla nödutgångar,larm,brandsläckare osv. och fan jag har inte märkt att det finns så himla mycket grejer överallt som man aldrig tänker på,men nu vet vi vart allt finns:)

Nu gäller floristen hela dagen sen ska jag eventuellt möta mamis på stan för jag ska kolla på en pälsmössa:) mihihi söött!

sen ska jag plugga matte hela jävla kvällen...ööööh eller inte ;)

PUSS


åååh stugis :)


You just gotta love this!

Måste visa min nyinköpta rävsvans. Grymst snygg ellerhur ;) Grr! och till min GRYMT snygga väska. Ååh.


Här kommer bilder.

Bilderna från förra veckans projekt i floristik kommer upp nu efter en vecka. (höhö) vi gjorde klot som sagt med bär,löv och blommor som skulle läggas runt stora cylinder vaser med kottar i och med kottkransar på, de skulle ställas ut på gymnasieforumet.


här limma vi på bär på ett oasis klot.


här stack vi små kvistkrysanthemum i oasis klot.


här nålade vi fast löv på oasis klot.


MYYS


kottkransarna:)

Nya vecka med skola...

Usch va töligt det är.. fast faktiskt så va jag rätt taggad imorse. Shoppade i lördas så jag hade värsta snygga outfiten planerad tills idag. ett par nya skira shorts och en lång skir skjorta.svårt att se i huve men jag kan lägga in bild sen när jag kommer hem. jag har blivit grymt dålig på att lägga upp nya bilder. men det är så krångligt. har massa bilder från förra veckan då vi gjorde klot. fick inte upp dom är så jäävla laaaat:P haha!

Sitter i skolan nu och har studiepass. har ni tänkt på att jag ALLTID gör ett inlägg just när vi har studiepass? har ju fan inget bättre för mig även fast jag har lite att göra. håller på och hittar fakta till en debatt som vi ska ha på lördag.

Ni får ha en bra dag.

PUSS


WHATA FUCK. LÖRDAG? WHAAAT? VART TUSAN FICK JAG DET IFRÅN? fredag menar jag ju.


dig it man!

I Love You!


FredaG

Dryyyyygt med svenska...... mmmuuuu! men slutar halv 4 så ska jag hem och göra mig lite fin. sen kommer Anna J hem till mig och vi ska ha myskväll. har köpt en massa gott som vi ska mysa med:) vet ej om hon sover över hoppas det,vill inte va ensam.. Mamma och pappa är i Göteborg hela helgen så PARTY IN MY HOUSE. haha;)

Hade prov idag föresten. Naturkunskap om miljö gifter och sånt. gick faktiskt helt okej. det va mer ett test än ett prov så vi gick igenom svaren efter. Nu håller vi på med renässansen i svenskan. gillart! för att Assassins creed utspelar sig under renässansen så jag vet ju en hel del,nörd som jag är;)

en timme kvar nu. håll ut!

PUSS


Fisen och jag,mihihi:)


I Have Cut Off My Hair....

And I Love It!




Preciiis precis till axlarna:) och gratis dessutom. Man måste bara älska sin mamma:)<3


Sweetos!

Trööööööött! ville verkligen ligga kvar och mysa med lilla Sweetos, hon hade lagt sig så jävla mysigt under mitt täcke intill mig^^ asså sweetos är emma om ni undrar. det bara blev att jag började kalla henne för det och hon typ lyssnar på det:P men men sitter i skolan nu och jobbar med naturkunskapen allt går in och ut lika snabbt... ska hem sen på lunchen och låta sweetos få ut och kissa käkar lunch hemma då:)

Annars idag måste det pluggas till naturkunskaps prov som är på fredag och även matte MÅSTE göras. JESUS vad jag hatar livet!


Gammal hästbild. LOVE

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu