Tisdag

hejsan hejsan. är ute på stugis och får mig en massa luft vilket behövdes idag för min huvudvärk.en liten pw fick det bli!  så blir  det hemgjord pizza sen pöööööss.
så här blev håret. skiit nöjd!

mys mys

mmmh åt pecis pappas hemgjorda moussaka, skiit gött! och sen en massa grön pesto på det! mums! så nu är jag mätt. håller på och kollar på simpsons,går igenom alla säsonger och det är faktiskt en massa avsnitt som jag aldrig sett på tv. snart kommer annis hit med Ben & jerry glass för att trösta mig. känner mig jävligt dålig, haft migrän hela helgen och idag, plus ont i halsen och typ febrig. fyfan va töligt, det är några stycken i klassen som är dåliga så det kanske är nått som går runt nu?

iallafall så ska jag fortsätta plugga nu inte mycket kvar

PÖSS


Morsdag!

Snart blir det stuugis. sola och mysa med familjen, ska ge min fina present till mami för det är ju morsdag! så då blir det fikis i stugis. måste plugga matte också. har ett litet prov imorn som jag måste göra. skit kul! så ska anna färga mitt hår idag. mörkbrunt. kommer bli aaawsome. tar kort ikväll och lägger upp. PÖSS


behöver städa som fan när jag kommer hem, dammigt och smutsigt, haha men fan man orkar inte städa när det är så fruktansvärt varmt, bara jag tänker på det så svettas jag :P

kul att Sverige vann igår i ESC. fan va bra det va! gillade cyperns bidrag skit mycket. så jävla somrigt. sen tyckte jag att ukrainas bidrag va bra också. ÄLSKADE hennes vita fransklänning. jäädrar va snygg!


Nu vart det klippt.



Onsdag.

Hej hej! idag har jag varit i skolan och jag va halvt död på eftermiddan då vi hade småföretagande. och jag bara kom att tänka på huuuuuur mycket vi har att göra och vi har typ bara 11 skoldagar kvar. HUR i hela friden planerar lärarna?????? men jag ska kämpa in i det sista. känns ändå som jag ligger bra till.

när jag kom hem hade jag tvättstuga sen så har jag städat lite och nu ska jag plugga lite, duuktig jag är!

hahah har lite smått ångest. jag bestämde ju att jag ska gå en promenad varje dag men jag har fått världens ondaste skavsår på ena hälen så jag har inte gått på två dar. Panik! men jag får gå dubbla när det läkt haha ;)


bild från i fredags! spelkväll girlstyle ;) haha

Bild på mig och anna när vi skulle te kilene.

Kilene och stugis i em

Kort dag idag. bara svenska i tre timmar,(!!). sen ska jag nog hem och plugga och bara ta det lugnt. för sen i eftermiddag blir det en löprunda på kilene och mys på stugis. hoppas på att mamma kan klippa håret på mig idag. nu ska det bli kort (till axlarna) och så ska det bli mörkbrunt har jag tänkt.

hoppas ni får en bra dag ni också!

PPuuss


underbar helg!

Hejhej! har haft en gör bra helg! började med i fredags då så va vi ute i stugis först sen drog vi hem till mig och hade tv-spelskväll med bubbel och hemgjord pizza. sen i lördas igår så hade vi monopolkväll hos anna med frida och johan med tacos och ännu mer bubbli. sen idag så drog jag och anna ut till stugis på eftermiddan, så hängde även johan,frida och love med. jag sprang ut på en löprunda (duktig som jag är, har börjat gå ut och gå varje dag och ibland springa ute på kilene gött som faen!) sen vart det mitt första dopp i sjön kallt som attan,det isade i benen men det va riktigt gött efter man blir så svettig. och sen efter det så grillade vi och drack mer mer bubbel (haha). myyyshelg! så nu städar jag lite och sen ska det pluggas pytte lite matte innan läggdags.

Hade bra PÖÖSS




hälja nu ra!

om en halvtimme tar jag hälja! uuuunderbart, känns som vi inte är annat än ledig men det ska bli skönt! ska göra iordning en frappe och lägga mig framför tv en stund när jag kommer hem. har lite smått huvudvärk också. behöver slapppna av.

längtar till på fredag, då blir det tv-spel kväll med vin och syster Anna. Ska lära henne att spela, kommer bli såååå jävla kul att se henne sitta där och spela cod,VILKEN syn! ska ta kort.

jaja ett kort inlägg får det bli, har inte direkt möe att säga.

PUUSS


bild från i julas. mamma,jag, pappa och anna. hahah ååh frida
måste va med också:)

anna frida och love :) har verkligen helt glömt bort att lägga ut
dessa bilder från julen men nu känns det egentligen lite försent.men två iallafall.
vi är ju så fin klädda. speciellt papsi med kostym och hela köret. gölligt.


Ledig hela tiiin, Jb är rätt bra ändå

LEDIG IMORN! underbart!!!! våran svenska lärare ska rätta nationella prov och det är den enda lektionen vi har på tisdagar åh gött det ska bli att få lite sovmorgon,somnade runt ett igår. shit det va INTE bra för mig kan jag säga. svårt att sova, och jag kunde inte sluta läsa ur min bok som jag fick igår. är totalt insnöad på Niccolo Machiavelli. läste fursten först så nu beställde jag boken florentinsk historia jag ääälskar renässansen italien och niccolo! lätt att man kan kalla mig nörd. så jävla roligt. vi har ett projekt nu i floristiken där vi har en epok och så ska vi va två och två och göra en massa grejer till det. och såklart som från ett tecken från gud så fick jag renässansen med Malin, vart öööverlycklig och hon säger jämt att jag är som ett levande lexikon på det där. haha soooo true ;)

HADE


tönt bild

en till tönt bild. bjuder på töntbilder idag:)


stugis

Sitter ute i stugan,solar och lyssnar på musik men det blåser som fan, även fast vi haft stugan i urminnestider kan vi aldrig vänja oss. ni vet man vaknar på morgonen, sitter uppe på berget och det är inte en enda vindpust helt stilla,men sen så börjar det ALLTID blåsa och vi får ALDRIG lä heller! men det är ändå skönt att få va ute och få lite sol på sig, va inte ute nått igår heller så jag känner att jag får lite smått ångest.

när jag kommer hem ska jag städa lägenheten och så har jag tvättstugan. yaay! vilken bra söndag, ska nog köpa med mig några öl hem för att ha nått att trösta mig med ;)

PÖÖSS


Vegetativ stil

3 arbeten vi har gjort. en bukett, en dekoration och ett sorgbinderi i detta fall en dekoration. i denna stil så ska man göra som blomman växer upp, och man kan använda båda färskt och halv dött material. tänk som en rabbat eller en skog:) vi tänkte på en sommaräng:)


buketten

sorgdekorationen

dekorationen


FEBER!

Jag har fan ingen aning vad som pågår. har fortfarande feber!!!!! pappa sa att är det så imorn också så måste vi boka tid till läkare för man ska inte ha feber längre än 3 dar. blir fan orolig här! har liksom haft feber på och av i en vecka, men jag är ändå relativt pigg och liksom "frisk", jätte wierd.
igår var det skit kul. linnea och jag hade ju vinkväll. så lagade vi god mat och drack gott vin. mums! sen sov hon är :) gör bra kväll. men idag så hade jag då feber igen. kuuul! men det stoppade mig inte att följa med ut till stugan med syster och där va också frida,johan o love. myys! vi åt grillat och sen så grillade vi marshmallows och doppade i smält choklad, trodde jag skulle dö!

bra kväll! nu ska jag götte ner mig med en kopp te och kanske nån god glass med simpsons.

PÖSS




Sjuuuk

Häj! ligger hemma nerbäddad i sängen, sjuk såklart. Love smittade mamma och mamma smittade mig men än så länge har jag bara haft mycket feber, snuva och sånt har inte utbrutit än. men det kommer säkert senare..tyvärr!

annars har det inte hänt så himla mycket, mamma och pappa har flyttat ut nu till stugan som de gör varje sommar. faktiskt så är det jätte skönt att få ha lägenheten för sig själv, jag tycker om att va ensam det är skönt! men kanske inte jämt då ;) hih! så idag ska jag nog packa väskan och sova i stugan i natt, är ju ledig imorn ändå:) kan va skönt att få va ute i friska luften!

åh på lördag så kommer linnea till mig, då bå blir det vin kväll och planera lite för Ystad resan. ni kommer väl ihåg att vi brukar åka dit?  så denna gång åker linnea med oss:) kul som fan, jag är 18 och hon fyller år i maj så då kan vi dra ut på kvällarna:) hihi.

nu ska jag sätta på ett avsnitt av förhäxad, är helt inne i det nu:)

PUSS lööv ya!


mys med syster på ankan i måndas :)

min fina syster:)

lite bubbel och kortspel på balkongen innan:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu